Jutro,curke!
Ivy i ti već budna…ja se probudila oko 5 za wc,pa se prevrtala do 7,ne bi zaspala da si dragi Bog.A onda je već vrijeme za stavit Utriće i eto,niš više od spavanja…a u krevetu moras bit,koja ironija.
Mene jučer krenule BH,jooooj kak ih mrzim i ta moja nadobudna maternica,kam već vragu mora vježbat.
Ugodnu subotu svima želim,možda da dobijemo koju bebušku od terminuša…
Ja bih još mogla ali moja dva ranoranioca nedaju 😂.
Ja nebih još 😂 imam još puno veša za složiti i počistiti elemente od kuhinje i ići si kupiti traperice. Ugl, još koja 2 tjedna jer sam spora. I nebih htjela ići preko reda 😂.
Ti utrići koma i ja ih stavljala do 24 tt. Malo krvarila na početku.
Nadam se da će se bh smirigi 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro zenske, mene od pol 3 mucili grcevi u nogama, nikako se namjestiti i zasoati kak soada.
Confused - necakinja ti je prekrasna, cestitam jos jednom! 😀
Mi danas idemo kumovima na vjencanje, jedva cekam malo izaci van sa svojom obitelji. Imam dve haljine na lageru, moram vidjeti u kojoj sam manje tenk. 😂
Lijepi dan vam svima zelim! 😘
Dobro jutro klokanice moje 😘🤗. Ugodan vam vikend bez bolova,kontrakcija i ostalih pizdarija😂😂.
Dobro jutro klokanice moje 😘🤗. Ugodan vam vikend bez bolova,kontrakcija i ostalih pizdarija😂😂.
😂😂😂 Još se nisam porodila i neću u inat 😂😂😂.
Mamica uživajte na svadbici, zaljepi NAm sličicu kad se urediš 😍.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
jutrooooo
spavala biiiih ajme ali cekam majstore u 9...glavacme boli par dana zaprsvo samo s desne strane i to iza oks me onako probada i oko sljepocnice...koji k nije mi jasno...al hajd proci ce...
6xmama kazu da bh kontrakcije pomazu kasnije kod poroda lakse roditi ako si ih imala ako je to istina ovaj outa ce mi djete iizaci kao od šale...
ivy moj se prekjucer nekako ugnjezdio da me presjeklo u bubregu bolilo da nisam disati mogla...vec nas zezaju ☺
ena ahahahauahau najbolje se ni ne javiti 😀😀😀😀
mamica slikicu u haljini obavezno nabaci 😙 i lijepo se provedi
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
jutrooooo
spavala biiiih ajme ali cekam majstore u 9…glavacme boli par dana zaprsvo samo s desne strane i to iza oks me onako probada i oko sljepocnice…koji k nije mi jasno…al hajd proci ce…
6xmamakazu da bh kontrakcije pomazu kasnije kod poroda lakse roditi ako si ih imala ako je to istina ovaj outa ce mi djete iizaci kao od šale…
ivymoj se prekjucer nekako ugnjezdio da me presjeklo u bubregu bolilo da nisam disati mogla…vec nas zezaju ☺
ena ahahahauahau najbolje se ni ne javiti 😀😀😀😀
mamica slikicu u haljini obavezno nabaci 😙 i lijepo se provedi
Baš mužu ujutro govorim kako me ovaj mališa trenira i dok je u trbuhu. Nema spavanja mama ne ne 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Franova,onda bit će da je tako,meni krenu nakon 20.tjedna,sad su čak i okasnile,već sam u 24.,vjerojatno zbog Utrića-pa vidiš kak kod mene idu porodi,ko da sam prešla na plac
.
Mamica,lijepo se provedi na svadbi i najedi se kolača za mene-ja otkad ležim,kolači 0 bodova-nema ko ispeć .
Ena,nemoj se ni javit,pa nek si onda tek misle di si
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro curke 😘 evo i mene budne,al još ćemo se malo izležavati u krevetu..počela je sezona komaraca,u pol 2 sam ga lovila po sobi 😂
Mamica dobru zabavu na svadbi,očekujemo fotkicu ☺️
Uživajte u danu 😘😘
Confused čestitke na nećakinji...bebica je prekrasna 😍😍 i kako je prošao porod?
💕💕💜💜👶😍
Jutro curkice moje!
Evo i mi ustali, muzek otisao jos nekaj zamijeniti na autu, mi doruckovali i malac se igra, a ja pripremam stvari. Idemo na viksu kod frendova kad se vrati. Jako se veselim druzenju s ljudima.
Malac me lupa ko blesav i tak!
Kontrakcije mene rokaju od 16tt ovaj puta, bit ce da bi i moj triba izletit samo tako 😂😂😂😂.
Puse svima 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji