Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mia789
    04. Lipanj 2018. 12:52

Konacno kuci iz TA, novi pregled za 2 dana jer je bebolinka bila malo preaktivna na CTGu🙈 ostalo ok iako me vaginalno nisu gledali, na Sv.duhu to valjda nije praksa😂
    Slikicu stavim cim kuci dodjem:)

Nataly1987
    04. Lipanj 2018. 12:59

Nije me bilo tjednima...a kad ono napeto samo tako🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎉😙😙😙😙 

ENA i PROUDY zelim vam svu srecu svijeta.... da prode sto bezbolnije i sto brze🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
    Nakon toliko iscekivanja uskoro cete drzati svoje bebache i uzivati 😘😘😘😘😘😘
    Sretno cure!!!!!!!!!!💗💗💗💗💗💗💖💖💖💖💗💗💗💗💖💙💙💙💙💙💙💖💖💖💙💙💙💙💙💙

pharmamma
    04. Lipanj 2018. 13:02

Buy bihac čestitam i sretno 😊
    Ove mučnine i žgaravica iš iš 😘 
    Evo ja pokupila nalaz brisa na streptokok,negativan je 🎉😊 sad se vraćam pod klimu čim prije jer me ova vrućina ubija

Nataly1987
    04. Lipanj 2018. 13:03

I naravno...svima sretno na pregledima🤞🤞🤞🤞🤞💗💗💗💖💖
    Nisam bas nesto piskarala jer sam na zadnjem pregledu dobila citabu da iz pete brzine doslovno stavim u ler barem jos ovih mjesec dana pa sam to primila poput hladnog tusa...a jos kad ti ginekologica ne pojasni ni zasto..
    No glavu gore...i cekamo iduci pregled za 21.6.🙏🙏

ami25
    04. Lipanj 2018. 13:04

Marijaa29

Ivy, znaci kompletan pregled bude na kraju! Super 😁
    Dok citam vasa iskustva s tom TA mi je slabo, ja inace mrzim cekati, nikad ne kasnim i ne volim da neko drugi kasni 🤣🤔🤔
    Franova, sretno i tebi na pregledu!
    Evo moje slike za 29tt (po uzv), cini mi se da sam veca u odnosu na prosli 🤣

Marijaaa bas je lijepa buša mi smo onda terminuše, meni sutra točno 29 

💙Bartol💙

Bublica123
    04. Lipanj 2018. 13:29

Stigao nam je Aleksandar💕❤😭💕❤😭💕❤😭💕❤proudy nasa draga cestitam od srca na predivnom djecaku 💪💪💪🙏🙏🙏

04. Lipanj 2018. 13:31

Stigao Aleks 💙💙 Proud čestitke i brz oporavak i javi se kad stigneš 😘😘
    Ena, čekamo još Mihaela 💙

nivami
    04. Lipanj 2018. 13:32

ProudMomy cestitam i ovdje na prekrasnom djecaku 😘😘😘😘😘, mami za hrabrost i brzinu 😘😘💐💐💐

Confused
    04. Lipanj 2018. 13:32

pikica3

Stigao nam je Aleksandar💕❤😭💕❤😭💕❤😭💕❤proudynasa draga cestitam od srca na predivnom djecaku 💪💪💪🙏🙏🙏

Čestitam od ❤❤❤ Proudy 😘😘😘
    Čekamo detalje 🙂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Rubia
    04. Lipanj 2018. 13:33

🎉🎉🎉🎉 Stigla prva bebica.... Proud od srca CESTITAM na divnom malom djecaku, neka bude dobra, zdrava i vesela bebica.... Saljemo zagrljaje 💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.