ni u vesti koja mi je 5 brojeva ako ne i vise prevelika se vidi da mi trbuh visi i da je ogroman 😁😁 i moja kosara za ves 😂
Ma ti divna u čemu god a busek te još proljepšava 😍. Nije ni košara za bacit 😂😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hahaha ja ga mogu gledat izgleda i godinu dana pa me nece 😭
Tako bi pojela nesto slatko da nemate pojma za neki komad torte ili neki bueno bi se prodala 😭 a em nema nis em mi dragi radi em bi trebala sto manje slatkog kad je moj mali div 🤦♀️
Evo odma sam se oraspolozila kad je o sexu rijec 😂… Ocito mi fali bacit oko na luleka 🤣
ahahahaahau ja cu se bome za tj dana cijela baciti na luleka a ne samo oko 😂😂😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Evo odma sam se oraspolozila kad je o sexu rijec 😂… Ocito mi fali bacit oko na luleka 🤣
Ja ga neću ni gledati kad mi ga neda 😊😂😊🤣🤣
Tako bi pojela nesto slatko da nemate pojma za neki komad torte ili neki bueno bi se prodala 😭 a em nema nis em mi dragi radi em bi trebala sto manje slatkog kad je moj mali div 🤦♀️
moras mu namignuti 😂😂😂😂😂😂😂😂
i suti o slatkome i ja bih mogla neke torte njaaaaaami 😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ko o cemu,trudnice o seksu 😁
A ja vidim par stranica natipkanih,vec sam pomislila da je koja isla radat.
Kod mene je prvi put bilo iz prve,drugi put iz drugog pokusaja,a sad ovaj treci neplanski opet iz prve 😂😂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
moras mu namignuti 😂😂😂😂😂😂😂😂
i suti o slatkome i ja bih mogla neke torte njaaaaaami 😂😂😂
Misla sam na trudnocu da me nece ...pimpek me oce samo sam ko 🐖🐷 😂😂
Joj kak ste ludeeeee 😂😂😂😂... Dosta o pimpeku jer ga ne bum vidla bar do 10.mjeseca 🤣.
Evo ja upravo veceram svoje zobene sa grozdjicama... Gruntam si da bi posle mogla malo jagoda, kupio mi muzic danas 🍓...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Citam kaj pisete curi i umirem 😂😂😃🤣 Treba se seksat s Londonom i svrsiti unutra bez kondoma 😎😎
Recepti 😍
Kad smo kod trudnoce, mi nismo radili na bebi, al smo rekli ak se desi, niko sretniji. Uvijek ga je izvadio van, al onu noc smo se bas naroljali pa je zaboravio 😁😂😊 i eto nase srecice 😍😍🤗🤗
26.8. Ivan 💙💙
Ko o cemu,trudnice o seksu 😁
A ja vidim par stranica natipkanih,vec sam pomislila da je koja isla radat.
Kod mene je prvi put bilo iz prve,drugi put iz drugog pokusaja,a sad ovaj treci neplanski opet iz prve 😂😂
Znači ni ti ga nesmiješ ni pogledati 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji