Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    23. Svibanj 2018. 10:58

J@m@

Hvala vam curke,sad za petak navijamo🤗

Bit ce sve super bez brige 😘 

bojana27
    23. Svibanj 2018. 10:59

Mina 04 , donirala sam novceke pa su mi poslale , jer je curka bila palcic i izrazila je zelju i da ona ima i da zasto nije imala kad je bila jako mala 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Pa sam pitala i eto poslale mi curke 🤗🤗

23. Svibanj 2018. 11:09

Sretno svima s pregledima 😀 dok ja dođem i pročitam sve stranice, još će se i Ena porodit 😂 
    Ivy predivne, i uživajte na izletu. 
    A Proud, tebi želim slikicu s 40 tt 😁
    Meni danas došao ormar za dječju sobu i napokon mi poslali ponudu tj predračun za centralno i odmah sam malo bolje volje jer se napokon nešto kreće 😁

23. Svibanj 2018. 11:10

Evo me..tijesno za prst do ovoja i glavice,kontrola utorak,afi 17,sve ok. J@m@ super da je sve dobro ,bit će i u petak 😘

6xmama
    23. Svibanj 2018. 11:13

Aaa, Enice, bu nekaj, bu krenula se pipica otvarat pomalo 😉. Amnioskopiju ti nisu radili? 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

23. Svibanj 2018. 11:17

6xmama

Aaa, Enice, bu nekaj, bu krenula se pipica otvarat pomalo 😉. Amnioskopiju ti nisu radili?

Nisu,ctg,uzv i provjeru kolko sam uloživa..a je mi napredak s "vršak prsta" do "tijesno prst" 😂😂

franovamamita
    23. Svibanj 2018. 11:17

Ena31

Evo me..tijesno za prst do ovoja i glavice,kontrola utorak,afi 17,sve ok. 

ajde neka je sve ok😙 a eto vidis i beton lagano popusta 😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    23. Svibanj 2018. 11:19

Neka je sve u redu,najbitnije😊😊👍

6xmama
    23. Svibanj 2018. 11:20

Ena31

6xmama

Nisu,ctg,uzv i provjeru kolko sam uloživa..a je mi napredak s "vršak prsta" do "tijesno prst" 😂😂

A, hebi ga nejde to sam tak prvi put 😂... Ipak joj je prvi put, jos je mlada, cvrsta, ne kak pri meni 
    😂😂😂 kaj bi mogo i omanji auto parkirat 🤣🤣🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

23. Svibanj 2018. 11:21

6xmama

Ena31

6xmama

A, hebi ga nejde to sam tak prvi put 😂… Ipak joj je prvi put, jos je mlada, cvrsta, ne kak pri meni
    😂😂😂 kaj bi mogo i omanji auto parkirat 🤣🤣🤣

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣A jesi strašna😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.