Wohoo, zahuktava se stanje, sretno Proud! Jedva cekamo Alexa😄😍🤗
Ena javljaj stanje jer izgleda da bude bilo danas nesto😊
Kak je Barbara rekla, cim nam dode prva ljetna beba, bude to pocelo ko kokice🍿😂
Ivy daj ne podsjeti u koju bolnicu ides, sori zaboravila sam... i da i mene nazivcira to hodocascenje u TA pogotovo kad kazu nis isto stanje, vidimo se za tj dana osim ako ne krene ranije 🙃
Confused nadam se da ti je bolje i javljaj vijesti s pregleda😁

💙 A.L.
Enajavljaj stanje jer izgleda da bude bilo danas nesto😊
Ivydaj ne podsjeti u koju bolnicu ides, sori zaboravila sam… i da i mene nazivcira to hodocascenje u TA pogotovo kad kazu nis isto stanje, vidimo se za tj dana osim ako ne krene ranije 🙃
Confusednadam se da ti je bolje i javljaj vijesti s pregleda😁
Idem na SV.DUH. već 3 put. Ali prije su radili svaki put ctg i svaki put vag pregled. Ovaj put vag pregled ide od 39/40 tt a ctg kao od 38 tt ali očito nisu skužili da sam 38 tt iako sam išla pitati.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Franova sretno na pregledu! I ako jos tko danas ima😊
Inace nocas sam spavala na rate, bolila me busica i to me budilo, od 2do 5 sam imala neke kontrakcije al se na kraju smirilo...jutros me oko 8 opet probudilo al evo opet mir, u krevetu se vise ne mogu ni namjestit da me nis ne boli malo leda malo ovo malo ono

💙 A.L.
Jutrooo klokanice!! Proud sretnoooo😍😍😍🤗🤗💙💙 Ena također!!! Sada će to svs brzo dečki su tu🎉🎉🎉
Franova sretno na pregledu!! 😘😘

💙Bartol💙
Enajavljaj stanje jer izgleda da bude bilo danas nesto😊
Ivydaj ne podsjeti u koju bolnicu ides, sori zaboravila sam… i da i mene nazivcira to hodocascenje u TA pogotovo kad kazu nis isto stanje, vidimo se za tj dana osim ako ne krene ranije 🙃
Confusednadam se da ti je bolje i javljaj vijesti s pregleda😁
Idem na SV.DUH. već 3 put. Ali prije su radili svaki put ctg i svaki put vag pregled. Ovaj put vag pregled ide od 39/40 tt a ctg kao od 38 tt ali očito nisu skužili da sam 38 tt iako sam išla pitati.
Auf, to te onda naruce samo da se malo prosetas do bolnice😂🤔

💙 A.L.
Sretno svima na pregledima 😘😘, Ivymicek da,to baš živcira kad te ne pregleda i naruči za tjedan dana 😏,znam kak to ide. Ha preživjela treću amnioskopiju danas😆
Sretno svima na pregledima 😘😘, Ivymicek da,to baš živcira kad te ne pregleda i naruči za tjedan dana 😏,znam kak to ide. Ha preživjela treću amnioskopiju danas😆
Bravo Ena!!! Nakon amnio će ti porod biti laganini 😂.
Dakle otvorena idalje prst, glavica angažirana (kaj god), cerviksa skoro nema. Ali kako sam imala kontrakcije nakon sexića ipak bu mi napravila CTG.
Ipak mi je sve napravila zbog kontrakcija 😂. Ugl zadovoljna jer ću dobiti full tretman 😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I željezo mi je nisko dobila sam tablete Ferrum ima da se skroz zatvorim 😂.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bravo Ena!!! Nakon amnio će ti porod biti laganini 😂.
Dakle otvorena idalje prst, glavica angažirana (kaj god), cerviksa skoro nema. Ali kako sam imala kontrakcije nakon sexića ipak bu mi napravila CTG.
Ipak mi je sve napravila zbog kontrakcija 😂. Ugl zadovoljna jer ću dobiti full tretman 😂
Oo,i ti ćeš nam brzo😁😁,samo se još malkice otvoriš i to je to😀,sretnooo😍😍...bome ćemo ko kokice 🍿🍿🍿iz mikrovalne 😂😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji