Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    04. Lipanj 2018. 09:30

Ena31

ivymicek

Ena31

Sretno svima na pregledima 😘😘, Ivymicek da,to baš živcira kad te ne pregleda i naruči za tjedan dana 😏,znam kak to ide. Ha preživjela treću amnioskopiju danas😆

Bravo Ena!!! Nakon amnio će ti porod biti laganini 😂.
    Dakle otvorena idalje prst, glavica angažirana (kaj god), cerviksa skoro nema. Ali kako sam imala kontrakcije nakon sexića ipak bu mi napravila CTG.
    Ipak mi je sve napravila zbog kontrakcija 😂. Ugl zadovoljna jer ću dobiti full tretman 😂

Oo,i ti ćeš nam brzo😁😁,samo se još malkice otvoriš i to je to😀,sretnooo😍😍…bome ćemo ko kokice 🍿🍿🍿iz mikrovalne 😂😂

Bome ćemo ko kokice pop pop pop 😂.
    Franova sretno danas i javi se čim završiš.
    Jako sam nestrpljiva jedva čekam ozvješće od Proud 🙈

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Mia789
    04. Lipanj 2018. 09:32

Proud i Ena, sretno curke, jos maaaalo i bebice stizuuu❤
    Ja sam danas isto na Sv. Duhu u 11 i isto pregled inace traje 2 min. Nadam se da ce danas biti malo detaljniji🙈 
    Sve lagano ulazimo u finale, tik tak👶🏼

Mya
    04. Lipanj 2018. 09:33

Krenulo jeee..proud sretno i vama cure koje ste danas na pregledima🤗 ja sutra imam kontrolu kako pise na uputnici i ne očekujem nista konkretno nego da sjedim i nacekavam do sljedećeg tjedna,uzasna mi je ta TA

mamica1985
    04. Lipanj 2018. 09:55

Proud - sretno, neka bude sto brze!!! 😘😘
    Ena - ajmo i ti, danas je boys day out 😘😘
    Ivy - pa i ti bi mogla 😘
    Koja je danaz ovo ludnica, imam feeling kao da je neko finale prvenstva 😂

Marijaa30
    04. Lipanj 2018. 09:57

Ivy, znaci kompletan pregled bude na kraju! Super 😁
    Dok citam vasa iskustva s tom TA mi je slabo, ja inace mrzim cekati, nikad ne kasnim i ne volim da neko drugi kasni 🤣🤔🤔
    Franova, sretno i tebi na pregledu!
    Evo moje slike za 29tt (po uzv), cini mi se da sam veca u odnosu na prosli 🤣

26.8. Ivan 💙💙

Rubia
    04. Lipanj 2018. 09:58

Juhuuu stizu bebice.... Proud i Ena i dalje drzim 🤞🤞🤞 jos malo i bebice u rukama... 💙💙💙 Sretnoo !!!
    Sretno i na pregledima danas svim curama... 
    Mi smo sutra na pregledu, nadam se da je i dalje sve zatvoreno i cvrsto. Puse 😘😘😘

bojana27
    04. Lipanj 2018. 10:02

Marijaa predivna busica 😍
    Ja se samo molim da ne krene nista prirodno za razliku od svih vas 🤣

6xmama
    04. Lipanj 2018. 10:32

Marija, lijepi busko ❤️
    Mi imamo u srijedu dan D-cervikometriju i tak imam neki feeling da ce me sprasit u bolnicu da to nije za vjerovat... Mozda kaj imam sad svaki dan par puta kontrakcije, a ja mislim da i te bezbolne meni djeluju na taj moj jadni grlic. Pijem i Mg i Apaurin al svejedno dodju 😑

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

baarbaraa29
    04. Lipanj 2018. 10:37

Ivvvvvvvvyyyy 🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿...
    Joj moramo otvorit neku virtualnu trgovinu s rekvizitima!
    A leee, a le, a le, a le!!
    🏳️ puk, puk, puk.. 🏁🐣
    Marija 😍 fino se zaokruzujete! 
    Mia, franova sretno danas!! 
    6xmama kad ti ides opet? 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

6xmama
    04. Lipanj 2018. 10:38

Barbara, eno napisah gore iznad tebe 😁

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI