Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    23. Svibanj 2018. 08:31

Jutro 😁 sretno danas na pregledima!
    Ivy, uzivajte u Varazdinu 😁 ja sam krivo skuzila, mislila sam da ste jucer bili 😋😋😋 slatka curica, lijepa busika 😁
    Ena i Proud, ajmo... jednoznamenkasti brojevi su to go....
    Ja ovu noc nisam bas spavala, isla sam par puta na wc, noga me gnjavila i tak. 0 bodova.

26.8. Ivan 💙💙

• Maja82
    23. Svibanj 2018. 08:38

Dobro jutro svima! Sretno na pregledima i Ivy uzivajte na izletu!

6xmama
    23. Svibanj 2018. 08:39

Ivy,malecka je preslatka,a i buša naravnou prvom planu.Uživajtena izletu,nek vam bude lijepo vrijeme,tu kod nas je kiša 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

natar
    23. Svibanj 2018. 08:55

Jutro cure!
    Budna prije 6, a tak mi i treba kad idem s kokosima leci nesto iza 21 🙈.. Al jos se ponosno valjam u krevetu!!
    Sretno svima na pregledima danas, Ivy vrati se ipak u komadu i uzivaj u izletu! Jako ti je slatka curica 

mamica1985
    23. Svibanj 2018. 09:11

Jutro zenske!
    Sretno svima s pregledima, javite stanje!
    Ivy - preslatka ti je curka i busa, uzivajte na izletu!
    Meni se starija sinoc nekaj prepala u snu pa me zbudila i onda je ova mala podstanarka pocela stucati 45min u komadu. I onda sam zaspala i ne znam nakon koliko se probudila na ledjima i sva se scimala je li sve ok jer se nikad ne probudim na ledjima.
    Lijepi dan vam svima zelim!

pharmamma
    23. Svibanj 2018. 09:13

Ivy uživajte na izletu ti i tvoja princeza ❤️ Preslatka je

23. Svibanj 2018. 09:17

Jutrooo!
    Ena javi novosti!
    Ivy malena je bombon,  lijepo se provedite i uzivajte u zajednickom danu! 😘😘😘
    Ja ne znam sto vi mene i Enu pozurujete,  ne stopamo promet,  pustamo prek reda,  a nama se bas jos nece 😂😂😂😂😂😂. Tako da... Samo izvolite,  tko se osjeca spremno 😁.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    23. Svibanj 2018. 09:17

Jutro curke 😊
    Ivy divne ste uzivajte 😄
    Franova ja sam misla isto da ides rodit 😂
    Sretno svima na pregledima danas 😘
    Ja sam danas cak i okej spavala ali mi se mali tako u rebra gura s nogicama da me zaboli pa sam poskakivala okolo 😶

franovamamita
    23. Svibanj 2018. 09:29

hhahahahaha nemojte me coprati imam jos ja sta za odguliti...😂😂😂
    ena sretno draga javi se 😙😙😙
    ivy sretan put lijepo se provedite 😙😙
    gladna sam odo kopati po frizideru 😀

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bojana27
    23. Svibanj 2018. 09:46

Ja sam rekla cim u 36 udem da slobodno mogu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Da dodjem nazad doma cim prije 😂😂 evo danas sam si generalku kuhinje napravila , oprala dve vesmasine vec , stigle su nam cro hobice ❤️❤️ , i sada napokon doruckujem , malena mi kaslje vec dva dana a u petak nastup pa se nadam da cemo bar do tad proc bez temp 😅😅  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.