Jutro... 🤗
6xmama predivna je slicica i curica ❤️
Confused cestitke na sigurnim tjednima ❤️
Ena nisam komentarisala juce divnu veliku busu, uzivaj na rostilju danas, pa da slavimo i prvu bebicu ovde ❤️
Ja sam danas domacica, dolaze mi gosti na rucak, ceka me prvo sredjivanje nereda po kuci 🤪
A sto se feste tice, standardno, planira se opasna pijanka i slavlje 🎉
Zelim vam divan dan, bez bolova 😍
Confused,neki opaki simptomi kod tebe…meni je to kakanje bilo znak da je to to.Svaki put bi se tak us_ala
😂😂😂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Confused mogla bi ti preskociti red 😁
6xmama i ja cekam ta 34tt ko ozebli sunce. Da barem protegnem noge oko bolnice, ako je ostalo jos ista misica u njima 😭😂 Pricekat ce i tvoja curka sigurne tjedne, nemaju drugog izbora ni moje ni tvoja 💪
17.7. 💝💝
Jutro svima, ja se još razbuđujem, sama doma od jučr ujutro, i lijepo bi ja spavala da me pas ne diže u 5 ujutro 😣
I čestitke na 37tt 😁
A evo i mene za 28tt, forum kaže da je to jučer bilo, aplikacija da je danas
Confused mogla bi ti preskociti red 😁
6xmama i ja cekam ta 34tt ko ozebli sunce. Da barem protegnem noge oko bolnice, ako je ostalo jos ista misica u njima 😭😂 Pricekat ce i tvoja curka sigurne tjedne, nemaju drugog izbora ni moje ni tvoja 💪
Bi ja rado :)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutroo mamice Cokica bas si slatka, javi se kako je proslo na plazi
💙Bartol💙
Jutroo mamiceCokica bas si slatka, javi se kako je proslo na plazi
Čekam da ovaj moj dođe doma, malo dođe na sebe pa onda popodne napadamo 😁 nadam se uspješno, pošaljem sliku 😁
Cokice,lijepa mama i buško
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Hej curkice!
Confused dobro dosla u termin!
Evo kod mene nikakvih simptoma, osim kaj mi je ispao jos jedan komad sluznog cepa, nije mi nis ispalo dobrih tj dana. Sve mi je bilo mokro da sam mislila da mi je i voda krenula, al nije, samo je iscjedak.
I tak, decki su mi otisli u lunic i malo u setnju, a ja ostala radit rucak.
Poslije cemo do jaruna, na ono vojno neko dogadjanje, za koje mi je M rekao da sam luda, kad sam pocetkom tjedna planirala da cemo na to ici 😂😂😂😂
6xmama divna je curka!
Mene copila ili alergija ili viroza, nos mi je zastopan uzasno, al tesko mi je dokuciti kaj mi je tocno.
Zeludac mi je i danas u grlu, ali bolje sam nego jucer.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
cokica slatki ste mi 😍
proud pa stalno te nesto muci strasno,a ti se i dalje ne prestajes inatiti 😂😂
ja danas me kuham imam od jucer pohane snicle i s krizme mi moji donjeli prasetine i janjetine s raznja tako daaaa mljaaac 😁
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji