Ć
Jutreko curkice. Još 2u1 al nadam se ne dugo,bila na pregledu,cerviksa skoro nema,voda mliječna,sad budu mi skopčali ctg pa budemo vidjeli danas kaj ćemo. Nadam se da ste mi sve ok,bez boljki nekih i poteškoća 😘🤗😍. Proudy draga kako je?
Uz vas smo 🤞🤞🤞🤞😘😘😘
Danas bi mogao bit babyboom
Ivymicek, Confused i vi ste u finalu 😁
Jutreko curkice. Još 2u1 al nadam se ne dugo,bila na pregledu,cerviksa skoro nema,voda mliječna,sad budu mi skopčali ctg pa budemo vidjeli danas kaj ćemo. Nadam se da ste mi sve ok,bez boljki nekih i poteškoća 😘🤗😍. Proudy draga kako je?
Sretno 😘😘
Jutro klokanice 😘😘
Proudsretno ❤️❤️🤞😘😘😊🙏🙏🎉 nek ti je Aleks čim prije u rukama 💙💙
Ena nadam se da je i kod tebe krenulo 😘😘🤞🤞
pikica 🤞🤞 i za tebe 😘
Ivy ne daj im da te ljute 😊😘
Sretno svima na pregledima,javljajte novosti 😘
Hvala draga...sad kad nam se i vi pocnete redat....samo neka vam budu skolski porodi...velike puse svim ljetnicama❤😘💕❤😘💕❤😘💕😘❤
Proudy i Ena sretno!!!
Ivy nisam skuzila pa jel su ti napravili CTG?! Ili samo bez vag.pregleda?
Sretno svima danas na pregledima.
Mene boli glava od jucer.. uvijek isto kad krene nesnosna vrucina. Pokusavam izgurat bez tableta al mozda isto uzemem normabel. Cokica probaj normabel za vrat da te malo opusti pa to te moze danima sad bolit..
Proudy i Ena sretno!!!
Ivy nisam skuzila pa jel su ti napravili CTG?! Ili samo bez vag.pregleda?
Sretno svima danas na pregledima.
Mene boli glava od jucer.. uvijek isto kad krene nesnosna vrucina. Pokusavam izgurat bez tableta al mozda isto uzemem normabel. Cokica probaj normabel za vrat da te malo opusti pa to te moze danima sad bolit..
Ma nisu... 😂😂😂. Pitat ću dokicu pa ćemo vidjeti 😂😂😂. 😘😘😘 Pusice za glavu i meni zna pomoć ležanje u mraku i puno puno puno vode.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
jutro
jedva gledam al reko idem proviriti mozds se nesto dogada...kad ono stize nam Aleks,proud draga nadam se da si skoro pa gotova 😙😙😙😙
ena javi se nakon ctga 😙
ivy pa totalno glupo ak ti nista od toga ne rade,bas bezveze kao da onda i ides...
maja i confused nadam se ds cr glava brzo proci...
mene eto par dana boli trtica,evo i kad na boku lezim boli..cijelu noc se rpstoljala i kad god se pomjerim booooooli....
i mi danas imamo pregled ali u 14h i bas me zanima kakvo je stanje...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Wohoo, zahuktava se stanje, sretno Proud! Jedva cekamo Alexa😄😍🤗
Ena javljaj stanje jer izgleda da bude bilo danas nesto😊
Kak je Barbara rekla, cim nam dode prva ljetna beba, bude to pocelo ko kokice🍿😂
Ivy daj ne podsjeti u koju bolnicu ides, sori zaboravila sam... i da i mene nazivcira to hodocascenje u TA pogotovo kad kazu nis isto stanje, vidimo se za tj dana osim ako ne krene ranije 🙃
Confused nadam se da ti je bolje i javljaj vijesti s pregleda😁
💙 A.L.
Wohoo, zahuktava se stanje, sretno Proud! Jedva cekamo Alexa😄😍🤗
Enajavljaj stanje jer izgleda da bude bilo danas nesto😊
Kak je Barbara rekla, cim nam dode prva ljetna beba, bude to pocelo ko kokice🍿😂
Ivydaj ne podsjeti u koju bolnicu ides, sori zaboravila sam… i da i mene nazivcira to hodocascenje u TA pogotovo kad kazu nis isto stanje, vidimo se za tj dana osim ako ne krene ranije 🙃
Confusednadam se da ti je bolje i javljaj vijesti s pregleda😁
Idem na SV.DUH. već 3 put. Ali prije su radili svaki put ctg i svaki put vag pregled. Ovaj put vag pregled ide od 39/40 tt a ctg kao od 38 tt ali očito nisu skužili da sam 38 tt iako sam išla pitati.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Franova sretno na pregledu! I ako jos tko danas ima😊
Inace nocas sam spavala na rate, bolila me busica i to me budilo, od 2do 5 sam imala neke kontrakcije al se na kraju smirilo...jutros me oko 8 opet probudilo al evo opet mir, u krevetu se vise ne mogu ni namjestit da me nis ne boli malo leda malo ovo malo ono
💙 A.L.
Sortiraj odgovore
Najstariji