Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    18. Svibanj 2018. 18:15

proud ajme drags ti vec skoro na pola a ni krenulo nije braaaaavo ☺a bit ce ds si umorna odmori lijepo sutra je novi dan 😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

18. Svibanj 2018. 18:16

Ma znam da mogu Ena,  mogu jai danas sto se toga tice,  al se meni nece pa nece. Bojim se 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Confused
    18. Svibanj 2018. 18:16
    Evo moje male necakinje ❤
    Evo moje male necakinje ❤

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

18. Svibanj 2018. 18:18

franovamamita

proud ajme drags ti vec skoro na pola a ni krenulo nije braaaaavo ☺a bit ce ds si umorna odmori lijepo sutra je novi dan 😙😙😙😙

Time se i ja tjesim,  da sam skoro na pol puta,  bez bolova. 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

18. Svibanj 2018. 18:18

Confused cestitam! Divna bebica! 😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

baarbaraa29
    18. Svibanj 2018. 18:21

Proud ti napola gotova 😁
    Confused pa to je velika djevojcica!! Cestitke! 💝

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

18. Svibanj 2018. 18:21

Ha ha Proudy,prije ili poslije budeš morala,a nije još puno ostalo i do punog termina 😁😘🤗,al baš kak veli Franovamamita ti si već napola otvorena,bit će znači upola lakše ,i još je nisko😀😘😍.
    Confused beba je 😍😍😍😍😍,odmah  i ja po svog Mihaela išla😀🤗🤗😍😘

Mya
    18. Svibanj 2018. 18:23

Confused oci mi se zasuzile,princeza❤

Pahuljica
    18. Svibanj 2018. 18:23

Confused cestitam😄 
    Proud znaci jos ste 2u1, super,  ali uskoro je vrijeme da pocnu stizat prve bebe😊
    Kod mene tu kad iznad nes buse...divna atmosfera lupanja i busilice, kisica malo paducka malo ne, a ja sam vam zene danas otisla na trudnicki koji je bio jucer!! Kak bi se reklo pametan pise, a glup pamti😂 bas mi je zao kaj sam propustila jer sljedeci je tek 14.6. Pa mi nebu od neke pomoci, snac cemo se mi i bez tog no bilo bi mi drago da sam poslusala kaj i oni kazu 

💙 A.L.

franovamamita
    18. Svibanj 2018. 18:39

confused divna jeeee 😙
    proud trbi prognoziram porod cca sat vremena nsci ekspresno ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.