Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    01. Lipanj 2018. 14:23

Ja sam malo odspavala i pojela marelice i sad sjedim na wc-u , nis mi se ne jede a gladna sam ..povraca mi se od muke

franovamamita
    01. Lipanj 2018. 14:36

hvala vam curke 
    ena ja sam ti prognozirala za danas to znas😀😀
    mladamamica za fejs jedino tako da udes prvo u taj mail...sto se tice muskih nemam sta pametno za reci,ko bi njih kuzio...a bolovi ? hm mozda se nesto pokrene pa lijepo to odradis i bez indukcije ☺
    6×mama je i meni izgleda ful nisko ali ne osjecam uopce da se mali poceo spustati kad stuca osjetim ga bas visoko...ali vidjet cemo sta kaze dr u ponedjeljak 😉

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    01. Lipanj 2018. 14:38

J@m@

Cure i buse divne🤗 franova mi smo uzeli bas tu za na krevetic i ispod podloge su ti nastavci,nista posebno kupovali koji ju drze da se ne mice

a jbt nisam uopce vidjela vec s tim podloge kad sam kupovala...pa zaborsvila iitati uzela obicnu...di si kupila i koliko platila?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mina04
    01. Lipanj 2018. 14:42

Pozdrav trudnicice..
    Jak su lijepe busice sve redom. Ja sam danas sa muzem i svojima u Slavoniji. Oni kose travu i ruse nesto, ja sam sad legla jer sam od jutra na drvenoj stolici a i malo sam grabljala i imam osjecaj da ce mi dole sve puknuti. Ne znam kako cu se dici sad za rucak, mama pece rostilj mmm 😋
    Htjela sam vas pitati jel si smijem namazati stopala s onim nekim gelom sto hladi? Bas me bole..imam osjecaj da bi mi bilo lakse. Znam da je netko davno mazao leđa, pa je ispalo da ne smije jer uđe u krvotok. Pharmama?
    I da, jel smijem joj kupiti haljinicu za izlazak il bas mora biti body/benkica?

All of God’s grace in one tiny face 💟

Mladamamica1911
    01. Lipanj 2018. 14:44

Ma mail je star nisam udla u njega vec 100 godina 🙄

Mya
    01. Lipanj 2018. 14:49

franovamamita

J@m@

Cure i buse divne🤗 franova mi smo uzeli bas tu za na krevetic i ispod podloge su ti nastavci,nista posebno kupovali koji ju drze da se ne mice

a jbt nisam uopce vidjela vec s tim podloge kad sam kupovala…pa zaborsvila iitati uzela obicnu…di si kupila i koliko platila?

Do 200kn kao da je bila,magic baby ili bubamara,sve tamo uzimala

Marijaa30
    01. Lipanj 2018. 14:56

mina04

Pozdrav trudnicice..
    Jak su lijepe busice sve redom. Ja sam danas sa muzem i svojima u Slavoniji. Oni kose travu i ruse nesto, ja sam sad legla jer sam od jutra na drvenoj stolici a i malo sam grabljala i imam osjecaj da ce mi dole sve puknuti. Ne znam kako cu se dici sad za rucak, mama pece rostilj mmm 😋
    Htjela sam vas pitati jel si smijem namazati stopala s onim nekim gelom sto hladi? Bas me bole..imam osjecaj da bi mi bilo lakse. Znam da je netko davno mazao leđa, pa je ispalo da ne smije jer uđe u krvotok. Pharmama?
    I da, jel smijem joj kupiti haljinicu za izlazak il bas mora biti body/benkica?

Ja sam to bila... nije dobro to u trudnoci koristiti, vec sam zaboravila zbog cega. Meni ti je isto dole pritisak, to sam sad poslije rucka osjetila, odma sam isla leci. 
    Franova, bas si krasna 😁
    Ena, ocekujemo onda takav scenarij navecer 😁 dobro ti je predjelo. Ja sam sad pojela dva tanjura graha s kasom (ricet), a u skrinji je za malo poslije slatkac 😍😍😍😍
    Vani je neka grmljavina opaka, gadno nesto se sprema.

26.8. Ivan 💙💙

bojana27
    01. Lipanj 2018. 14:56

Meni je ovu dala seka , inace nebi kupovala , sa malom to nisam korisila :D 

ami25
    01. Lipanj 2018. 15:12

Ivy, Franova i Mateya predivneeee  divne su vam buše 
    Marija Kamo su te grmljavine posalji malo u Pulu ovdje je uzasss toplo, tko ce izdrzat do 20.8  muka mi je.. 

💙Bartol💙

mamica1985
    01. Lipanj 2018. 15:14

Mina - radije si popij jacu dozu magnezija, nemoj mazati s tim sredstvima.
    Bas ste mi zgodne trudnice, ja bih se isto trebala slikati za 33.tjedan, ali nisam u nekoj formi danas. 
    Jos ni rijeci ni glasa od Proud? Mozda je malac krenuo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.