Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Svibanj 2018. 21:28

ivymicek

Mina hoću ja jednu košaricu ili bar recept 🙈.
    Teic kako si slatka trudnica skroz na skroz 😍.
    Happy a ti divna manekenka sa malom lopticom 😊. Skroz te slatke trudničice.
    Ja ne vapim za cigaretom prestala nakon 1 T i sad mi iznimno smudi i tjera na povraćanje valjda sam si tak napravila u glavi 🙄 ali zato sam iskapila radler na eks u 3 sec a bambus sam samo mirišala jer mi fakat jako jako nedostaje 😂.
    Dakle organizirat roštilj u 35 tt nebum više. Trbuh tvrd 2/3 vremena a stepenice kojih imam su mi trenutno najgori prijatelj 😂.
    No sve u svemu smo se zabavili i fino napapali. Sva sreća na perilici suđa pa samo vadim i stavljam 😊.
    I ostalo ispari za tenutak 😂😂😂.
    Želim vam laku noć što manje pi pi, ružnih snova i svačeg nečeg.
    Ah da barbara 😘😘😘 drž se 💕.
    Pharma jesi se najela? Jel sam dobro zapamtila da si neki dan bila full gladna (ili sam opet nešto krivo zapamtila🙈)

Bravo draga za izdržani dan i organizirani roštilj,svaka čast,ja sad došla od mame isto s cjelodnevnog roštilja i odlaska na cugu s kumom u međuvremenu,  popila malo bambusa(pola čaše od deci😂)kroz cijeli dan,trbuh tvrd, također,bebač veseli i aktivan ,noge mi otpadaju 😂😂,sutra malo laganije ,mislim skuhati kelj s krumpirom,naručiti se u TA za prekosutra i ostatak vremena ljenčariti😀.

franovamamita
    01. Svibanj 2018. 21:35

ja ujutro vozim auto na popravak pa moram u trgovinu kupiti grede vijke stafle i tak te zenske stvari 😂😂😂😂
    lomim se jesti ssad sladoled ili ne ono cisto iz dosade 😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

01. Svibanj 2018. 21:37

franovamamita

ja ujutro vozim auto na popravak pa moram u trgovinu kupiti grede vijke stafle i tak te zenske stvari 😂😂😂😂
    lomim se jesti ssad sladoled ili ne ono cisto iz dosade 😂

😂😂🤣🤣Da ,kužim te,tipično ženske stvari 😂😂...kaj se lomiš...naravno da jesti sladoled 😉😁😁,ja bi al nemam 😏

pharmamma
    01. Svibanj 2018. 21:50

Evo i ja napokon došla doma nakon cijelog dana,od jutra bili kod frendova..pekli roštilj dvaput 😂 naravno najeli se ko prasci,uspjeli su me čak nagovoriti na mali bambus 😱🙄 mrtva sam umorna, bome i trbuščiću je već dosta, sutra ne mrdam iz kreveta cijeli dan..
    Brzinski sam škicnula propušteno, klokanice i vaše bušice - bas ste mi divne 😍😍 a i koja ona košarica bi mi super sjela 😁😁
    Franova naravno da jesti sladoled 😁 ja ga nisam imala pa je linolada morala poslužiti da se zasladim nakon sve one slane klope 😂 

ivymicek
    01. Svibanj 2018. 22:03

HappySeal

Koja od nas nije tu uvijek full gladna?? 🤣

Istina 😂😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    01. Svibanj 2018. 22:23

evo ga sad jedem  puna zdjelica sladoleda od jagode i cokolade i prelila nutelom  nego vec danima kad pokusam ubaciti vam neku slicicu izbacuje mi chrome greska zaaaastooo? 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

01. Svibanj 2018. 22:28

franovamamita

evo ga sad jedem puna zdjelica sladoleda od jagode i cokolade i prelila nutelomnego vec danima kad pokusam ubaciti vam neku slicicu izbacuje mi chrome greska zaaaastooo?

Uživaj provokatorice 😁😁😍😍😘😘🤗🤗..
    Nezz za fotke stvarno...preko moba stavljaš ili?

franovamamita
    01. Svibanj 2018. 22:55

a preko tableta ena ma probat cu sljedeci put preko tableta..
    sad osjetim bebu kak stuca i otkrijem ono na sto vec danima sumnjam pa on lezi popreko jbt valjda ce se okrenuti kak treba  

01. Svibanj 2018. 22:59

franovamamita

a preko tableta ena ma probat cu sljedeci put preko tableta..
    sad osjetim bebu kak stuca i otkrijem ono na sto vec danima sumnjam pa on lezi popreko jbt valjda ce se okrenuti kak treba

Misliš da je poprijeko? Možda nije,ja sam isto mislila a nije bio,nek je bio glavom dole ipak..kad imaš pregled idući pa pitaj..a ako i je stigne se još okrenuti😘

Tinchyca
    01. Svibanj 2018. 23:06

Franova i moj je poprek. Glava lijevo i nogice desno pa udara nogicama desno bočno. Štucanje osjećam na lijevom dojelu trbuha.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.