Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    18. Svibanj 2018. 21:33

Ena31

"Hej hej jos u komadu?😊" 😱😱😳dobila malo prije od bivše kolegice s posla 😱😵😂😂jeste i vi dobile koju takvu u zadnje vrijeme?

Posalju u cudenju 'kaj ti jos nisi rodila'..😏 

18. Svibanj 2018. 21:36

J@m@

Ena31

"Hej hej jos u komadu?😊" 😱😱😳dobila malo prije od bivše kolegice s posla 😱😵😂😂jeste i vi dobile koju takvu u zadnje vrijeme?

Posalju u cudenju 'kaj ti jos nisi rodila'..😏

mina04
    18. Svibanj 2018. 21:46

Ena31

mina04

J@m@

Ena31

J@m@

Ena31

mateya1993

Večer curebaš mi je drago da ste sve dobro.
    Proudy-po slici nebi rekla da si u tim tjednima, koka još maloBarbara- fit trudnica
    Danas smo i mi ušli u 29. tjedan. Još 11 tjedana. Uopće nisam toga svjesna. Danas smo bili u šopingu. Kupila sam si chicco uloške u DM-u. Zbilja im je veliko pakiranjeKupila sam set za pupak,vlažne maramice,bočice,blazinice za prsa. Imam večinom sve. Još samo pelene trebam,kozmetiku za bebu,octenisept i purelan kremu.
    Jel se koja od vas srela s bolovima u rebrima u noći? Na koji god bok da se okrenem rebra me rasturaju.
    Nego jel to samo meni svaki mjesec sve manja naknada ili i vama?

Fotkica na ☀️😉😂..kaj se naknade tiče i meni se malo čini,iako sam dobila samo za 15 dana al svejedno …valjda su izračunali malo radnih sati,nemam pojma..jedan mjesec 4200dobila,drugi 3600nije baš mala razlika..i sad za pola mjeseca 1800😶

Ocito po satima bacaju racunicu..ena jesi ti i dio porodiljnog uz komplikacije sad dobila?

Nisam jer nisam u radnom odnosu više,dok sam bila na komplikacijama isteko mi ugovor…za taj dio ću dobit u 6.mj s burze nešto sitno,pa se odjavljujem s burze pošto ću roditi i prijavljujem opet na HZZO za onih 2300naknade za nezaposlene majke…

Joj da,ja zaboravila da ti nisi vise u radnim odnosu..mina ovo je bomba,ne bi mi tesko palo,ime???🍰😋😋

Ena, bas sam danas razmisljala o tome. Jer i meni je prekinut ugovor dok sam na komplikacijama. Sta moram kad mi krene ono kao porodiljni? Prijavit se na burzu?

A jesi tu promjenu javila hzzo-u? To se obavezno mora..da, 45 dana prije poroda ginić tvoj ti da doznake te na 15 dana,njih nosiš na HZZO i veliš im da ti počinje porodiljni,oni te odjave i ideš na burzu se prijaviti,kad rodiš opet se na HZZO prijaviš

Jesam isla sam, da mi prijavi zdravstveno pa sam joj tako i rekla. Ok, hvala ti puno 😘 zna Proudy kakva je ova nasa na Hzzo-u, ne bas pricljiva 😝

All of God’s grace in one tiny face 💟

18. Svibanj 2018. 21:57

mina04

Ena31

mina04

J@m@

Ena31

J@m@

Ena31

mateya1993

Večer curebaš mi je drago da ste sve dobro.
    Proudy-po slici nebi rekla da si u tim tjednima, koka još maloBarbara- fit trudnica
    Danas smo i mi ušli u 29. tjedan. Još 11 tjedana. Uopće nisam toga svjesna. Danas smo bili u šopingu. Kupila sam si chicco uloške u DM-u. Zbilja im je veliko pakiranjeKupila sam set za pupak,vlažne maramice,bočice,blazinice za prsa. Imam večinom sve. Još samo pelene trebam,kozmetiku za bebu,octenisept i purelan kremu.
    Jel se koja od vas srela s bolovima u rebrima u noći? Na koji god bok da se okrenem rebra me rasturaju.
    Nego jel to samo meni svaki mjesec sve manja naknada ili i vama?

Fotkica na ☀️😉😂..kaj se naknade tiče i meni se malo čini,iako sam dobila samo za 15 dana al svejedno …valjda su izračunali malo radnih sati,nemam pojma..jedan mjesec 4200dobila,drugi 3600nije baš mala razlika..i sad za pola mjeseca 1800😶

Ocito po satima bacaju racunicu..ena jesi ti i dio porodiljnog uz komplikacije sad dobila?

Nisam jer nisam u radnom odnosu više,dok sam bila na komplikacijama isteko mi ugovor…za taj dio ću dobit u 6.mj s burze nešto sitno,pa se odjavljujem s burze pošto ću roditi i prijavljujem opet na HZZO za onih 2300naknade za nezaposlene majke…

Joj da,ja zaboravila da ti nisi vise u radnim odnosu..mina ovo je bomba,ne bi mi tesko palo,ime???🍰😋😋

Ena, bas sam danas razmisljala o tome. Jer i meni je prekinut ugovor dok sam na komplikacijama. Sta moram kad mi krene ono kao porodiljni? Prijavit se na burzu?

A jesi tu promjenu javila hzzo-u? To se obavezno mora..da, 45 dana prije poroda ginić tvoj ti da doznake te na 15 dana,njih nosiš na HZZO i veliš im da ti počinje porodiljni,oni te odjave i ideš na burzu se prijaviti,kad rodiš opet se na HZZO prijaviš

Jesam isla sam, da mi prijavi zdravstveno pa sam joj tako i rekla. Ok, hvala ti puno 😘 zna Proudy kakva je ova nasa na Hzzo-u, ne bas pricljiva 😝

Nema na čemu😘,moje na HZZO su baš drage i ljubazne sve😊

baarbaraa29
    18. Svibanj 2018. 22:37

Džabaleze pa sto da ne:

https://bebimil.hr/radosnica/

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    18. Svibanj 2018. 22:53

Confused divna ti je necakinja... Još malo pa ćemo i mi objavljivati slikice 😊.
    Laku noć ljepotice, jednu mirnu i odspavanu. 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Confused
    18. Svibanj 2018. 22:58

Zene imam problemcic.Znaci dobila sam vaginalete,stavljam svako drugu vecer,nije prvi put da koristim...I uglavnom sad sam isla stavit,ugurala do pola i ne ide dalje,mislim se wtf,stalo,zapelo,ko da sam dalje zacepljena,odustala sam od daljnjeg cackanja i iscupala vaginaletu i na njoj je bila tockica krvi,jel se vama to desavalo?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

6xmama
    18. Svibanj 2018. 23:01

Confused, a kud si ju isla kopat van, trebala si ju ostavit, do kud isla isla... Vjerojatno otud i tockica krvi, zagrebla si se. 
    Ja stavljam Utrice i ide prst, da je duzi iso bi i dalje 😂.. Al ti si vec pred porod, vjerojatno je grlic vec spusten dole pa ti nejde skroz. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

baarbaraa29
    18. Svibanj 2018. 23:01

Meni je jednom. Kao da je sve postalo puno plice! Jednostavno dalje nije islo, ali sljedeci puta normalno. Iako nije bili krvi ni tak nest slicno..
    Jel te boli sta? Ista drugacije osim toga sto dalje ne ide?
    Ivy noc 💤💤💤

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

18. Svibanj 2018. 23:05

Odspavala sam na kauču jednu turu,sad odoh u krevetić..laku noć curke ,ljepo spavajte ,bez boljki i buđenja za pipi😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI