Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    19. Svibanj 2018. 20:05

Mladamamica1911

ni u vesti koja mi je 5 brojeva ako ne i vise prevelika se vidi da mi trbuh visi i da je ogroman 😁😁 i moja kosara za ves 😂

Ma ti divna u čemu god a busek te još proljepšava 😍. Nije ni košara za bacit 😂😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamamica1911
    19. Svibanj 2018. 20:07

Hahaha ja ga mogu gledat izgleda i godinu dana pa me nece 😭 
    Tako bi pojela nesto slatko da nemate pojma za neki komad torte ili neki bueno bi se prodala 😭 a em nema nis em mi dragi radi em bi trebala sto manje slatkog kad je moj mali div 🤦‍♀️

franovamamita
    19. Svibanj 2018. 20:08

6xmama

Evo odma sam se oraspolozila kad je o sexu rijec 😂… Ocito mi fali bacit oko na luleka 🤣

ahahahaahau ja cu se bome za tj dana cijela baciti na luleka a ne samo oko 😂😂😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

19. Svibanj 2018. 20:08

6xmama

Evo odma sam se oraspolozila kad je o sexu rijec 😂… Ocito mi fali bacit oko na luleka 🤣

Ja ga neću ni gledati kad mi ga neda 😊😂😊🤣🤣

franovamamita
    19. Svibanj 2018. 20:10

Mladamamica1911

Tako bi pojela nesto slatko da nemate pojma za neki komad torte ili neki bueno bi se prodala 😭 a em nema nis em mi dragi radi em bi trebala sto manje slatkog kad je moj mali div 🤦‍♀️

moras mu namignuti 😂😂😂😂😂😂😂😂

i suti o slatkome i ja bih mogla neke torte njaaaaaami 😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Confused
    19. Svibanj 2018. 20:10

Ko o cemu,trudnice o seksu 😁
    A ja vidim par stranica natipkanih,vec sam pomislila da je koja isla radat.
    Kod mene je prvi put bilo iz prve,drugi put iz drugog pokusaja,a sad ovaj treci neplanski opet iz prve 😂😂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Mladamamica1911
    19. Svibanj 2018. 20:14

franovamamita

Mladamamica1911

moras mu namignuti 😂😂😂😂😂😂😂😂

i suti o slatkome i ja bih mogla neke torte njaaaaaami 😂😂😂

Misla sam na trudnocu da me nece ...pimpek me oce samo sam ko 🐖🐷 😂😂

6xmama
    19. Svibanj 2018. 20:28

Joj kak ste ludeeeee 😂😂😂😂... Dosta o pimpeku jer ga ne bum vidla bar do 10.mjeseca 🤣. 
    Evo ja upravo veceram svoje zobene sa grozdjicama... Gruntam si da bi posle mogla malo jagoda, kupio mi muzic danas 🍓... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    19. Svibanj 2018. 20:29

Citam kaj pisete curi i umirem 😂😂😃🤣 Treba se seksat s Londonom i svrsiti unutra bez kondoma 😎😎
    Recepti 😍
    Kad smo kod trudnoce, mi nismo radili na bebi, al smo rekli ak se desi, niko sretniji. Uvijek ga je izvadio van, al onu noc smo se bas naroljali pa je zaboravio 😁😂😊 i eto nase srecice 😍😍🤗🤗

26.8. Ivan 💙💙

19. Svibanj 2018. 20:37

Confused

Ko o cemu,trudnice o seksu 😁
    A ja vidim par stranica natipkanih,vec sam pomislila da je koja isla radat.
    Kod mene je prvi put bilo iz prve,drugi put iz drugog pokusaja,a sad ovaj treci neplanski opet iz prve 😂😂

Znači ni ti ga nesmiješ ni pogledati 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.