evo ga sad jedem puna zdjelica sladoleda od jagode i cokolade i prelila nutelomnego vec danima kad pokusam ubaciti vam neku slicicu izbacuje mi chrome greska zaaaastooo?
Uživaj provokatorice 😁😁😍😍😘😘🤗🤗..
Nezz za fotke stvarno...preko moba stavljaš ili?
a preko tableta ena ma probat cu sljedeci put preko tableta..
sad osjetim bebu kak stuca i otkrijem ono na sto vec danima sumnjam pa on lezi popreko jbt valjda ce se okrenuti kak treba

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
a preko tableta ena ma probat cu sljedeci put preko tableta..
sad osjetim bebu kak stuca i otkrijem ono na sto vec danima sumnjam pa on lezi popreko jbt valjda ce se okrenuti kak treba
Misliš da je poprijeko? Možda nije,ja sam isto mislila a nije bio,nek je bio glavom dole ipak..kad imaš pregled idući pa pitaj..a ako i je stigne se još okrenuti😘
Franova i moj je poprek. Glava lijevo i nogice desno pa udara nogicama desno bočno. Štucanje osjećam na lijevom dojelu trbuha.

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Vecer
Jeste se raspisale. Mi cijeli dan bili na pikniku velika livada iz rijeku, nas 7 obitelji sa djecom, dosli kuci iza 21,i onda kupa djecu i sad sebe i depilacija ufff
Sutra ujutro napokon pregled nakon 4tj
Sve sam procitala Al sam zaboravila na sto sve odgovoriti, Al zato sa predivne slike saljem 😘😘😘

Franova i moj je poprek. Glava lijevo i nogice desno pa udara nogicama desno bočno. Štucanje osjećam na lijevom dojelu trbuha.
eeeeeee tocno to samo obrnute strane 😉
nivami bas lijepo za piknik i sretno sutra 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro, ja popila dozu glukoze 🤗 za sad nije prelose ali nadamo se dobrom nalazu.
Kako ste Vi danas trudnicice i bebice?

Dobro jutro trudničice.
Sretno na pregledima i ogttima.
Spavali ok ali jučerašnji česnjak donio jaku žgaravicu mislila sam da ću morati sve izbaciti ali nekako sam zaspala 😊.
Lijep dan vam želim ❤️

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro ljepotice😀...sretno na pregledima i oggt_ima. Mi ćemo danas laganini,još me noge od jučer bole😂,zakržljala sam..
Snovi bili extra ludi noćas,od sexa ,rađanja sina uf..uf..a valjda je to normalno sad pod kraj😂😂.
Ugodan vam dan bez bolova,žgaravica i ostalog😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji