Dobro jutro svima, mi smo si malo odspavali i nocas se za neko cudo samo 2put budili za pipi😊 pridruzujem se grupi solo duplica doma haha dragi radi, cak su mi i peseka uzeli da se ne moram penjat 5put dnevno gore dole na 4ti kat😕 jucer navecer sam imala kontrakcije i vec sam se prepala da je to to, al dobro smirilo se tak da me danas strah ista radit samo lagano odmaranje😂
💙 A.L.
Mateya slatka busica, lijepi se provedi😊
Proud uzivaj na viksi😄
I svi ostali uzivajte u lijepom danu, e da ako netko ide u shopping za bebu, vidla sam da magic baby ima 15% popusta na sve osim stokke i bugaboo ovaj vikend, vidla sam to na webshopu, gledam si uzet camov prijenosni krevetic pa da nam to bude nunica i doma i na moru🤔
💙 A.L.
evo za utjehu mi dao dragi da trošim pare😂😂,odobrio za frižider pa sam si ja i lonac uzela,utipkala kod za popust i na kraju je ispalo da je lonac za đabe izašao(1822kn sve skupa a trebalo je biti 2007kn😂)
Mateya lijepa 😘 dobru zabavu danas 😊
Ena shopping je uvijek dobra utjeha 😁😁
Ena ovo za svekija... i meni isto takve kometare bacaju i znala sam se bas nazivcirat al sad samo ignoriram 😁
Iii ipak mecu samovat cjeli dan mama i braco mi dolaze 😊
Enaovo za svekija… i meni isto takve kometare bacaju i znala sam se bas nazivcirat al sad samo ignoriram 😁
Iii ipak mecu samovat cjeli dan mama i braco mi dolaze 😊
Ajde baš mi je drago 😀,uživaj u druženju,ja poručala pohane piletine i krumpira,sad me neki lagani san već hvata,mislim da ću pajkiti...
Mateja prekrasna 😍
Ena i moj danas ima godišnjicu mature...
Ja danas praznim sobu za bebača i sortiram stvari. Nadam se da ću danas dovršiti da sutra možemo zidove ofarbat.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
taman stane na busu kutija s kolacima,secer mi pao 😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
taman stane na busu kutija s kolacima,secer mi pao 😂😂😂😂😂
Jooojjj kak si slatkaaa😍😍😍😍😍😍🤗🤗🤗😘😘😘😘😘
Matey baš si krasna 😍😍😍.
Franova stvarno nas plaše s tim istezanjima ali ništa što slatko ne može rješiti.
Ssmovalice treba malo uživati i sam. Rijetki su mi trenuci samoće i da ništa ne moram 😂.
Proud uživaj u druženju.
Bravo Ena na odličnom shopingu 😊.
Idem stavit sve 4 u zrak!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji