Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivami
    01. Svibanj 2018. 23:22

Vecer 
    Jeste se raspisale. Mi cijeli dan bili na pikniku velika livada iz rijeku, nas 7 obitelji sa djecom, dosli kuci iza 21,i onda kupa djecu i sad sebe i depilacija ufff
    Sutra ujutro napokon pregled nakon 4tj
    Sve sam procitala Al sam zaboravila na sto sve odgovoriti, Al zato sa predivne slike saljem 😘😘😘

franovamamita
    02. Svibanj 2018. 00:30

Tinchyca

Franova i moj je poprek. Glava lijevo i nogice desno pa udara nogicama desno bočno. Štucanje osjećam na lijevom dojelu trbuha.

eeeeeee tocno to samo obrnute strane 😉
    nivami bas lijepo za piknik i sretno sutra 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bojana27
    02. Svibanj 2018. 07:10

Jutro ☺️☺️ Sretno svima na pregledima 😄😄 

• ivanolora
    02. Svibanj 2018. 07:59

Jutro, ja popila dozu glukoze 🤗 za sad nije prelose ali nadamo se dobrom nalazu. 
    Kako ste Vi danas trudnicice i bebice?

ivymicek
    02. Svibanj 2018. 08:12

Dobro jutro trudničice. 
    Sretno na pregledima i ogttima.
    Spavali ok ali jučerašnji česnjak donio jaku žgaravicu mislila sam da ću morati sve izbaciti ali nekako sam zaspala 😊.
    Lijep dan vam želim ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

02. Svibanj 2018. 08:25

Dobro jutro ljepotice😀...sretno na pregledima i oggt_ima. Mi ćemo danas laganini,još me noge od jučer bole😂,zakržljala sam..
    Snovi bili extra ludi noćas,od sexa ,rađanja sina uf..uf..a valjda je to normalno sad pod kraj😂😂.
    Ugodan vam dan bez bolova,žgaravica i ostalog😘

mina04
    02. Svibanj 2018. 08:33

Dobro jutro drage moje..mene sve boli od ova dva dana i noge i leđa. Idem buditi dragog, danas sam narucena na uzv u Merkuru 😊
    Ivymicek rado ti dam recept, nema problema. A kosarice nestale poslije rucka za 5 sekundi 🤣 lijepi dan vam zelim 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

pharmamma
    02. Svibanj 2018. 09:23

Jutro ljepotice 😘
    Sretno na ogtt i pregledima danas ☺️
    Spavanje bas i nije bilo naj,ali imam cijeli dan da nadoknadim 😁 Ajde,bar i dalje nemam ludih snova il ih se jednostavno ne sjećam 🙈

02. Svibanj 2018. 09:25

Naručila sam se u TA,tek u srijedu jer ne rade ctg prije 37tjedana...😏😏a ja se baš veselila da idem sutra😭

franovamamita
    02. Svibanj 2018. 09:46

jutro 😙
    doruckovala i neda mi se pokrenuti nocas spavala mozda 4 sata i to na rate,hm morat cu uvesti nekog reda 😉
    sretno svima koje imaju pregled 😙
    ena a ti se strpi malo gdjeeee si pozurila zeno hajde brzo ce to 😂😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.