Ja sam malo odspavala i pojela marelice i sad sjedim na wc-u , nis mi se ne jede a gladna sam ..povraca mi se od muke
hvala vam curke
ena ja sam ti prognozirala za danas to znas😀😀
mladamamica za fejs jedino tako da udes prvo u taj mail...sto se tice muskih nemam sta pametno za reci,ko bi njih kuzio...a bolovi ? hm mozda se nesto pokrene pa lijepo to odradis i bez indukcije ☺
6×mama je i meni izgleda ful nisko ali ne osjecam uopce da se mali poceo spustati kad stuca osjetim ga bas visoko...ali vidjet cemo sta kaze dr u ponedjeljak 😉
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Cure i buse divne🤗 franova mi smo uzeli bas tu za na krevetic i ispod podloge su ti nastavci,nista posebno kupovali koji ju drze da se ne mice
a jbt nisam uopce vidjela vec s tim podloge kad sam kupovala...pa zaborsvila iitati uzela obicnu...di si kupila i koliko platila?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pozdrav trudnicice..
Jak su lijepe busice sve redom. Ja sam danas sa muzem i svojima u Slavoniji. Oni kose travu i ruse nesto, ja sam sad legla jer sam od jutra na drvenoj stolici a i malo sam grabljala i imam osjecaj da ce mi dole sve puknuti. Ne znam kako cu se dici sad za rucak, mama pece rostilj mmm 😋
Htjela sam vas pitati jel si smijem namazati stopala s onim nekim gelom sto hladi? Bas me bole..imam osjecaj da bi mi bilo lakse. Znam da je netko davno mazao leđa, pa je ispalo da ne smije jer uđe u krvotok. Pharmama?
I da, jel smijem joj kupiti haljinicu za izlazak il bas mora biti body/benkica?
All of God’s grace in one tiny face 💟
Cure i buse divne🤗 franova mi smo uzeli bas tu za na krevetic i ispod podloge su ti nastavci,nista posebno kupovali koji ju drze da se ne mice
a jbt nisam uopce vidjela vec s tim podloge kad sam kupovala…pa zaborsvila iitati uzela obicnu…di si kupila i koliko platila?
Do 200kn kao da je bila,magic baby ili bubamara,sve tamo uzimala
Pozdrav trudnicice..
Jak su lijepe busice sve redom. Ja sam danas sa muzem i svojima u Slavoniji. Oni kose travu i ruse nesto, ja sam sad legla jer sam od jutra na drvenoj stolici a i malo sam grabljala i imam osjecaj da ce mi dole sve puknuti. Ne znam kako cu se dici sad za rucak, mama pece rostilj mmm 😋
Htjela sam vas pitati jel si smijem namazati stopala s onim nekim gelom sto hladi? Bas me bole..imam osjecaj da bi mi bilo lakse. Znam da je netko davno mazao leđa, pa je ispalo da ne smije jer uđe u krvotok. Pharmama?
I da, jel smijem joj kupiti haljinicu za izlazak il bas mora biti body/benkica?
Ja sam to bila... nije dobro to u trudnoci koristiti, vec sam zaboravila zbog cega. Meni ti je isto dole pritisak, to sam sad poslije rucka osjetila, odma sam isla leci.
Franova, bas si krasna 😁
Ena, ocekujemo onda takav scenarij navecer 😁 dobro ti je predjelo. Ja sam sad pojela dva tanjura graha s kasom (ricet), a u skrinji je za malo poslije slatkac 😍😍😍😍
Vani je neka grmljavina opaka, gadno nesto se sprema.
26.8. Ivan 💙💙
Meni je ovu dala seka , inace nebi kupovala , sa malom to nisam korisila :D
Ivy, Franova i Mateya predivneeee divne su vam buše
Marija Kamo su te grmljavine posalji malo u Pulu ovdje je uzasss toplo, tko ce izdrzat do 20.8 muka mi je..
💙Bartol💙
Mina - radije si popij jacu dozu magnezija, nemoj mazati s tim sredstvima.
Bas ste mi zgodne trudnice, ja bih se isto trebala slikati za 33.tjedan, ali nisam u nekoj formi danas.
Jos ni rijeci ni glasa od Proud? Mozda je malac krenuo.
Sortiraj odgovore
Najstariji