Ivy, znaci kompletan pregled bude na kraju! Super 😁
Dok citam vasa iskustva s tom TA mi je slabo, ja inace mrzim cekati, nikad ne kasnim i ne volim da neko drugi kasni 🤣🤔🤔
Franova, sretno i tebi na pregledu!
Evo moje slike za 29tt (po uzv), cini mi se da sam veca u odnosu na prosli 🤣
26.8. Ivan 💙💙
Juhuuu stizu bebice.... Proud i Ena i dalje drzim 🤞🤞🤞 jos malo i bebice u rukama... 💙💙💙 Sretnoo !!!
Sretno i na pregledima danas svim curama...
Mi smo sutra na pregledu, nadam se da je i dalje sve zatvoreno i cvrsto. Puse 😘😘😘
Marijaa predivna busica 😍
Ja se samo molim da ne krene nista prirodno za razliku od svih vas 🤣
Marija, lijepi busko ❤️
Mi imamo u srijedu dan D-cervikometriju i tak imam neki feeling da ce me sprasit u bolnicu da to nije za vjerovat... Mozda kaj imam sad svaki dan par puta kontrakcije, a ja mislim da i te bezbolne meni djeluju na taj moj jadni grlic. Pijem i Mg i Apaurin al svejedno dodju 😑
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ivvvvvvvvyyyy 🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿...
Joj moramo otvorit neku virtualnu trgovinu s rekvizitima!
A leee, a le, a le, a le!!
🏳️ puk, puk, puk.. 🏁🐣
Marija 😍 fino se zaokruzujete!
Mia, franova sretno danas!!
6xmama kad ti ides opet?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara, eno napisah gore iznad tebe 😁
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Marija, lijepi busko ❤️
Mi imamo u srijedu dan D-cervikometriju i tak imam neki feeling da ce me sprasit u bolnicu da to nije za vjerovat… Mozda kaj imam sad svaki dan par puta kontrakcije, a ja mislim da i te bezbolne meni djeluju na taj moj jadni grlic. Pijem i Mg i Apaurin al svejedno dodju 😑
Taman sam pisala.. Ma ne mora biti! To je mozda samo strah!! Drzat cemo figice, ako nije bolje da je barem isto stanje!!
Kako je malisa i nogica?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Cure u finalu navijamo za vas da danas već imate bebice 😊 Ostalima sretno danas na pregledima 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Cure akcija je akcija!! Jeee😀😀😀 Proud i Ena sretno vam!!!! Šaljem vibrice ❤️❤️❤️ Za dečke da napokon dođu svojim mamicama! Ivy već vidim sto me čeka na sv. Duhu. Ja jos u četvrtak pregled kod svoje i onda u TA. Ivy jesu te oni poslali da napraviš krvnu sliku ili tvoja gin? Sretno na pregledu tebi i svima koje danas imaju. Vidjela sam lijepih slikica mora, ajmeee... krevetić, odjecica...,bušeki. I onak si razmišljam Kak jedva čekam svoje finale i da mi sunce moje dođe a onda opet mislim si Kak ce mi možda i faliti ovo vrijeme ... hormoni pucaju😘😘😘😘puse svima
stavila si led na trticu aaaaaaaaaaaa 😤😤
marija slatki ste mi 😙😙
6×mama vi danas na kontrolu idete s malim ne?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji