Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    04. Lipanj 2018. 09:15

Jutrooo klokanice!! Proud sretnoooo😍😍😍🤗🤗💙💙 Ena također!!! Sada će to svs brzo dečki su tu🎉🎉🎉
    Franova sretno na pregledu!! 😘😘 

💙Bartol💙

Pahuljica

ivymicek

Pahuljica

Wohoo, zahuktava se stanje, sretno Proud! Jedva cekamo Alexa😄😍🤗
    Enajavljaj stanje jer izgleda da bude bilo danas nesto😊
    Kak je Barbara rekla, cim nam dode prva ljetna beba, bude to pocelo ko kokice🍿😂
    Ivydaj ne podsjeti u koju bolnicu ides, sori zaboravila sam… i da i mene nazivcira to hodocascenje u TA pogotovo kad kazu nis isto stanje, vidimo se za tj dana osim ako ne krene ranije 🙃
    Confusednadam se da ti je bolje i javljaj vijesti s pregleda😁

Idem na SV.DUH. već 3 put. Ali prije su radili svaki put ctg i svaki put vag pregled. Ovaj put vag pregled ide od 39/40 tt a ctg kao od 38 tt ali očito nisu skužili da sam 38 tt iako sam išla pitati.

Auf, to te onda naruce samo da se malo prosetas do bolnice😂🤔 

💙 A.L.

Sretno svima na pregledima 😘😘, Ivymicek da,to baš živcira kad te ne pregleda i naruči za tjedan dana 😏,znam kak to ide. Ha preživjela treću amnioskopiju danas😆

ivymicek
    04. Lipanj 2018. 09:23

Ena31

Sretno svima na pregledima 😘😘, Ivymicek da,to baš živcira kad te ne pregleda i naruči za tjedan dana 😏,znam kak to ide. Ha preživjela treću amnioskopiju danas😆

Bravo Ena!!! Nakon amnio će ti porod biti laganini 😂.
    Dakle otvorena idalje prst, glavica angažirana (kaj god), cerviksa skoro nema. Ali kako sam imala kontrakcije nakon sexića ipak bu mi napravila CTG.
    Ipak mi je sve napravila zbog kontrakcija 😂. Ugl zadovoljna jer ću dobiti full tretman 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    04. Lipanj 2018. 09:24

I željezo mi je nisko dobila sam tablete Ferrum ima da se skroz zatvorim 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Lipanj 2018. 09:27

ivymicek

Ena31

Dakle otvorena idalje prst, glavica angažirana (kaj god), cerviksa skoro nema. Ali kako sam imala kontrakcije nakon sexića ipak bu mi napravila CTG.
    Ipak mi je sve napravila zbog kontrakcija 😂. Ugl zadovoljna jer ću dobiti full tretman 😂

Oo,i ti ćeš nam brzo😁😁,samo se još malkice otvoriš i to je to😀,sretnooo😍😍...bome ćemo ko kokice 🍿🍿🍿iz mikrovalne 😂😂

ivymicek
    04. Lipanj 2018. 09:30

Ena31

ivymicek

Ena31

Oo,i ti ćeš nam brzo😁😁,samo se još malkice otvoriš i to je to😀,sretnooo😍😍…bome ćemo ko kokice 🍿🍿🍿iz mikrovalne 😂😂

Bome ćemo ko kokice pop pop pop 😂.
    Franova sretno danas i javi se čim završiš.
    Jako sam nestrpljiva jedva čekam ozvješće od Proud 🙈

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Mia789
    04. Lipanj 2018. 09:32

Proud i Ena, sretno curke, jos maaaalo i bebice stizuuu❤
    Ja sam danas isto na Sv. Duhu u 11 i isto pregled inace traje 2 min. Nadam se da ce danas biti malo detaljniji🙈 
    Sve lagano ulazimo u finale, tik tak👶🏼

Mya
    04. Lipanj 2018. 09:33

Krenulo jeee..proud sretno i vama cure koje ste danas na pregledima🤗 ja sutra imam kontrolu kako pise na uputnici i ne očekujem nista konkretno nego da sjedim i nacekavam do sljedećeg tjedna,uzasna mi je ta TA

mamica1985
    04. Lipanj 2018. 09:55

Proud - sretno, neka bude sto brze!!! 😘😘
    Ena - ajmo i ti, danas je boys day out 😘😘
    Ivy - pa i ti bi mogla 😘
    Koja je danaz ovo ludnica, imam feeling kao da je neko finale prvenstva 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.