Evo kak sam dosla doma zaspala sam ko klada, cijelo vrijeme sam pospanac zadnjih dana al do sad sam krivila ono vrijeme kao kisurina😂 al danas je to umor, cijelu noc mi se zatezao trbuh i napola spavam napola se jadam dragom koji spava zimski san pored i jos trckaram na wc...
Barbara moram obavit s malim ozbiljne razgovore o tome da nema preguravanja😂
Sad gledam kucu ko da je pala bomba! Sredim sve i dragi malo skuha, otusira se, pojedemo dorucak u sobi i eto ti nereda uff😒 vi sve vrijednice a ja ne znam dal bi isla sad spremat kucu ili torbu za bolnicu😅
6xmama bio mi je dr.grgic znas njega? Ja iskreno nisam isla ispitivat za doktore prije neg kaj sam se narucila neg ko tele kak mi je gin reko naruci se 15.5. Tak sam se ja narucila i bok
💙 A.L.
Cure divne ste sve tri 😍
Barbara, zao mi je sto su ipak morali amputirati ali sve je lakse s puno pozivite 😘
Majda odlicno za pregled 😊
Bas nas je puno u cetvrtak, sretno svima na pregledima ovih dana 😊
I ja jedem jagode, cak sam i danas pojela jednu mjericu, bit ce da mi je bolje 😁
Nemojte o preponama, sve vise bole a ne smijem mrdnut. Prespavala sam 2 sata od rucka 😂 Bar mi brze vrijeme prode
17.7. 💝💝
Mene migrena lovi, idem si lec u mrak, popila lupocet, ak me sastavi onak posteno, ubit cu se!
Uzvajte mi zenskice, tipkamo se kasnije! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ajme jesi se nacekala!! Gdje si to isla? Znam da ih puno ide kod Rosse na te 3d,4d, ali ne vjerujem da se toliko ceka! Bitno da je sa frajerom sve dobro, a ti majko zuljaj dupe! 😉
Al nas ima cijela ceta za cetvrtak! 😊
Sretno i da, javljaj se 😊😚
U KBC Os. Pravim m veceru i probala sam malo svjeze mrkve dok sam je rezala, sad je ne mogu prestati jesti 😂
04.07. Matija 💜
recept za crknuti je pola kg jagoda i zalijes colom....umirem kak mi je zlo 😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ajme jesi se nacekala!! Gdje si to isla? Znam da ih puno ide kod Rosse na te 3d,4d, ali ne vjerujem da se toliko ceka! Bitno da je sa frajerom sve dobro, a ti majko zuljaj dupe! 😉
U KBC Os. Pravim m veceru i probala sam malo svjeze mrkve dok sam je rezala, sad je ne mogu prestati jesti 😂
Sad si ko ja 😂 imala sam fazu da sam svaki put kad sam koristila mrkvu za kuhanje usput pojela jednu-dvije 😂😂
Proudy drzi se 😘 Mene jucer sastavila, nadam se da tebe nece.
Joj franova, nisam ovo trebala procitat 🙈😂😂
Bolje mi je 😎 Narucila sam od muza burek s jabukama iz mlinara 😅 S gustom ga pojela i sad dame divljaju sve u 16 ❤️
17.7. 💝💝
Evo kak sam dosla doma zaspala sam ko klada, cijelo vrijeme sam pospanac zadnjih dana al do sad sam krivila ono vrijeme kao kisurina😂 al danas je to umor, cijelu noc mi se zatezao trbuh i napola spavam napola se jadam dragom koji spava zimski san pored i jos trckaram na wc…
Barbara moram obavit s malim ozbiljne razgovore o tome da nema preguravanja😂
Sad gledam kucu ko da je pala bomba! Sredim sve i dragi malo skuha, otusira se, pojedemo dorucak u sobi i eto ti nereda uff😒 vi sve vrijednice a ja ne znam dal bi isla sad spremat kucu ili torbu za bolnicu😅
6xmama bio mi je dr.grgic znas njega? Ja iskreno nisam isla ispitivat za doktore prije neg kaj sam se narucila neg ko tele kak mi je gin reko naruci se 15.5. Tak sam se ja narucila i bok
Bila sam kod Grgića i sad u ovoj trudnoći tj.on je bio na hitnoj kad sam obilno prokrvarila u 6 tt :)
U biti svi su mo sad tamok,al najviše volim Košecku,Tučkara,Bolanču,dr.Gall...I Grbavac mi je bio super,al nekaj sam načula da je on otišo iz Vinogradske,sad jel istina il nije ne znam.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sad si ko ja 😂 imala sam fazu da sam svaki put kad sam koristila mrkvu za kuhanje usput pojela jednu-dvije 😂😂
Mrkvu jos uvijek gulim i jedem ko jabuku..jela sam napolitanke i pola kutije sam mislim,sok,grožđe i sad mi muka🙃 necu nikad vise toliko
Joj i ja sam se prezderala svega danas,uglavnom slatkisa,krala djeci 😜 Sad disat ne mogu pa evo me u vodoravnom polozaju.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji