Joj kak volim te mlade zgodne giniće po bolnicama 😂.. Takvi su i u Vinogradskoj... Ono skinem ti se i ak ne treba 🤣🤣🤣
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Hahaha kako ste lude s tim doktorima 😂😂
Ja da je bred pit ne veselim se bas ako budem docekala srijedu opet to otvaranje jer bas boli 😭 al bilo bi malo lakse da je bred pit a ne moj ko baltazar 🤔
E da i Ena draga mislimo ja i Noic na tebe i drzimo vam 4 fige prekrasna je busica ❤❤
E pocela su me leđa opet rasturati..jos su nam se sad gosti najavili 😐
Neda mi se!!!!
Ja inace imam male sise i sad u trudnoci su mi jako malo narasle, za jedan broj mozda. Vise sam sirom otisla. I kupila sam u mulleru onaj za dojenje, 90c... kosarica mi je malo velika. Meni to presmijesno stoji, male su. Uzas. Ja bum rađe bez grudnjaka 🤣🤣
26.8. Ivan 💙💙
IIIIIhhhhaaaaaaj,ajmo Enči,koooonačnooooo…Evo Miheca uskoroooo!!!!Kolko si onda sad otvorena
?
Romana,eto upravo mi utješno za pročitat da nas ima još sa "čupavim" trudnoćama…bit će ok,vidi dokle si dogurala,još koji tjedan i sve 5.Kaj su ti rekli za taj miom?Oće ga rješavat odmah kod poroda ili?
Nista nesmiju dirati u svezi mioma. Da i kojem slucaju idem na carski , miom se ne dira jer je preveliki i mogla bi iskrvariti. A kako mi doktor htio dačarati veličinu mioma, rekao mi da se s tom velicinom mioma vadi i maternica😲😲. Uzas.. ali poslje poroda se sve rjesava. Mozda se malo smanji jer je sad jako prokrvljen. Tako da sama sebi drzim 🤞🤞🤞 da me vise ne ulovi upala mioma jer mi vise poslje 32-og tj.nesmiju davati ketonal za bolove..
Honey cestitam 🎉🎉😚 uzivaj sad sa svojom bebicom 😊
Ena sretno, zelim ti sto brzi i laksi porod i da ti i beba budete dobro. Jos malo i drzat ces Mihaela u rukama 😁
Romana jadnice bas si se napatila, ali budes vidila da se isplati kad budes nosila svoju bebicu u rukama. Izdrzi jos malo 😚
Gledam kod svih je pala kisa samo ovdje nije, pa ne mogu vise, otopit cu se 😒
04.07. Matija 💜
Ena, vecina curka koje su hospitalizirane u terminu, koje ja znam, su na kraju nakon hosoitalizacije dobile trudove i krenulo prirodno.
A zakaj su te uopce ostavili? Mislim jel ima neki med razlog ili ne?
Danas ne hodam nigdje. Decki mi otisli u kino na novi Star Wars, ja sam doma, nije mi se dalo ici.
Moram skuhat rucak.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Romana užas jadna kroz sta si sve prosla 🙄 i mi ti fige drzimo da se sto prije to sredi sve i sto bezbolnije 😗
Enica jooj samo cekam iducu objavu 😊😊
Ja sam generalku sad do pola napravila doma sad cu nesto pojest i idem dalje spremat stvari au mi spremne za slucaj da se Noah odluci doc 😂
Ena, vecina curka koje su hospitalizirane u terminu, koje ja znam, su na kraju nakon hosoitalizacije dobile trudove i krenulo prirodno.
A zakaj su te uopce ostavili? Mislim jel ima neki med razlog ili ne?
Danas ne hodam nigdje. Decki mi otisli u kino na novi Star Wars, ja sam doma, nije mi se dalo ici.
Moram skuhat rucak.
Zato kaj sam 4 dana prenijela,a do 41 oni tu puštaju,dalje ne,pitali su me dal' bi da mi to privedemo kraju,Reko naravno😀. Evo ručala sam ,napravili ctg,sad neznam kaj će...
Sortiraj odgovore
Najstariji