Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    17. Svibanj 2018. 07:58

Jutro svima!
    Confused - krenulo lagano 😀😀
    Franova - nadam se da si danas ok i da nista ne boli.
    Ja sam vise-manje dobro spavala, danas u pol 3 pregled kod mog ginekologa da vidimo je li stanje cucice nepromijenjeno.
    Svima lijepi dan bez tegoba zelim i sretno na pregledima tko ide!

Marijaa30
    17. Svibanj 2018. 08:46

Jutro 😀 sretno danas na pregledima!
    Confused, ipak je bila priprema.... cure, to je to! Prve bebice se spremaju polako van 😍🤗🤗🤗
    Franova, nadam se da te danas nece boljeti... koliko magnezija popijes na dan?
    Meni je proslo ono na ruci, samo je crveno jos, al ne pece i ne svrbi. Drac 😋😋

26.8. Ivan 💙💙

Mladamamica1911
    17. Svibanj 2018. 09:06

Jutro cure😊😊
    Sretno svima koje idu na pregled danas ja sam se probudila prije alarna jutros od nervoze koja me uhvatila prije pregleda 😕 nekak ko da mi je i zlo na zeludcu malo 😑aliii idem svoju srecicu vidjet danas bar preko ekrana 😁😁 a ii 35 tt nam jeee 🎉🎉

pharmamma
    17. Svibanj 2018. 09:12

Jutro klokanice 😘
    I ja se danas probudila prije alarma,opet lagano krvarenje iz nosa,treći put u 24 sata..morat ću napomenuti gin,sigurno je nuspojava Clexana 😕
    Awwww stvarno se odbrojava sitno do prvih bebica ❤️❤️❤️ bas se veselim 😊😊😊
    Franova nadam se da su prestale kontrakcije,bas te muče u zadnje vrijeme 😞
    Sretno na pregledima danas, držimo fige za bebice i cervikse 😘

nivami
    17. Svibanj 2018. 09:28

Jutro 
    Sretno svima danas na pregledima 
    A za sve boli i kontrakcije da produ saljem 😘 
    Ja sam od 6 budna kako se m digao na posao i od tada se samo vrtim po krevet

• Mia789
    17. Svibanj 2018. 09:29

Jutrooo curkice, vidim da su sluzni cepovi krenuli, tika taka👶🏼 meni se jos nista ne dogadja, tu i tamo malo stezanje trbuha, ali bezbolno. Sve se nadam da ce tako jos neko vrijeme ostati jer me panika hvataaa😂 na kraju od one sve frke oko cerviksa i hitne hospitalizacije, lagano guramo prema treminu:)
    Mladamamica, super je ovo za Sloveniju, nadam se da ce ti tamo stvarno biti bolje uvjeti nego ovdje. Ja se nadam da ni ovdje nije tako lose, iako bi bilo super kad bi znala unaprijed doktora i babicu koja ce ti biti na porodu, nekako bi bila opustenija.
    Zelim vam svima super preglede danas :*

17. Svibanj 2018. 09:33

Jutro cure moje!
    Evo i mi budni.
    Idemo se dic,  vidjet kaj imamo jos za napraviti i tak.
    Mozda bi mogli na neku kavicu odsetat,  budemo vidjeli. Jer rucak imam od jucer,  pa ni nemam kaj puno radit po doma. Jos da je petak da mi neke pare sjednu,  al kuki,  nije 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

17. Svibanj 2018. 09:35

I ode post prije reda 😂
    Ugl sretno svima na pregledima danas.
    Mladamamica cekamo dojmove iz Dezele. 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    17. Svibanj 2018. 09:38

ProudMomy

I ode post prije reda 😂
    Mladamamica cekamo dojmove iz Dezele. 

Tek u podne krecem ali me neka nervozica uhvatila pa sam vec skoro spremnaa 😂
    E i daa CESTIIIITAM NA "NEDOSTIZNOM" 38 TT 🎉🎉🎉😘😘

17. Svibanj 2018. 09:45

Mladamamica1911

ProudMomy

I ode post prije reda 😂
    Mladamamica cekamo dojmove iz Dezele.

Tek u podne krecem ali me neka nervozica uhvatila pa sam vec skoro spremnaa 😂
    E i daa CESTIIIITAM NA "NEDOSTIZNOM" 38 TT 🎉🎉🎉😘😘

Hvalaaaaaaa 😘😘😘😘😘😘
    Joooj kaj moram se i poslikat danas! Bitno da sam stan sredila a ja izgledam ko da me poplava izbacila 😂😂😂😂
    Vjerujem da si uzbudjena,  pa nije to mala stvar. 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI