Konacno kuci iz TA, novi pregled za 2 dana jer je bebolinka bila malo preaktivna na CTGu🙈 ostalo ok iako me vaginalno nisu gledali, na Sv.duhu to valjda nije praksa😂
Slikicu stavim cim kuci dodjem:)
Nije me bilo tjednima...a kad ono napeto samo tako🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎉😙😙😙😙
ENA i PROUDY zelim vam svu srecu svijeta.... da prode sto bezbolnije i sto brze🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Nakon toliko iscekivanja uskoro cete drzati svoje bebache i uzivati 😘😘😘😘😘😘
Sretno cure!!!!!!!!!!💗💗💗💗💗💗💖💖💖💖💗💗💗💗💖💙💙💙💙💙💙💖💖💖💙💙💙💙💙💙
Buy bihac čestitam i sretno 😊
Ove mučnine i žgaravica iš iš 😘
Evo ja pokupila nalaz brisa na streptokok,negativan je 🎉😊 sad se vraćam pod klimu čim prije jer me ova vrućina ubija
I naravno...svima sretno na pregledima🤞🤞🤞🤞🤞💗💗💗💖💖
Nisam bas nesto piskarala jer sam na zadnjem pregledu dobila citabu da iz pete brzine doslovno stavim u ler barem jos ovih mjesec dana pa sam to primila poput hladnog tusa...a jos kad ti ginekologica ne pojasni ni zasto..
No glavu gore...i cekamo iduci pregled za 21.6.🙏🙏
Ivy, znaci kompletan pregled bude na kraju! Super 😁
Dok citam vasa iskustva s tom TA mi je slabo, ja inace mrzim cekati, nikad ne kasnim i ne volim da neko drugi kasni 🤣🤔🤔
Franova, sretno i tebi na pregledu!
Evo moje slike za 29tt (po uzv), cini mi se da sam veca u odnosu na prosli 🤣
Marijaaa bas je lijepa buša mi smo onda terminuše, meni sutra točno 29
💙Bartol💙
Stigao nam je Aleksandar💕❤😭💕❤😭💕❤😭💕❤proudy nasa draga cestitam od srca na predivnom djecaku 💪💪💪🙏🙏🙏
Stigao Aleks 💙💙 Proud čestitke i brz oporavak i javi se kad stigneš 😘😘
Ena, čekamo još Mihaela 💙
ProudMomy cestitam i ovdje na prekrasnom djecaku 😘😘😘😘😘, mami za hrabrost i brzinu 😘😘💐💐💐
Stigao nam je Aleksandar💕❤😭💕❤😭💕❤😭💕❤proudynasa draga cestitam od srca na predivnom djecaku 💪💪💪🙏🙏🙏
Čestitam od ❤❤❤ Proudy 😘😘😘
Čekamo detalje 🙂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
🎉🎉🎉🎉 Stigla prva bebica.... Proud od srca CESTITAM na divnom malom djecaku, neka bude dobra, zdrava i vesela bebica.... Saljemo zagrljaje 💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji