Ena ja sam sebi smislila tjesilicu kad sve krene! Odbrojavanje unazad! Svaki trud, bol, minuta, sat, kap dripa...je 1 manje do Onog kmeeee trenutka!🤗
Koliko ce pomoc i hoce li uopce, vidjet cemo, al nedam si smest misli da cu bit bas ona od sretnica sa lijepim i brzim porodom bez komplikacija! E tako i ti! Sto bi moralo bit tesko, kad nece! Jel tako? 💪🏻
Cekamo najljepse vijesti💙, a do tad nas obavjestavaj koliko i dokle budes mogla!
U mislima i molitvama🙏🏻😘

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Enacucnjeve probaj il tak nes izvodit skratis dosadu a i otvoris se garant 😁
Nakon ovog ručnog širenja nebi baš😂😂,nemrem čučnuti🤣
Ovo mi nekako zvuči jako bolno 😩😩
Ma izdrži se😁..doktor je super,a i lakše je jer je zgodan je i mlad 😂😂
😂😂😂😂😂 Ziher je lakse uz super, zgodnog i mladog doktora 😂😂
Jel prezime tog doktora počinje na G možda?

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena ja sam sebi smislila tjesilicu kad sve krene! Odbrojavanje unazad! Svaki trud, bol, minuta, sat, kap dripa…je 1 manje do Onog kmeeee trenutka!🤗
Koliko ce pomoc i hoce li uopce, vidjet cemo, al nedam si smest misli da cu bit bas ona od sretnica sa lijepim i brzim porodom bez komplikacija! E tako i ti! Sto bi moralo bit tesko, kad nece! Jel tako? 💪🏻
Cekamo najljepse vijesti💙, a do tad nas obavjestavaj koliko i dokle budes mogla!
U mislima i molitvama🙏🏻😘
😘😍🤗Ljubim vas sve,uživajte u danu,nebudem sad cijele stranice zauzela😂🤣,javim kad bude kaj značajnije😘🤗😍
Enacucnjeve probaj il tak nes izvodit skratis dosadu a i otvoris se garant 😁
Nakon ovog ručnog širenja nebi baš😂😂,nemrem čučnuti🤣
Ovo mi nekako zvuči jako bolno 😩😩
Ma izdrži se😁..doktor je super,a i lakše je jer je zgodan je i mlad 😂😂
😂😂😂😂😂 Ziher je lakse uz super, zgodnog i mladog doktora 😂😂
Jel prezime tog doktora počinje na G možda?
Da😂,ma nema drugi takav😂😂
Joj kak volim te mlade zgodne giniće po bolnicama 😂.. Takvi su i u Vinogradskoj... Ono skinem ti se i ak ne treba 🤣🤣🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Hahaha kako ste lude s tim doktorima 😂😂
Ja da je bred pit ne veselim se bas ako budem docekala srijedu opet to otvaranje jer bas boli 😭 al bilo bi malo lakse da je bred pit a ne moj ko baltazar 🤔

E da i Ena draga mislimo ja i Noic na tebe i drzimo vam 4 fige prekrasna je busica ❤❤

E pocela su me leđa opet rasturati..jos su nam se sad gosti najavili 😐
Neda mi se!!!!
Ja inace imam male sise i sad u trudnoci su mi jako malo narasle, za jedan broj mozda. Vise sam sirom otisla. I kupila sam u mulleru onaj za dojenje, 90c... kosarica mi je malo velika. Meni to presmijesno stoji, male su. Uzas. Ja bum rađe bez grudnjaka 🤣🤣

26.8. Ivan 💙💙
IIIIIhhhhaaaaaaj,ajmo Enči,koooonačnooooo…Evo Miheca uskoroooo!!!!Kolko si onda sad otvorena
?
Romana,eto upravo mi utješno za pročitat da nas ima još sa "čupavim" trudnoćama…bit će ok,vidi dokle si dogurala,još koji tjedan i sve 5.Kaj su ti rekli za taj miom?Oće ga rješavat odmah kod poroda ili?
Nista nesmiju dirati u svezi mioma. Da i kojem slucaju idem na carski , miom se ne dira jer je preveliki i mogla bi iskrvariti. A kako mi doktor htio dačarati veličinu mioma, rekao mi da se s tom velicinom mioma vadi i maternica😲😲. Uzas.. ali poslje poroda se sve rjesava. Mozda se malo smanji jer je sad jako prokrvljen. Tako da sama sebi drzim 🤞🤞🤞 da me vise ne ulovi upala mioma jer mi vise poslje 32-og tj.nesmiju davati ketonal za bolove..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji