I ja ću biti cijeli dan sama,ko i uvjek😭, ide teti kositi travu,poslje ide na večeru za obljetnicu mature s koje se nebude prije jutra vratio..
Znam kakl ti je ..😭
Moj radi tako da u istim smo💩
E da nisi preko 60km udaljena,skupa bi pile kavu😂😂.
Franovamamita nemam baš koga,ma nisam ja baš sama skroz,u kući su svekiji i šogica al dole,ja na katu..i ne druži mi se baš s njima😂. Reko mi je svekar jučer da nek idem i porodim se već jednom,kaj hodam tak napuhana okolo🙄,možda je htio ispasti duhovit ali mi nije bilo smiješno,samo me naljutio😤
Jutroevo ja stigla od frizerke,uskoro na šminkanje pa popodne na krizmu. Evo slikice koje sam dužna za jučer.
Uživajte mi
Slatki ste i ti i bušo😍😍😘😘🤗🤗,stavi i slikicu prije nego ideš na krizmi😁🤩😍
Mateya jako ste lijepi 😍😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
E da, netko je pitao za odstupanja u visni naknade od hzzoa.
Dakle da, oni vam isplacuju prema broju radnih sati u odredjenom mjesecu. Zato na r1 obrazcu imate na kraju preracunato koliko vrijedi 1 sat vaseg rada s obzirom na prosjek u zadnjih 6mj.
Tako da fond sati zna varirati od 160 do preko 180 pa se to naravno osjeti i na visini naknade. Travanj nije imao neki mocan fond sati pa eto zato i naknada moze biti manja.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro svima, mi smo si malo odspavali i nocas se za neko cudo samo 2put budili za pipi😊 pridruzujem se grupi solo duplica doma haha dragi radi, cak su mi i peseka uzeli da se ne moram penjat 5put dnevno gore dole na 4ti kat😕 jucer navecer sam imala kontrakcije i vec sam se prepala da je to to, al dobro smirilo se tak da me danas strah ista radit samo lagano odmaranje😂

💙 A.L.
Mateya slatka busica, lijepi se provedi😊
Proud uzivaj na viksi😄
I svi ostali uzivajte u lijepom danu, e da ako netko ide u shopping za bebu, vidla sam da magic baby ima 15% popusta na sve osim stokke i bugaboo ovaj vikend, vidla sam to na webshopu, gledam si uzet camov prijenosni krevetic pa da nam to bude nunica i doma i na moru🤔

💙 A.L.

evo za utjehu mi dao dragi da trošim pare😂😂,odobrio za frižider pa sam si ja i lonac uzela,utipkala kod za popust i na kraju je ispalo da je lonac za đabe izašao(1822kn sve skupa a trebalo je biti 2007kn😂)
Mateya lijepa 😘 dobru zabavu danas 😊
Ena shopping je uvijek dobra utjeha 😁😁

Ena ovo za svekija... i meni isto takve kometare bacaju i znala sam se bas nazivcirat al sad samo ignoriram 😁
Iii ipak mecu samovat cjeli dan mama i braco mi dolaze 😊

Enaovo za svekija… i meni isto takve kometare bacaju i znala sam se bas nazivcirat al sad samo ignoriram 😁
Iii ipak mecu samovat cjeli dan mama i braco mi dolaze 😊
Ajde baš mi je drago 😀,uživaj u druženju,ja poručala pohane piletine i krumpira,sad me neki lagani san već hvata,mislim da ću pajkiti...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji