Evo i mene moji su otisli pa sad eto sad opet samujem…ja se isto poroda kao takvog ne plašim ali me užasno strah da se nesto ne zezne …ne bojim se boli nego da ne krene po krivu 😕
Razmišljati ćemo pozitivno i da će sve biti ok pa tak i bude😘💪💪
Evo i mene moji su otisli pa sad eto sad opet samujem…ja se isto poroda kao takvog ne plašim ali me užasno strah da se nesto ne zezne …ne bojim se boli nego da ne krene po krivu 😕
i mene takve misli muce 😦😦😦
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena london kondom ahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha plaaaaaaakala saaaam 😂😂😂😂😂😂😂 ja ak joj napisem iskreno sto mislim i vidim iz procitanog naljutit ce se i uvrijediti 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena umirem na ovu s druge teme pa boze 😂😂😂😂😂😭😂 i extra safe durex i ne probusen kondom i sperma na mjestu i ona kupu test koji je negativan i jos panicari pa jebem ti 😂
Ena umirem na ovu s druge teme pa boze 😂😂😂😂😂😭😂 i extra safe durex i ne probusen kondom i sperma na mjestu i ona kupu test koji je negativan i jos panicari pa jebem ti 😂
A jučer je otvorila 2 teme i ljepo joj odgovorimo
...😂😂😂,jbt sexala sam se prije,poslje i za vrijeme ovulacije bez zaštite,sve unutra,digla noge na zid i čekala(sve skupa valjda 10dana zaredom ) i znaš kaj se desilo? Niš😂😂,taj mjesec niš od bebe..a ona misli da to sam tak ide...
ena london kondom ahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha plaaaaaaakala saaaam 😂😂😂😂😂😂😂 ja ak joj napisem iskreno sto mislim i vidim iz procitanog naljutit ce se i uvrijediti 😂😂😂😂
Nebude,samo ti daj,ja sam odustala 😂😂
A jučer je otvorila 2 teme i ljepo joj odgovorimo
…😂😂😂,jbt sexala sam se prije,poslje i za vrijeme ovulacije bez zaštite,sve unutra,digla noge na zid i čekala(sve skupa valjda 10dana zaredom ) i znaš kaj se desilo? Niš😂😂,taj mjesec niš od bebe..a ona misli da to sam tak ide…
Mi smo to radili godinu i po dana bez nogu na zid 😂😂😂 pa je Noic odlucio doc tek sad
hahaahahahaahahaha jeste lude 😂😂😂 ja sam ostala trudna iz prve naci samo jedan sex 😂😂😂😂😂
hahaahahahaahahaha jeste lude 😂😂😂 ja sam ostala trudna iz prve naci samo jedan sex 😂😂😂😂😂
Svaka čast😉😘😂😂
E to ti je talent 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji