Wooohooo, stizu bebice, napeto je!! 🎉🎉 Samo hrabro i sretno cure!! 😍😍 Sad kad otvorite sezonu ici ce ko po traci, puno vas ceka otvaranje sezone 😉😁😍😍
Marija, lijepa busica, samo neka ona raste. Danas sam i ja duzna slikicu. Budem kad se uspijem odlijepiti s kauca
6xmama, drzim fige za cerviks i da se vratis doma lezanju. Bolnica is, is, is.. 🤞🤞🤞💕💕
Vidjela sam jucer prekrasnu rozu robicu, to igniriram.. Mi smo si htjeli da bar jedno od dvoje u busi bude curka, al stizu oba frajera tak da malo sjetno gledam rozu robicu, haljinice...
Marijaa predivna busica 😍
Ja se samo molim da ne krene nista prirodno za razliku od svih vas 🤣
zasto se toliko bojis? mislim i ja umirem od straha al eto da pitam 😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Marija, lijepi busko ❤️
Mi imamo u srijedu dan D-cervikometriju i tak imam neki feeling da ce me sprasit u bolnicu da to nije za vjerovat… Mozda kaj imam sad svaki dan par puta kontrakcije, a ja mislim da i te bezbolne meni djeluju na taj moj jadni grlic. Pijem i Mg i Apaurin al svejedno dodju 😑
Taman sam pisala.. Ma ne mora biti! To je mozda samo strah!! Drzat cemo figice, ako nije bolje da je barem isto stanje!!
Kako je malisa i nogica?
stavila si led na trticu aaaaaaaaaaaa 😤😤
marija slatki ste mi 😙😙
6×mama vi danas na kontrolu idete s malim ne?
Evo upravo je muz doso iz Zg s njim, kao bolje je koljeno, manji je izljev i da mu dajemo i dalje po 1 spricu Brufena na dan i za mj.dana opet doc na kontrolu...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cure akcija je akcija!! Jeee😀😀😀 Proud i Ena sretno vam!!!! Šaljem vibrice ❤️❤️❤️ Za dečke da napokon dođu svojim mamicama! Ivy već vidim sto me čeka na sv. Duhu. Ja jos u četvrtak pregled kod svoje i onda u TA. Ivy jesu te oni poslali da napraviš krvnu sliku ili tvoja gin? Sretno na pregledu tebi i svima koje danas imaju. Vidjela sam lijepih slikica mora, ajmeee… krevetić, odjecica…,bušeki. I onak si razmišljam Kak jedva čekam svoje finale i da mi sunce moje dođe a onda opet mislim si Kak ce mi možda i faliti ovo vrijeme … hormoni pucaju😘😘😘😘puse svima
Nemoj me krivo shvatiti oni su fakat dobri i ova doktorica fakat kreće s radom u 9 ali treba ishendlati sve nas.
Dakle krvnu sliku i krvnu grupu (stara mi je na staro prezime) su mi oni zadali u TA na sv. Duhu. Tak da sam sad to podigla.
Još će te prvi put kada dodes odmah poslati preko na UZV.
Znači kada uđeš u trudničku trudnička ti je lijevo i staneš na vrata. Ne prozivaju nego staneš da te upišu a dalje će te voditi i sve objašnjavati. Kada ćeš ići na ctg onda obavezno prije pojedi nešto slatko da bebo ne bude uspavan.
Mia javi se nakon pregleda i dužna si sličicu 😂.
6x mama držim fige za cervikometriju i neka je malac bolje. Miš mali 💕.
Ako sam nekog zaboravila neka ne zamjeri...
Ena kako je prošao CTG?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Marija divna bušica 😍❤️
Yvone tako je i meni,ali nekako važem na onu stranu da nisam ja još spremna za porod 😂 prebrzo mi idu dani..ako me se sad pita,ne bi se ja bunila da malo prenesem 😂
Danas cijelo jutro ko da me pika po čučici,ko da se spustila još niže 😩 vidjet ćemo kaj dr veli sutra,bojim se da nisam malo pretjerala ovih dana zbog shoppinga i zadnjih priprema 😞
Ivvvvvvvvyyyy 🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿…
Joj moramo otvorit neku virtualnu trgovinu s rekvizitima!
A leee, a le, a le, a le!!
🏳️ puk, puk, puk.. 🏁🐣
Marija 😍 fino se zaokruzujete!
Mia, franova sretno danas!!
6xmama kad ti ides opet?
Molim otvori trgovinu ja lijena tražiti sličice. Imam ove jednostavne i to je to 😂..
Marija skroz te slatki i ja mislim da je meni isto tak u 29 tt samo iskočio trbuh 😂...
Btw na +9 smo ali mi se čini da je moj sada ogroman 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Marija divna bušica 😍❤️
Yvone tako je i meni,ali nekako važem na onu stranu da nisam ja još spremna za porod 😂 prebrzo mi idu dani..ako me se sad pita,ne bi se ja bunila da malo prenesem 😂
Danas cijelo jutro ko da me pika po čučici,ko da se spustila još niže 😩 vidjet ćemo kaj dr veli sutra,bojim se da nisam malo pretjerala ovih dana zbog shoppinga i zadnjih priprema 😞
Vjerujem da je više dolje osjetiš jer je već i narasla pa je jača i više osjetiš. Tak da samo hrabro 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Proudy nam se drzala hrabrooo ..sretno draga da cim prije aleksa vidimo ❤❤
Ena sretno u tebi da nam i Mihael stigne danas 😗😄
Franova sretno na pregledu 👌
A drugo sam zaboravila nemojte zamjerit..
Hvala puno Ivy! Pharma i mene je tak nekako bas probadalo prije par dana. Mislim da se tijelo priprema. Nekako gledam pozitivno na to. Sto se bolje pripremi lakši ce biti porod. Curke puse svima 😘😘😘😘
Caooo curke ja sam imala u 2 mjesecu spontani pobacaj 14.02 bila sam trudna 8 dana i 14 sam spontani imala nazalost. Evo danas sam radila test celerblue digitalni koji pokaze sedmice kad je zacece bilo pokazalo mi je 3 + a zadnji put sam imala 24.04, znaci da mi je proslo tih prvih 8 dana mene je bilo strah tih prvih 8 dana , je li vrijeme za ginekologa ? dajte mi savjete molim vaaaas tako sam sretna
Sortiraj odgovore
Najstariji