Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Svibanj 2018. 17:07

Nemojte mi paniku radit 😂😂😂😂
    Tu sam,  u komadu sam 😂😂😂.
    Dugo sam cekala danas,  guzva u ambulanti a guzva i u radjaoni. A jos sam i u gradu bila poslije,  pa sam maloprije tek doma dosla.
    Ugl ctg uredan,  samo jedan jaci trud. Ja otvorena 4 cm,  kontrola za tj dana ak ne krene prije,  a ak se za tj dana otvorim jos cm,  morat ce me ostavit,  jer nemrem toliko otvorena hodat okolo zbog vece mogucnosti infekcije. Kila nisam nis dobila,  i dalje 63,  znaci +7kg.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

18. Svibanj 2018. 17:11

ProudMomy

Tu sam, u komadu sam 😂😂😂.
    Dugo sam cekala danas, guzva u ambulanti a guzva i u radjaoni. A jos sam i u gradu bila poslije, pa sam maloprije tek doma dosla.
    Ugl ctg uredan, samo jedan jaci trud. Ja otvorena 4 cm, kontrola za tj dana ak ne krene prije, a ak se za tj dana otvorim jos cm, morat ce me ostavit, jer nemrem toliko otvorena hodat okolo zbog vece mogucnosti infekcije. Kila nisam nis dobila, i dalje 63, znaci +7kg.

😊😂,Super za ctg,bitno da ste vi dobro ,svaki pregled otvorena 1cm više..a kaj se kila tiče svaka čast ,to bu odmah kod poroda otišlo sve😀😍😘🤗

ivymicek
    18. Svibanj 2018. 17:13

ProudMomy

Tu sam, u komadu sam 😂😂😂.
    Dugo sam cekala danas, guzva u ambulanti a guzva i u radjaoni. A jos sam i u gradu bila poslije, pa sam maloprije tek doma dosla.
    Ugl ctg uredan, samo jedan jaci trud. Ja otvorena 4 cm, kontrola za tj dana ak ne krene prije, a ak se za tj dana otvorim jos cm, morat ce me ostavit, jer nemrem toliko otvorena hodat okolo zbog vece mogucnosti infekcije. Kila nisam nis dobila, i dalje 63, znaci +7kg.

Odlično Proud, tebi ak krene moraš pod hitno u bolnicu 😂.
    Ali neka Aleks bude što duže unutra 😊.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    18. Svibanj 2018. 17:13

Proud super, jos cete se malo ovak druziti😀 znaci, dalje slatko iscekivanje ko ce prije 😀

26.8. Ivan 💙💙

Mya
    18. Svibanj 2018. 17:17

Confused cestitkeeeee😊 proud super,jos malo i stiže vam😁

pharmamma
    18. Svibanj 2018. 17:23

Proud super za ctg i pregled 😊😊 još malooooo ❤️❤️

mamica1985
    18. Svibanj 2018. 17:36

Proud - drago mi je da je sve dobro, fini su to centimetri 😂

6xmama
    18. Svibanj 2018. 17:45

Proud,jesam rekla da bu još jedan centimetar ...a kaj ak ne krene,a jošse otvoriš peš na indukciju-ko ja .

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

18. Svibanj 2018. 18:01

A rekla je kao na 5cm mozemo bez bada busit vodenjak pa vidjet hoce li krenuti trudovi. U biti kao mozemo i na 4,  al nema smisla da forsamo,  mozda krene i samo.
    Ja sad ne znam jel bi se htjela otvoriti jos ili ne hahahaha
    A jucer sam rekla samo nek se otvaram! Nikad zadovoljna!
    Joj e tako se bljakasto osjecam danas cure,  bas sam nekak nikakva. Ne znam jel samo umor ili kaj...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

18. Svibanj 2018. 18:12

ProudMomy

A rekla je kao na 5cm mozemo bez bada busit vodenjak pa vidjet hoce li krenuti trudovi. U biti kao mozemo i na 4, al nema smisla da forsamo, mozda krene i samo.
    Ja sad ne znam jel bi se htjela otvoriti jos ili ne hahahaha
    A jucer sam rekla samo nek se otvaram! Nikad zadovoljna!
    Joj e tako se bljakasto osjecam danas cure, bas sam nekak nikakva. Ne znam jel samo umor ili kaj…

Pa već budeš 39+1,tak da možeš lagano😁😁,odmori,sutra bude već bolje😘😘🤗🤗,a vrijeme ima isto utjecaj za bljak raspoloženje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.