Jutro 😁 sretno danas na pregledima!
Ivy, uzivajte u Varazdinu 😁 ja sam krivo skuzila, mislila sam da ste jucer bili 😋😋😋 slatka curica, lijepa busika 😁
Ena i Proud, ajmo... jednoznamenkasti brojevi su to go....
Ja ovu noc nisam bas spavala, isla sam par puta na wc, noga me gnjavila i tak. 0 bodova.
26.8. Ivan 💙💙
Ivy,malecka je preslatka,a i buša naravnou prvom planu.Uživajtena izletu,nek vam bude lijepo vrijeme,tu kod nas je kiša
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro cure!
Budna prije 6, a tak mi i treba kad idem s kokosima leci nesto iza 21 🙈.. Al jos se ponosno valjam u krevetu!!
Sretno svima na pregledima danas, Ivy vrati se ipak u komadu i uzivaj u izletu! Jako ti je slatka curica
Jutro zenske!
Sretno svima s pregledima, javite stanje!
Ivy - preslatka ti je curka i busa, uzivajte na izletu!
Meni se starija sinoc nekaj prepala u snu pa me zbudila i onda je ova mala podstanarka pocela stucati 45min u komadu. I onda sam zaspala i ne znam nakon koliko se probudila na ledjima i sva se scimala je li sve ok jer se nikad ne probudim na ledjima.
Lijepi dan vam svima zelim!
Jutrooo!
Ena javi novosti!
Ivy malena je bombon, lijepo se provedite i uzivajte u zajednickom danu! 😘😘😘
Ja ne znam sto vi mene i Enu pozurujete, ne stopamo promet, pustamo prek reda, a nama se bas jos nece 😂😂😂😂😂😂. Tako da... Samo izvolite, tko se osjeca spremno 😁.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro curke 😊
Ivy divne ste uzivajte 😄
Franova ja sam misla isto da ides rodit 😂
Sretno svima na pregledima danas 😘
Ja sam danas cak i okej spavala ali mi se mali tako u rebra gura s nogicama da me zaboli pa sam poskakivala okolo 😶
hhahahahaha nemojte me coprati imam jos ja sta za odguliti...😂😂😂
ena sretno draga javi se 😙😙😙
ivy sretan put lijepo se provedite 😙😙
gladna sam odo kopati po frizideru 😀
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja sam rekla cim u 36 udem da slobodno mogu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Da dodjem nazad doma cim prije 😂😂 evo danas sam si generalku kuhinje napravila , oprala dve vesmasine vec , stigle su nam cro hobice ❤️❤️ , i sada napokon doruckujem , malena mi kaslje vec dva dana a u petak nastup pa se nadam da cemo bar do tad proc bez temp 😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji