Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    18. Svibanj 2018. 18:40

Confused,princeza je predivna!Čestitke još jednom!
    Proud,ja sam ti sa zadnjim bila na 5 cm,poslali me odma u rađaonu iz trudničke,zbušili vodenjak i za 2 sata je bil vani.Trudovi nikakvi,rodila ga praktički sa onim menstrualnim bolovima,morala sam slušat babicu kaj mi govori kad da tiskam jer opće nisam imala nikakav nagon.U tri stiska je bil vani.Bit će sve 5,vidjet ćeš!

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    18. Svibanj 2018. 18:46

Confused princezica je predivna 💕💕💕  još malo i mi ćemo svoje mrvice držati u rukama 😍 

bojana27
    18. Svibanj 2018. 18:47

Bravo za ctg i pregled Proud ❤️❤️ 
    Ajme koja predivna curicaaa ❤️❤️❤️❤️

nivami
    18. Svibanj 2018. 19:07

Confused cestitam sto su posatala tetka,, princeza je predivna 😘😘
    ProudMomy super za pregled, sad odmaraj
    Ja sam danas nakon dugo vremena pekla kolace pa sad odmaram

mateya1993
    18. Svibanj 2018. 19:17

Večer cure  baš mi je drago da ste sve dobro.
    Proudy- po slici nebi rekla da si u tim tjednima, koka još malo 
    Barbara- fit trudnica 
    Danas smo i mi ušli u 29. tjedan. Još 11 tjedana. Uopće nisam toga svjesna. Danas smo bili u šopingu. Kupila sam si chicco uloške u DM-u. Zbilja im je veliko pakiranje  Kupila sam set za pupak,vlažne maramice,bočice,blazinice za prsa. Imam večinom sve. Još samo pelene trebam,kozmetiku za bebu,octenisept i purelan kremu. 
    Jel se koja od vas srela s bolovima u rebrima u noći? Na koji god bok da se okrenem rebra me rasturaju.
    Nego jel to samo meni svaki mjesec sve manja naknada ili i vama?

💖 Nikol -12.08.2018💖

18. Svibanj 2018. 19:31

mateya1993

Večer curebaš mi je drago da ste sve dobro.
    Proudy-po slici nebi rekla da si u tim tjednima, koka još maloBarbara- fit trudnica
    Danas smo i mi ušli u 29. tjedan. Još 11 tjedana. Uopće nisam toga svjesna. Danas smo bili u šopingu. Kupila sam si chicco uloške u DM-u. Zbilja im je veliko pakiranjeKupila sam set za pupak,vlažne maramice,bočice,blazinice za prsa. Imam večinom sve. Još samo pelene trebam,kozmetiku za bebu,octenisept i purelan kremu.
    Jel se koja od vas srela s bolovima u rebrima u noći? Na koji god bok da se okrenem rebra me rasturaju.

Fotkica na ☀️😉😂..kaj se naknade tiče i meni se malo čini,iako sam dobila samo za 15 dana al svejedno ...valjda su izračunali malo radnih sati,nemam pojma..jedan mjesec 4200dobila,drugi 3600nije baš mala razlika..i sad za pola mjeseca 1800😶

mina04
    18. Svibanj 2018. 20:17

mateya1993

Proudy-po slici nebi rekla da si u tim tjednima, koka još maloBarbara- fit trudnica
    Danas smo i mi ušli u 29. tjedan. Još 11 tjedana. Uopće nisam toga svjesna. Danas smo bili u šopingu. Kupila sam si chicco uloške u DM-u. Zbilja im je veliko pakiranjeKupila sam set za pupak,vlažne maramice,bočice,blazinice za prsa. Imam večinom sve. Još samo pelene trebam,kozmetiku za bebu,octenisept i purelan kremu.

Confused cestitam teta, curka je prekrasna!
    Proudy odlicno za pregled, jos malo 🤗
    Mene ti boli al desno rebro, onako ako lezim na desnom boku kao da me pocne peci i moram se brzo okrenut na drugu stranu.

All of God’s grace in one tiny face 💟

Mya
    18. Svibanj 2018. 20:18

Ena31

mateya1993

Fotkica na ☀️😉😂..kaj se naknade tiče i meni se malo čini,iako sam dobila samo za 15 dana al svejedno …valjda su izračunali malo radnih sati,nemam pojma..jedan mjesec 4200dobila,drugi 3600nije baš mala razlika..i sad za pola mjeseca 1800😶

Ocito po satima bacaju racunicu..ena jesi ti i dio porodiljnog uz komplikacije sad dobila?

Confused
    18. Svibanj 2018. 20:25

Hvala na cestitkama ❤
    Sad sam jos nestrpljivija da i sama rodim 😁
    Mina rado bi maznula malo tvog kolacica,ja sam ti luda za slatkim 😋

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

18. Svibanj 2018. 20:32

J@m@

Ena31

mateya1993

Fotkica na ☀️😉😂..kaj se naknade tiče i meni se malo čini,iako sam dobila samo za 15 dana al svejedno …valjda su izračunali malo radnih sati,nemam pojma..jedan mjesec 4200dobila,drugi 3600nije baš mala razlika..i sad za pola mjeseca 1800😶

Ocito po satima bacaju racunicu..ena jesi ti i dio porodiljnog uz komplikacije sad dobila?

Nisam jer nisam u radnom odnosu više,dok sam bila na komplikacijama isteko mi ugovor...za taj dio ću dobit u 6.mj s burze nešto sitno,pa se odjavljujem s burze pošto ću roditi i prijavljujem opet na HZZO za onih 2300naknade za nezaposlene majke...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.