Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    04. Lipanj 2018. 06:36

Jutro! 
    Proud, nadam se da je krenulo... 
    Ena, sretno, nek s  nekaj pokrene danas... Il nek oni pokrenu... 
    Sretno danas ko ima pregled! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Confused
    04. Lipanj 2018. 06:41

Jutro :)
    Ja budna ima uru vremena,glava me rastura,a nestalo mi lekadola pa sam popila jedan Normabel da me malo opusti,medutim jos nije prodjelovao.Opet me neke kontrakcije muce.U svakom slucaju osjecam se ko pribijena macka...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

bojana27
    04. Lipanj 2018. 07:45

Jutro :) evo ja sam jutros bas super 😊😊 , sad smo se curka i ja malo pomazile , sad sam joj napravila dorucak , pospremim krevete i sebi napravim kapucino i vracam se u krevet 😁 kasnije idemo odnjet tepihe na pranje u grad , malo do ducana ..i jedva cekam srijedu vise i kontrolu a nikako docekat 🙄 
    Sretno svima koji imaju danas preglede 😊
    Ena , Proud drzim i dalje sreckice 😍😍
    Nego , kad ste stavile torbu u auto da se vozi ? Odmah kad ste krenule u TA ili ? Moja je jos doma u sobi , pa razmisljam dal da je stavim u auto a bojim se da ce se sve skuhat unutra 😆

ivymicek
    04. Lipanj 2018. 07:45

Dobro jutro...
    Evo čekam u TA da otvore vrata. 
    Ok spavala samo 2 pipi.
    Kaže moj m da pazim da me danas ne ostave 😂. Reko da ja biram 😂.
    Confused 😘😘😘😘 za glavu i sretno na pregledu.
    Ena i Proud stay strong 💕.
    😘😘😘😘😘 Ostalima za dobro jutro.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    04. Lipanj 2018. 07:46

Ivy sretno i nek te ostave 🤪

ivymicek
    04. Lipanj 2018. 07:47

Bojana27

Jutro :) evo ja sam jutros bas super 😊😊 , sad smo se curka i ja malo pomazile , sad sam joj napravila dorucak , pospremim krevete i sebi napravim kapucino i vracam se u krevet 😁 kasnije idemo odnjet tepihe na pranje u grad , malo do ducana ..i jedva cekam srijedu vise i kontrolu a nikako docekat 🙄
    Sretno svima koji imaju danas preglede 😊
    Ena , Proud drzim i dalje sreckice 😍😍
    Nego , kad ste stavile torbu u auto da se vozi ? Odmah kad ste krenule u TA ili ? Moja je jos doma u sobi , pa razmisljam dal da je stavim u auto a bojim se da ce se sve skuhat unutra 😆

Nisam stavila torbu, eto stoji doma u dnevnom boravku i tako će ostati do 40 tt. Kod nas ne gledaju vaginalno tek iza 39 tt (pa me nije strah da će me ostavit (sad kad me danas ostave 😂).
    Neka si ti bolje i neka ste se pomazile 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nivami
    04. Lipanj 2018. 07:52

Jutro 
    Ena i ProudMomy da se ubrzo nesto pokrene 🤞🤞🤞
    Ivymicek sretno na pregledu😘
    I svima ostalima koji danas imaju pregled, koliko se sjecam ima i Confused 😘
    Pharmamama izgledas super a robica je melem za oči 😍
    Sve ostale cure uzivajte u jos jednom vrucem danu 

mamica1985
    04. Lipanj 2018. 08:00

Ena i Proud sretno! 😙
    I svima koji idu na preglede danas! 😀
    Ja od sutra sluzbeno na onih 45 dana prije poroda 😁

• NellaM
    04. Lipanj 2018. 08:01

Jutro svima.. ajme cure meni već teško doc pa vidjet da nema nis novoga, ne mogu ni zamisliti vas.. stvarno sretno i nek krene to!
    Cure na pregledima danas sretno, čekamo i citamo 🤗
    Svima nek je dobar i lijep dan, mi idemo lagano započet tjedan 😊😘😘

natar
    04. Lipanj 2018. 08:02

Jutro! 🤗
    Sretno svima na pregledima
    Ena Proud, neka se pokrene sve samo i neka sto prije i bezbolnije zavrsi, sve smo uz vas! 💕💕
    Ja nikako ne spavam, ubija me neki komarac par noci.. Ne mogu ga pronaci da ga sredim, cim legnem krene zujati oko glave 😡😠

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.