Jutroo
Ena i Proud i dalje smo uz vas i lijepo molimo bebice da se upute prema izlazu da ne bi gužva nastala 😂😂 😘😘😘
Sretno na pregledima tko ide danas, a ostale uživajte u danu 😘😘
Ja pijem kavicu i čekam majstore. A vrat me boli i dalje, jedva sam od njega spavala 😣
Confused i Ivy sretno!!
Pharmamma robica...slazem se tko je prokomentirao roze stvari 😊 Princeza! A i mama je zgodnica! 😍
Pahuljica krevetac odlican, robica che che🤗 a sto ce nam jadni obuc iz bolnice izgleda nitko ne zna 😆 Mozda je ipak najsigurnije tanki, ali dugi bodi..ali imaj sve opcije pa sta kazu tete u bolnici tak nek i bude. I tak je to na par minuta!
Ja poranila nazvat tatu iza vizite, al ni kod njeg nis do sutra. Valjda se prati s ovim nasim trudnicama! ☺️
Ena, Proud 😚😚
Ode se jos pomazit pored coeka 😴
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Kaze cura na proljetnicama da je Proud na 6cm i da je akcija.
Proud sreeetno!!!! 😍😘😘😘😘 Stize nam Aleks 🤗
Ajmo Miha, uputi se i ti prema izlazu 😊
💗Baby E💗
Čitam na proljetnim bebama da je Proudy u akciji na 6 cm, izgleda da stize Aleks
ProudMomy svi smo uz tebe, samo hrabro 🤞🤞🤞😘😘😘
Evo curke da vam javim! Proudy nam je u radjaoni, sece, sad je na 6cm...nema jake bolove...stize nam Aleksandar❤💕❤💪💕❤🙏💪💕🙏💪❤🙏💕💪❤
Inace, dobro jutro svim mojim ljepoticama 😘
Sve sam sinoc procitala ali zaboravila. 😂
Ljubim vas sve!
Pharma robica mi je 😍
Barbara, sretno tati 😘💖
I cure s boljkama da sto prije prode, a ceklicama da sto prije krene 😘
💗Baby E💗
Proudy sretno,javi nam se sta prije 😘😘😘
Ivy draga cekamo i tebe 😘
Ena pretpostavljam da cekas vizitu,nadam se da ce i tvoj malac danas na svijet ❤
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sretno Proudy...
Ja čekam pregled ni CTG mi neće napraviti 👹 idem samo da se popričam s doktoricom jer mi ne rade ni vaginalni pregled. Onak full bzvz.
Ljuta sam ko ris
No sretna jer imamo prvu akciju 🎉🎉🎉🎉🎉. Ajmo Proud!!!!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro cure 😁
Ajmo Proud, ajde Aleks 😍😍🤗
Al me cudi kaj i Ena nije nist napisala kroz noc i sad ujutro 🤔🤔🤔🤔🤔
Sretno na pregledima svima!
E, jucer je kod nas bilo nevrijeme. Ja sam taman svojeg MM-a otpelala do kamiona i uzasno sam se prepala, cijelu trudnocu se nisam tak kak jucer. Grmilo je i nebo je bilo u ponoc bijelo. Mali je ocito osjetio moj strah, ritao me tak da me jos sad boli sve... sad se javlja, ali normalno.
26.8. Ivan 💙💙
Evo curke da vam javim! Proudy nam je u radjaoni, sece, sad je na 6cm…nema jake bolove…stize nam Aleksandar❤💕❤💪💕❤🙏💪💕🙏💪❤🙏💕💪❤
💖💖💖💖💖
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji