Jutro curke😊😊
Ja sam za divno cudo i spavala samo 3 put sam letila piskit 😁 ja sam danas cjeli dan sama i doma 😭 valjda cu prezivit ali je bas krasan dan za nekud ici..
Kod mene kontrakcija nema vec neko vrijeme al ne zelin sad zacoprat😁🙉
Confused čestitke na nećakinji…bebica je prekrasna 😍😍 i kako je prošao porod?
Hvala :) Bio je hitan carski jer se otvorila i ima trudove,a beba se nije spustila.Nakon carskog je dr.rekao bratu da nije islo prirodno zbog bebinog opsega glavice i pupcana je bila omotana oko ramena.Sve u svemu dobro je proslo sve na kraju,to je najbitnije.
Inace mene je sinoc bolilo ko trudovi,ali rezultiralo je samo sa 2-3 odlaska zaredom na wc...Nece mala jos vanka,valjda ceka 37.tt,a tebe mama ko sisa.Btw.paralelno s tim pritiskom koji sam osjecala ona me nenormalno udarala nogama,bas mi je bolno bilo,imala sam osjecaj da ce mi pupak nogom izbit,doslovno...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
I ja ću biti cijeli dan sama,ko i uvjek😭, ide teti kositi travu,poslje ide na večeru za obljetnicu mature s koje se nebude prije jutra vratio..
I ja ću biti cijeli dan sama,ko i uvjek😭, ide teti kositi travu,poslje ide na večeru za obljetnicu mature s koje se nebude prije jutra vratio..
Znam kakl ti je ..😭
Moj radi tako da u istim smo💩
i mene kotrakcije on 16tt muce...ma mene plasi sto mi je beba jaaaako visoko pa da cu radati 10sati i prvi je bio visoko i nije se spustio skaksli po meni 😂😂
ena mladamamica zovite si kolegice na kavu ili nekogs da skratite vrijeme 😙😙
proud lijepo se provedite 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro evo ja stigla od frizerke,uskoro na šminkanje pa popodne na krizmu. Evo slikice koje sam dužna za jučer.
Uživajte mi
💖 Nikol -12.08.2018💖
Znam kakl ti je ..😭
Moj radi tako da u istim smo💩
E da nisi preko 60km udaljena,skupa bi pile kavu😂😂.
Franovamamita nemam baš koga,ma nisam ja baš sama skroz,u kući su svekiji i šogica al dole,ja na katu..i ne druži mi se baš s njima😂. Reko mi je svekar jučer da nek idem i porodim se već jednom,kaj hodam tak napuhana okolo🙄,možda je htio ispasti duhovit ali mi nije bilo smiješno,samo me naljutio😤
Jutroevo ja stigla od frizerke,uskoro na šminkanje pa popodne na krizmu. Evo slikice koje sam dužna za jučer.
Uživajte mi
Slatki ste i ti i bušo😍😍😘😘🤗🤗,stavi i slikicu prije nego ideš na krizmi😁🤩😍
Mateya jako ste lijepi 😍😍😍😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
E da, netko je pitao za odstupanja u visni naknade od hzzoa.
Dakle da, oni vam isplacuju prema broju radnih sati u odredjenom mjesecu. Zato na r1 obrazcu imate na kraju preracunato koliko vrijedi 1 sat vaseg rada s obzirom na prosjek u zadnjih 6mj.
Tako da fond sati zna varirati od 160 do preko 180 pa se to naravno osjeti i na visini naknade. Travanj nije imao neki mocan fond sati pa eto zato i naknada moze biti manja.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji