😂😂🤣A jeste lude😂..kod mene je bilo odmah mjesec iza al nismo gledali ni plodne dane ni niš,tak da nisam ni očekivala ,kad ono eto ga🤣
ni u vesti koja mi je 5 brojeva ako ne i vise prevelika se vidi da mi trbuh visi i da je ogroman 😁😁 i moja kosara za ves 😂
Bušica medena a mamica preslatka😍😘
Evo odma sam se oraspolozila kad je o sexu rijec 😂... Ocito mi fali bacit oko na luleka 🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
ne smijem pogledat prema pimpeku ostanem trudna 😂😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 umireeeeem 😂😂😂😂😂
Dakle plačem 😂😂😂😂😂😂.
Mi smo se bormeč za 1 i 3 namučili svakog smo delali godinu dana a curku smo radili 3 mjeseca 😂..
Možda curke neće.k nama 😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ni u vesti koja mi je 5 brojeva ako ne i vise prevelika se vidi da mi trbuh visi i da je ogroman 😁😁 i moja kosara za ves 😂
Ma ti divna u čemu god a busek te još proljepšava 😍. Nije ni košara za bacit 😂😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hahaha ja ga mogu gledat izgleda i godinu dana pa me nece 😭
Tako bi pojela nesto slatko da nemate pojma za neki komad torte ili neki bueno bi se prodala 😭 a em nema nis em mi dragi radi em bi trebala sto manje slatkog kad je moj mali div 🤦♀️

Evo odma sam se oraspolozila kad je o sexu rijec 😂… Ocito mi fali bacit oko na luleka 🤣
ahahahaahau ja cu se bome za tj dana cijela baciti na luleka a ne samo oko 😂😂😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Evo odma sam se oraspolozila kad je o sexu rijec 😂… Ocito mi fali bacit oko na luleka 🤣
Ja ga neću ni gledati kad mi ga neda 😊😂😊🤣🤣
Hahaha ja ga mogu gledat izgleda i godinu dana pa me nece 😭
Tako bi pojela nesto slatko da nemate pojma za neki komad torte ili neki bueno bi se prodala 😭 a em nema nis em mi dragi radi em bi trebala sto manje slatkog kad je moj mali div 🤦♀️
moras mu namignuti 😂😂😂😂😂😂😂😂
i suti o slatkome i ja bih mogla neke torte njaaaaaami 😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ko o cemu,trudnice o seksu 😁
A ja vidim par stranica natipkanih,vec sam pomislila da je koja isla radat.
Kod mene je prvi put bilo iz prve,drugi put iz drugog pokusaja,a sad ovaj treci neplanski opet iz prve 😂😂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji