Dobro jutro. Evo i mi budni. Moja princeza od6 jer je gladna a za večeru nema vremena 🙄.
Čak sam ok spavala jdan pi pi u 3.
Sretno svima danas na pregledima.
Ja sam dojila i jedno i drugo. Sterilizator mi nije trebao a ni taj grijač. No ako je beba na dohrani zvuči mi potrebno, ali ni ove Bojanine tehnike nisu loše.
Ako si tko želi proširiti znanje oko dojenja postoji filmić Mliječna staza na youtubeu. Meni je puno pomoglo.
Kad smo kod jučerašnjih guranja i divljanja beba u bushi, u par navrata mi se činilo koliko gura da će mi vodenjak puknuti. Muža sam splašila da bude spreman ak kaj pukne 😂.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro ljepotice😍😘. Nivami hvala😀sličkicu stavim kasnije,da vas ne plašim ovak rano😂😂.
Confused NE😂😂,ne mislimo ni Proudy ni na još,baš nam je dobro ovak 😂😂😘🤗.
Curkice koje imate preglede sretno😘,ostalima lijep i ugodan dan😘
Jutro ljepotice😍😘. Nivami hvala😀sličkicu stavim kasnije,da vas ne plašim ovak rano😂😂.
Confused NE😂😂,ne mislimo ni Proudy ni na još,baš nam je dobro ovak 😂😂😘🤗.
Curkice koje imate preglede sretno😘,ostalima lijep i ugodan dan😘
Ni ja *
Jutro :) cijelo vrijeme sam mislila da imam danas pregled u pola 1 i ipak sam išla pogledati, kad ono u pola 12 :P :P trrrš :P
Ena, čestitke na 39. tjednu! Sad je valjda stvarno pitanje dana
Nove cure dobrodošle :)
one slikice sladoleda navečer, jaaaaaaaaaaao
držite fige da je stanje nepromijenjeno (jer se neda popraviti)!
Ivy, uživaj u Varaždinu :) možda vas vidim (ja sam iz okolice, a baš imam pregled) :)

26.8. Ivan 💙💙
Jutro! Evo i mi budni.
Noc bez i jednog pisanja, ja vam kazem, kao da nisam trudna. Confused, ja ne bi da me se pozuruje, pustam nestrpljive preko reda 😂😂😂😂.
Sretno svima na pregledima i cekam slicke za puni tjedan.
Ja se spremam, idem s trudnicom kavu popit, nije nocas rodila. 😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Odosmo moja buhtlica i ja na kavu! Puse vam saljemo 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙

evo drage moje nas dvoje s 39tt,lagano gazimo 40i 😂😂,kile neznam,nema vaganja kod mene u Ta ,sutra poslje pregleda idem kod mame pa ću se vagnuti,pretpostavljam da je cca do Max +14🐷🐖🐽
Odosmo moja buhtlica i ja na kavu! Puse vam saljemo 😘😘😘😘
Prekrasna si draga😍😍😍😍😘😘😘😘🤗🤗🤗,uživaj na kavici😘
Jutro :) cijelo vrijeme sam mislila da imam danas pregled u pola 1 i ipak sam išla pogledati, kad ono u pola 12 :P :P trrrš :P
Ena, čestitke na 39. tjednu! Sad je valjda stvarno pitanje dana
Nove cure dobrodošle :)
one slikice sladoleda navečer, jaaaaaaaaaaao
držite fige da je stanje nepromijenjeno (jer se neda popraviti)!
Ivy, uživaj u Varaždinu :) možda vas vidim (ja sam iz okolice, a baš imam pregled) :)
Jooj kaj nebi bilo fora da se sretnemo!!! Mi idemo u muzej i u restoran Veglec na ručak, možda se putem sretnemo

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Divne moje trudnice 😍😍😍.
Baš.ste slatke 💕💕💕. Ena ja dam u prvoj T dobila 18 kg i nije me bilo briga, jela sam i bila stalno gladna. Ostale mi 4 kg i te četri čuvam ko oko u glavi 😂😂. Ali ih volim tak da se ne brigaj. Čim krenu šetnje sve ode.
Da Proudy baš ste slatki 😍😍😍. Uživaj s trudnicom.
Meni možad dode moja kuma (imamo isti termin) na kavicu pa sad malo čistim baš da nije stan kao da je pala bomba 😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji