Nemojte mi paniku radit 😂😂😂😂
Tu sam, u komadu sam 😂😂😂.
Dugo sam cekala danas, guzva u ambulanti a guzva i u radjaoni. A jos sam i u gradu bila poslije, pa sam maloprije tek doma dosla.
Ugl ctg uredan, samo jedan jaci trud. Ja otvorena 4 cm, kontrola za tj dana ak ne krene prije, a ak se za tj dana otvorim jos cm, morat ce me ostavit, jer nemrem toliko otvorena hodat okolo zbog vece mogucnosti infekcije. Kila nisam nis dobila, i dalje 63, znaci +7kg.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dugo sam cekala danas, guzva u ambulanti a guzva i u radjaoni. A jos sam i u gradu bila poslije, pa sam maloprije tek doma dosla.
Ugl ctg uredan, samo jedan jaci trud. Ja otvorena 4 cm, kontrola za tj dana ak ne krene prije, a ak se za tj dana otvorim jos cm, morat ce me ostavit, jer nemrem toliko otvorena hodat okolo zbog vece mogucnosti infekcije. Kila nisam nis dobila, i dalje 63, znaci +7kg.
😊😂,Super za ctg,bitno da ste vi dobro ,svaki pregled otvorena 1cm više..a kaj se kila tiče svaka čast ,to bu odmah kod poroda otišlo sve😀😍😘🤗
Odlično Proud, tebi ak krene moraš pod hitno u bolnicu 😂.
Ali neka Aleks bude što duže unutra 😊.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Proud super, jos cete se malo ovak druziti😀 znaci, dalje slatko iscekivanje ko ce prije 😀
26.8. Ivan 💙💙
Proud,jesam rekla da bu još jedan centimetar ...a kaj ak ne krene,a jošse otvoriš peš na indukciju-ko ja
.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
A rekla je kao na 5cm mozemo bez bada busit vodenjak pa vidjet hoce li krenuti trudovi. U biti kao mozemo i na 4, al nema smisla da forsamo, mozda krene i samo.
Ja sad ne znam jel bi se htjela otvoriti jos ili ne hahahaha
A jucer sam rekla samo nek se otvaram! Nikad zadovoljna!
Joj e tako se bljakasto osjecam danas cure, bas sam nekak nikakva. Ne znam jel samo umor ili kaj...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
A rekla je kao na 5cm mozemo bez bada busit vodenjak pa vidjet hoce li krenuti trudovi. U biti kao mozemo i na 4, al nema smisla da forsamo, mozda krene i samo.
Ja sad ne znam jel bi se htjela otvoriti jos ili ne hahahaha
A jucer sam rekla samo nek se otvaram! Nikad zadovoljna!
Joj e tako se bljakasto osjecam danas cure, bas sam nekak nikakva. Ne znam jel samo umor ili kaj…
Pa već budeš 39+1,tak da možeš lagano😁😁,odmori,sutra bude već bolje😘😘🤗🤗,a vrijeme ima isto utjecaj za bljak raspoloženje...
Sortiraj odgovore
Najstariji