Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Svibanj 2018. 11:46

Proud predivna 😍 baš guštaš

mina04
    23. Svibanj 2018. 11:46

Bojana27

Mina 04 , donirala sam novceke pa su mi poslale , jer je curka bila palcic i izrazila je zelju i da ona ima i da zasto nije imala kad je bila jako mala 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Pa sam pitala i eto poslale mi curke 🤗🤗

Ja bi ih voljela kupiti pa da i pomognem toj organizaciji al ne znam jel se moze 😞

All of God’s grace in one tiny face 💟

pharmamma
    23. Svibanj 2018. 11:50

Ena31

pharmamma

Ena31

pharmamma

Ena super za pregled,još malo i čuvat ćeš Mihaela u naručju ❤️❤️ Jesu rekli kolika je sad procjena za frajera? 😁
    6xmama 😂😂😂😂😂

Doktorica na uzv spaljena ,da kaj bu mi mjerila sad kad je prije tjedan dana,sad kao 3800i neke,veli + - 500g,da to tak nema veze🤣🤣

Koja ti je to dr bila na uzv? 😂😂😂

Piše na uzv knjižici Sanja Malinac Malojčić,ko i prošli put,ma super je 😉

Je,super je ona,simpatična jako 😁 

bojana27
    23. Svibanj 2018. 12:00

Na fb se javi curi Martina Radovic se zove :)  evo nasih ❤️

franovamamita
    23. Svibanj 2018. 12:07

proud samo uzivaj draga,ljepa si mi bas 😙😙😙😙😙
    bojana slatka curica i super za hobice 😊
    barbara ej ma jos me uhvati eto nocas par puta i danas..sve vise mislim da mozds ima veze s vrstnom kraljeznicom posto na pokret neki pocne...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• NellaM
    23. Svibanj 2018. 12:09

Pozdrav klokanice drage 🤗 Lijepe vijesti sa pregleda, super za pročitat da sve ide kako treba i da se polako pokreće gdje treba 😃 Da se malo javim, kod nas sve ok osim sto smo opet same jer m na terenu.. inače jučer puni tjedan, ne smijem ni razmišljat koji jer mi to sve nešto brzo leti 😆 A opet jedva čekam da dođe mali mis 😍
    Ajme lijepih trudnica, sve redom divne busice ☺️ 
    Ivy vi ste mi prepredivni, nek vam bude super dan i izlet 🌞 A Proud bas si woooow, kao da je još par mjeseci pred tobom a ne veliko finale 😍 Ja ti želim sliku za 40., zaslužila si si ispunjenje te želje 😃
    Barbara kako je tata?

Mladamamica1911
    23. Svibanj 2018. 12:09

Ena  super za pregled ..bebsic je spreman aj moras prije mene barem 😄
    Proudy prekrasna kao i uvijek 👌👌👌
    6xmama omanji autic 😂😂😂😂😂😂😂
     Bojana divne su hobice 😍😍
    Ja zavrsila s snimanjem "pojela" sejk od banane danas si za rucak radim rizoto od kozica  jedva ga cekam 😍

Confused
    23. Svibanj 2018. 12:26

Proudy 👍🔝🔝🔝

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Marijaa30
    23. Svibanj 2018. 12:27

Neda se Ena 😁 jos bute oba dvije tocno na 40tt... bebaci budu terminci pravi!
    Ostalo sam sve pozabila 😐
    Kicma me rastura danas. Tak me nikad nije boljela kak danas.

26.8. Ivan 💙💙

baarbaraa29
    23. Svibanj 2018. 12:52

NellaM

Pozdrav klokanice drage 🤗 Lijepe vijesti sa pregleda, super za pročitat da sve ide kako treba i da se polako pokreće gdje treba 😃 Da se malo javim, kod nas sve ok osim sto smo opet same jer m na terenu.. inače jučer puni tjedan, ne smijem ni razmišljat koji jer mi to sve nešto brzo leti 😆 A opet jedva čekam da dođe mali mis 😍
    Ajme lijepih trudnica, sve redom divne busice ☺️
    Ivy vi ste mi prepredivni, nek vam bude super dan i izlet 🌞 A Proud bas si woooow, kao da je još par mjeseci pred tobom a ne veliko finale 😍 Ja ti želim sliku za 40., zaslužila si si ispunjenje te želje 😃
    Barbarakako je tata?

Joj i meni lete dani, a vecina kazu da se pred kraj vrijeme uspori! 🙈
    Tata operiran, nadamo se da je najbolnije proslo iako ga ceka jos jedna op. pa rehablitacija pa prilagodba na proteze..ali je pozitivan, a i 5.unuce je dobio prije mjesec i pol, 6.na putu.. Ima za cim imat volju! 😊
    E sutra imam termin u bolnici za Geburtsplanung.. Sta da ocekujem? Moja dr.mi rekla ako me oni ne pregledaju da dodjem njoj, a ja mislila da idem samo na razgovor za pda i tak to😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.