Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Svibanj 2018. 19:11

Mladamamica1911

Evo i mene moji su otisli pa sad eto sad opet samujem…ja se isto poroda kao takvog ne plašim ali me užasno strah da se nesto ne zezne …ne bojim se boli nego da ne krene po krivu 😕

Razmišljati ćemo pozitivno i da će sve biti ok pa tak i bude😘💪💪

franovamamita
    19. Svibanj 2018. 19:12

Mladamamica1911

Evo i mene moji su otisli pa sad eto sad opet samujem…ja se isto poroda kao takvog ne plašim ali me užasno strah da se nesto ne zezne …ne bojim se boli nego da ne krene po krivu 😕

i mene takve misli muce 😦😦😦

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    19. Svibanj 2018. 19:14

ena london kondom ahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha plaaaaaaakala saaaam 😂😂😂😂😂😂😂 ja ak joj napisem iskreno sto mislim i vidim iz procitanog naljutit ce se i uvrijediti 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mladamamica1911
    19. Svibanj 2018. 19:14

Ena umirem na ovu s druge teme pa boze 😂😂😂😂😂😭😂 i extra safe durex i ne probusen kondom i sperma na mjestu i ona kupu test koji je negativan i jos panicari pa jebem ti 😂

19. Svibanj 2018. 19:18

Mladamamica1911

Ena umirem na ovu s druge teme pa boze 😂😂😂😂😂😭😂 i extra safe durex i ne probusen kondom i sperma na mjestu i ona kupu test koji je negativan i jos panicari pa jebem ti 😂

A jučer je otvorila 2 teme i ljepo joj odgovorimo
    ...😂😂😂,jbt sexala sam se prije,poslje i za vrijeme ovulacije bez zaštite,sve unutra,digla noge na zid i čekala(sve skupa valjda 10dana zaredom ) i znaš kaj se desilo? Niš😂😂,taj mjesec niš od bebe..a ona misli da to sam tak ide...

19. Svibanj 2018. 19:19

franovamamita

ena london kondom ahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha plaaaaaaakala saaaam 😂😂😂😂😂😂😂 ja ak joj napisem iskreno sto mislim i vidim iz procitanog naljutit ce se i uvrijediti 😂😂😂😂

Nebude,samo ti daj,ja sam odustala 😂😂

Mladamamica1911
    19. Svibanj 2018. 19:24

Ena31

Mladamamica1911

A jučer je otvorila 2 teme i ljepo joj odgovorimo
    …😂😂😂,jbt sexala sam se prije,poslje i za vrijeme ovulacije bez zaštite,sve unutra,digla noge na zid i čekala(sve skupa valjda 10dana zaredom ) i znaš kaj se desilo? Niš😂😂,taj mjesec niš od bebe..a ona misli da to sam tak ide…

Mi smo to radili godinu i po dana bez nogu na zid 😂😂😂 pa je Noic odlucio doc tek sad 

franovamamita
    19. Svibanj 2018. 19:37

hahaahahahaahahaha jeste lude 😂😂😂 ja sam ostala trudna iz prve naci samo jedan sex 😂😂😂😂😂

19. Svibanj 2018. 19:39

franovamamita

hahaahahahaahahaha jeste lude 😂😂😂 ja sam ostala trudna iz prve naci samo jedan sex 😂😂😂😂😂

Svaka čast😉😘😂😂

Mladamamica1911
    19. Svibanj 2018. 19:44

franovamamita

E to ti je talent 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.