Jutro cure, čitam redovito al ne stignem komentirati… a rekla sam biti aktivnija
Mene ne muci to piskanje (bar ne još), ali zato vjetrovi… , izludit ću
Danas muž slavi ročkas, radila sam nutella tortu i svekar radi roštilj.. bit će klope ..
Da li koja zna,. Zaboravila pitat dr. Da li je obvezno Radit OGTT ako je GUK normalan ?
Želim vam ugodan vikend
GUK radis ako ti je OGGT los..
Joj i ja bi sad vani i rostiljala. Ostavili me do ponedjeljka, cekamo nalaze 😥 jucer mi nesto pozlilo pa sam povratila i upisala se. Uzas! Znam da je to normalno al bas sam se osjecala jadno. I onda se okupam i opet povratim i popiskim 😅 katastrofa. Al dobro, dok moja mrvica mene lupka meni super ( cak i po bolnom mjehuru😆)
Uzivajte u ovako lijepom danu i za mene 😘
Vidiš, mene nisu prvo slali na OGTT, nego odmah na V. V. na GUK profil svaki mjesec… 🤔
A jel ti šećer bio visok kad si krvnu sliku radila?
proud nije jos stigao trebao bih oko 19h doci ☺ a ti slobodno idi malo do dm-a makar daj si oduska sat vremena vjerujem nece stete napraviti i kao sto kazes gazis vec na sigurnom 😙😙😙😙
ena a reci im da mobitel kraj sebe s upaljenim tonovima nikad se ne zna kada to moze krenuti, ali ni nemoj se sad previse opterecivati kad ce kad ce,ti ces prenjeti ja ti kazem 😂😂😂😂
meni najbolje kad je mene dragi pitao koji cu ja dan tocno roditi da zna si organizirati put 😂😂😂eh boze
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Brzinski pročitala i nisam puno zapamtila 🙈
Bojana nadam se da će muzic čim prije naći bolji posao jer ovako stvarno nema smisla da radi i pritom ima troškove prijevoza i gableca,a ne dobiva ništa 😞
Ja sam si ujutro priuštila kavicu s frendicom na terasi,a sad ponovno u starom položaju čekam da se tortilje zapeku 😊 nekako si mislim da neće naškoditi ako ne lezim bas 0-24
Ja sam u westgateu. Ima doslovno sve sto vam treba za opremit bebicu. Naravno, ima i hrpa onih stvari koje su toliko slatke da covjek uopce ne razmislja jel mu trebaju. Usporedjuju
Usporedjujuci cijene, cini mi se da su popusti bolji ta vece stvari nego za sitninu, a pogotovo jer se moze usporedit kolica, krevetice i ostalo...
Bodi koji sam u nami na trgu platila 36kn, ovdje je s popustom 40.
Za sad su pale samo tetre, a i to sam se slatko nasmijala kad mi je tip rekao da su po 12kn, a da imaju i povoljnije pakete po 5kom za 60 kn😂
Sad cekam muza da dodje i da krenemo u rasprave oko kolica, a moja curka uvjezbava novu koreografiju.
Jutro cure, čitam redovito al ne stignem komentirati… a rekla sam biti aktivnija
Mene ne muci to piskanje (bar ne još), ali zato vjetrovi… , izludit ću
Danas muž slavi ročkas, radila sam nutella tortu i svekar radi roštilj.. bit će klope ..
Da li koja zna,. Zaboravila pitat dr. Da li je obvezno Radit OGTT ako je GUK normalan ?
Želim vam ugodan vikend
Hej..hej... navodno bi svaka trudnica trebala to vaditi ali to postoji samo u nekim bolnicama...ja sam to isto vadila jučer pa ću znati u ponedjeljak tek kakvi su mi nalazi. 😏
Znam da je bila ta tema al se mi recite gdje sve mi trudnice možemo dobiti besplatne uzorke??
💕💕💜💜👶😍
proud nije jos stigao trebao bih oko 19h doci ☺ a ti slobodno idi malo do dm-a makar daj si oduska sat vremena vjerujem nece stete napraviti i kao sto kazes gazis vec na sigurnom 😙😙😙😙
ena a reci im da mobitel kraj sebe s upaljenim tonovima nikad se ne zna kada to moze krenuti, ali ni nemoj se sad previse opterecivati kad ce kad ce,ti ces prenjeti ja ti kazem 😂😂😂😂
meni najbolje kad je mene dragi pitao koji cu ja dan tocno roditi da zna si organizirati put 😂😂😂eh boze
I moj dragi misli isto, da ću prenjeti, ne coprajte mi😂🤣...
I moj dragi misli isto, da ću prenjeti, ne coprajte mi😂🤣…
Ena ja ti kazem, mi idemo do 40+ , nema veze kaj smo na vrhu popisa, sigurna sam da ce nas neko skinut s trona haahhaha
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Usporedjujuci cijene, cini mi se da su popusti bolji ta vece stvari nego za sitninu, a pogotovo jer se moze usporedit kolica, krevetice i ostalo…
Bodi koji sam u nami na trgu platila 36kn, ovdje je s popustom 40.
Za sad su pale samo tetre, a i to sam se slatko nasmijala kad mi je tip rekao da su po 12kn, a da imaju i povoljnije pakete po 5kom za 60 kn😂
Sad cekam muza da dodje i da krenemo u rasprave oko kolica, a moja curka uvjezbava novu koreografiju.
Možda iza 17h bude veći popust, late night shoping je-barem u kafićima😂😂, meat and eat, lui na ulazu 2, caffe bar terace ulaz br 1 na katu, caffe bar vrtuljak kod dječje igraonice...i nezz koji još, 50posto popusta na piće...a i pojedine trgovine znaju imat, mislim da i Bipa...
Sortiraj odgovore
Najstariji