Vecer
Jeste se raspisale. Mi cijeli dan bili na pikniku velika livada iz rijeku, nas 7 obitelji sa djecom, dosli kuci iza 21,i onda kupa djecu i sad sebe i depilacija ufff
Sutra ujutro napokon pregled nakon 4tj
Sve sam procitala Al sam zaboravila na sto sve odgovoriti, Al zato sa predivne slike saljem 😘😘😘
Franova i moj je poprek. Glava lijevo i nogice desno pa udara nogicama desno bočno. Štucanje osjećam na lijevom dojelu trbuha.
eeeeeee tocno to samo obrnute strane 😉
nivami bas lijepo za piknik i sretno sutra 😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro, ja popila dozu glukoze 🤗 za sad nije prelose ali nadamo se dobrom nalazu.
Kako ste Vi danas trudnicice i bebice?
Dobro jutro trudničice.
Sretno na pregledima i ogttima.
Spavali ok ali jučerašnji česnjak donio jaku žgaravicu mislila sam da ću morati sve izbaciti ali nekako sam zaspala 😊.
Lijep dan vam želim ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro ljepotice😀...sretno na pregledima i oggt_ima. Mi ćemo danas laganini,još me noge od jučer bole😂,zakržljala sam..
Snovi bili extra ludi noćas,od sexa ,rađanja sina uf..uf..a valjda je to normalno sad pod kraj😂😂.
Ugodan vam dan bez bolova,žgaravica i ostalog😘
Dobro jutro drage moje..mene sve boli od ova dva dana i noge i leđa. Idem buditi dragog, danas sam narucena na uzv u Merkuru 😊
Ivymicek rado ti dam recept, nema problema. A kosarice nestale poslije rucka za 5 sekundi 🤣 lijepi dan vam zelim 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Jutro ljepotice 😘
Sretno na ogtt i pregledima danas ☺️
Spavanje bas i nije bilo naj,ali imam cijeli dan da nadoknadim 😁 Ajde,bar i dalje nemam ludih snova il ih se jednostavno ne sjećam 🙈
Naručila sam se u TA,tek u srijedu jer ne rade ctg prije 37tjedana...😏😏a ja se baš veselila da idem sutra😭
jutro 😙
doruckovala i neda mi se pokrenuti nocas spavala mozda 4 sata i to na rate,hm morat cu uvesti nekog reda 😉
sretno svima koje imaju pregled 😙
ena a ti se strpi malo gdjeeee si pozurila zeno hajde brzo ce to 😂😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji