Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Svibanj 2018. 07:57

Jutro curke😀. 6xmama kužim u vezi fešte😀😀,zato bu moj imao nekoliko njih za prvog bebača😂😂,posebno doma,na poslu,u birtiji,pa krštenje  i nakon toga bude valjda mir😂😂. Ivymicek ni mi nismo nešto spavali ali to mi je već pod normalno 😏,nemoj opet forsirati,nek muž radi😘🤗. Ugodnu vam nedjelju želim svima. 😍😘🤗🥐🥩🥨🥓🥖🥞🍟🍔🍕🧀🌭🍖🥪🍗🍞🌮🥣🥗🍿🥙🌯🥚🍳🍢🍠🍝🍜🍛🥧🍦🍰🍯🎂🍮🍪🍭🍬🍩🍨🍧🍡🥟🍵🍶🍹🥤🍴🌄🌅

bojana27
    27. Svibanj 2018. 08:34

Jutrooo :) da nego kako , samo o festi se prica zadnje vrijeme 😂😂😂😂😂 al ja mu kazem daj prestani cekaj bar da rodim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Confused
    27. Svibanj 2018. 08:37

Jutro 🙂
    Evo docekala i ja taj 37.tjedan 😁
    Psiha radi na najjace,jutros od 5-5 ipo imala neke lagane trudice,medutim prestali su.Sad cekam oce li se opet sta desit,jer me opet pocelo boluckat u ledima.Ali kao sta sam napisala psiha je cudo jedno.Sutra mi je pregled,pa cu bit pametnija.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

6xmama
    27. Svibanj 2018. 08:41

Evo ja konačno prebacila slike sa cda na stick,pa da upoznate moju curku 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    27. Svibanj 2018. 08:42

jutro 
    ajme zaspala tek oko 3...i nemam pojma zast vise ne mogu spavati....
    popodne idem na rodendan a navecer mi stize dragi ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

baarbaraa29
    27. Svibanj 2018. 08:47

Jutro 😴☀️
    Ena dovar tek😋
    Beata (6xmama) drago mi je! 🤛🏻😉😊 Slatkis mali!
    Franova veceras ima party 🤭
    I to je to sto znam..jos spavam. Kad je muz nocna i ja sam!
    Vrijeme je ovdje savrseno, on ide na neko jezero, a ja cu samovat. Neka..... Docekat cu i ja 37...👆🏻🤨

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Marijaa30
    27. Svibanj 2018. 09:07

Jutro 😄
    Kaj se tice feste, od kad su saznali da sam trudna planiraju festu... kao tjedan dana u 8.mjesecu 🤣🤣
    Jucer sam bila sama cijeli dan i cijelu noc, decko je isel susjedu na vjencanje, to je bilo od 1 popodne pa na dalje, dobila sam tolko slicica na viber 🤣🤣
    Valjda nebude danas spal cijeli dan, znam da su mladence i pratili doma.  
    Ena, izdrzite danas jos taj rostilj pa polako u rađaonu
    .. pa ce drugi vikend opet biti rostilj 😍
    Cure kaj se tice vrucina., ja umirem po danu. Jedva se gegam 🤣 a kaj bu tek u 7. i 8.mjesecu 🤣

26.8. Ivan 💙💙

27. Svibanj 2018. 09:12

Eto me na kavici s m i frendovima,pa u nabavku mesa i ostalog u Kaufland i onda roštiljanje😁😁. 😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗

baarbaraa29
    27. Svibanj 2018. 09:13

6xmama ne znam jesam princezu dobro oslovila! Imam ovdje jednu sa slicnim imenom pa sam mozda pobrkala 🙊
    Moram vam pokazat sta me docekalo u boravku, od muza 🥨🥨🍫😂

🥨
    🥨

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

27. Svibanj 2018. 09:17

baarbaraa29

6xmama ne znam jesam princezu dobro oslovila! Imam ovdje jednu sa slicnim imenom pa sam mozda pobrkala 🙊
    Moram vam pokazat sta me docekalo u boravku, od muza 🥨🥨🍫😂

Awww😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.