Matey baš si krasna 😍😍😍.
Franova stvarno nas plaše s tim istezanjima ali ništa što slatko ne može rješiti.
Ssmovalice treba malo uživati i sam. Rijetki su mi trenuci samoće i da ništa ne moram 😂.
Proud uživaj u druženju.
Bravo Ena na odličnom shopingu 😊.
Idem stavit sve 4 u zrak!
Evo stigao dragi,donio trešnje,šumske jagodice,čokoladu,soka 😂😂😋😋😋,i još malo pa opet ide😒.
Samo se ti rastegni fino i uživaj 😘
Franova, moji omiljeni kolacici 😋😍... Drugo nisam nis,zapamtila-samo kolace 😂..
Odo malo ubit oko, bas mi se nekak spava 😔
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ej cure, danaas bas ne mirujem, nije dobro... mislim, ovak sam ok, al hodam okolo.. sad cu pojesti jedan super kornet 😍😍😍😍 i ne dizem se vise za nist, osim za tusiranje 😎
Mateya, lijepa busika, lijepa ti... jos sad slikicu sređenu molimo!
Ena, dobar ti je dragi 😘 moram malo svojeg pospotati, ne sjeti se cokolade.
6×mama, odmaraj samo 😀
26.8. Ivan 💙💙
konačno vikend, pa da i ja odmorim. zapravo spremam :) kupila kapice za izlazak iz rodilišta u lidlu 2 za 24 kn. sad imamo bodije, hlačice i kapice. budući da mi je ovo 1. beba, želim vas pitati šta bih od robice još trebala kupiti? termin je 10.8.
p.s. tatica nam je napravio majicu :)
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
konačno vikend, pa da i ja odmorim. zapravo spremam :) kupila kapice za izlazak iz rodilišta u lidlu 2 za 24 kn. sad imamo bodije, hlačice i kapice. budući da mi je ovo 1. beba, želim vas pitati šta bih od robice još trebala kupiti? termin je 10.8.
p.s. tatica nam je napravio majicu :)
Slatka bušica i majica😍😍. Malene pamučne rukavice da se bebica ne izgrebe😀,ja kupila u Pepcu po 3kn
Aknes, super majica i busko 😉.
Ena, Pepco je zakon 👍.
Eto tolko o spavanju...Odspavala mozda 20 minuta i evo ti njih, u slijedovima-e, mama ovo, e, mama ono, e, mama mogu na komp, e mama... Itd...
Aknes, super majica i busko 😉.
Ena, Pepco je zakon 👍.
Eto tolko o spavanju…Odspavala mozda 20 minuta i evo ti njih, u slijedovima-e, mama ovo, e, mama ono, e, mama mogu na komp, e mama… Itd…
Baš sam te htjela pitati kaj ne spiš😂,dobro bi ti došlo malo moje samoće sad,dragi otišao,a ja ću gledati filmić i daviti se u slatkaču,čipsu i svemu kaj mi dođe pod ruku,takav mi je dan danas,samo žderem😂
Ja vrtim serije na internetu i cekam da prođe dan 😑... Imam osjecaj da mi je svaki dan sve teži, mislim za ležat i vegetirat i svaki dan iznova brojim dane.
Muz dela danas do 10 i bas sam bzvz i sve mi ide na živce 😒
Ja vrtim serije na internetu i cekam da prođe dan 😑… Imam osjecaj da mi je svaki dan sve teži, mislim za ležat i vegetirat i svaki dan iznova brojim dane.
Osjecam se identicno,iako ja ne moram lezat...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ja vrtim serije na internetu i cekam da prođe dan 😑… Imam osjecaj da mi je svaki dan sve teži, mislim za ležat i vegetirat i svaki dan iznova brojim dane.
Znam kako ti je draga i nije lijepo,s tim da ti još imaš klince koji te mogu dodatno nasikirati...ali proći će i to pa nećeš morati ležati više😘😘🤗🤗🤗 i onda će biti bolje😘...ja više nemoram ležati al kaj ću kad drugo niš nemrem🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji