Hvala vam curke,sad za petak navijamo🤗
Bit ce sve super bez brige 😘
Mina 04 , donirala sam novceke pa su mi poslale , jer je curka bila palcic i izrazila je zelju i da ona ima i da zasto nije imala kad je bila jako mala 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Pa sam pitala i eto poslale mi curke 🤗🤗
Sretno svima s pregledima 😀 dok ja dođem i pročitam sve stranice, još će se i Ena porodit 😂
Ivy predivne, i uživajte na izletu.
A Proud, tebi želim slikicu s 40 tt 😁
Meni danas došao ormar za dječju sobu i napokon mi poslali ponudu tj predračun za centralno i odmah sam malo bolje volje jer se napokon nešto kreće 😁
Evo me..tijesno za prst do ovoja i glavice,kontrola utorak,afi 17,sve ok. J@m@ super da je sve dobro ,bit će i u petak 😘
Aaa, Enice, bu nekaj, bu krenula se pipica otvarat pomalo 😉. Amnioskopiju ti nisu radili?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Aaa, Enice, bu nekaj, bu krenula se pipica otvarat pomalo 😉. Amnioskopiju ti nisu radili?
Nisu,ctg,uzv i provjeru kolko sam uloživa..a je mi napredak s "vršak prsta" do "tijesno prst" 😂😂
Evo me..tijesno za prst do ovoja i glavice,kontrola utorak,afi 17,sve ok.
ajde neka je sve ok😙 a eto vidis i beton lagano popusta 😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Nisu,ctg,uzv i provjeru kolko sam uloživa..a je mi napredak s "vršak prsta" do "tijesno prst" 😂😂
A, hebi ga nejde to sam tak prvi put 😂... Ipak joj je prvi put, jos je mlada, cvrsta, ne kak pri meni
😂😂😂 kaj bi mogo i omanji auto parkirat 🤣🤣🤣
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
A, hebi ga nejde to sam tak prvi put 😂… Ipak joj je prvi put, jos je mlada, cvrsta, ne kak pri meni
😂😂😂 kaj bi mogo i omanji auto parkirat 🤣🤣🤣
😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣A jesi strašna😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji