Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Travanj 2018. 13:28

BabyBlue

mina04

Noemi

Jutro cure, čitam redovito al ne stignem komentirati… a rekla sam biti aktivnija
    Mene ne muci to piskanje (bar ne još), ali zato vjetrovi… , izludit ću
    Danas muž slavi ročkas, radila sam nutella tortu i svekar radi roštilj.. bit će klope ..
    Da li koja zna,. Zaboravila pitat dr. Da li je obvezno Radit OGTT ako je GUK normalan ?
    Želim vam ugodan vikend

GUK radis ako ti je OGGT los..
    Joj i ja bi sad vani i rostiljala. Ostavili me do ponedjeljka, cekamo nalaze 😥 jucer mi nesto pozlilo pa sam povratila i upisala se. Uzas! Znam da je to normalno al bas sam se osjecala jadno. I onda se okupam i opet povratim i popiskim 😅 katastrofa. Al dobro, dok moja mrvica mene lupka meni super ( cak i po bolnom mjehuru😆)
    Uzivajte u ovako lijepom danu i za mene 😘

Vidiš, mene nisu prvo slali na OGTT, nego odmah na V. V. na GUK profil svaki mjesec… 🤔

A jel ti šećer bio visok kad si krvnu sliku radila?

franovamamita
    21. Travanj 2018. 13:33

proud nije jos stigao trebao bih oko 19h doci ☺ a ti slobodno idi malo do dm-a makar daj si oduska sat vremena vjerujem nece stete napraviti i kao sto kazes gazis vec na sigurnom 😙😙😙😙
    ena a reci im da mobitel kraj sebe s upaljenim tonovima nikad se ne zna kada to moze krenuti, ali ni nemoj se sad previse opterecivati kad ce kad ce,ti ces prenjeti ja ti kazem 😂😂😂😂
     meni najbolje kad je mene dragi pitao koji cu ja dan tocno roditi da zna si organizirati put 😂😂😂eh boze 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    21. Travanj 2018. 13:36

Brzinski pročitala i nisam puno zapamtila 🙈
    Bojana nadam se da će muzic čim prije naći bolji posao jer ovako stvarno nema smisla da radi i pritom ima troškove prijevoza i gableca,a ne dobiva ništa 😞
    Ja sam si ujutro priuštila kavicu s frendicom na terasi,a sad ponovno u starom položaju čekam da se tortilje zapeku 😊 nekako si mislim da neće naškoditi ako ne lezim bas 0-24

• mandrina
    21. Travanj 2018. 14:04

Ja sam u westgateu. Ima doslovno sve sto vam treba za opremit bebicu. Naravno, ima i hrpa onih stvari koje su toliko slatke da covjek uopce ne razmislja jel mu trebaju. Usporedjuju

• mandrina
    21. Travanj 2018. 14:04

Pobjeglo mi, nastavak slijedi

• mandrina
    21. Travanj 2018. 14:10

Usporedjujuci cijene, cini mi se da su popusti bolji ta vece stvari nego za sitninu, a pogotovo jer se moze usporedit kolica, krevetice i ostalo...
    Bodi koji sam u nami na trgu platila 36kn, ovdje je s popustom 40. 
    Za sad su pale samo tetre, a i to sam se slatko nasmijala kad mi je tip rekao da su po 12kn, a da imaju i povoljnije pakete po 5kom za 60 kn😂
    Sad cekam muza da dodje i da krenemo u rasprave oko kolica, a moja curka uvjezbava novu koreografiju. 

• tinanema00
    21. Travanj 2018. 14:13

Noemi

Jutro cure, čitam redovito al ne stignem komentirati… a rekla sam biti aktivnija
    Mene ne muci to piskanje (bar ne još), ali zato vjetrovi… , izludit ću
    Danas muž slavi ročkas, radila sam nutella tortu i svekar radi roštilj.. bit će klope ..
    Da li koja zna,. Zaboravila pitat dr.  Da li je obvezno Radit OGTT ako je GUK normalan ?
    Želim vam ugodan vikend

Hej..hej... navodno bi svaka trudnica trebala to vaditi ali to postoji samo u nekim bolnicama...ja sam to isto vadila jučer pa ću znati u ponedjeljak tek kakvi su mi nalazi. 😏

Znam da je bila ta tema al se mi recite gdje sve mi trudnice možemo dobiti besplatne uzorke??

💕💕💜💜👶😍

21. Travanj 2018. 14:56

franovamamita

proud nije jos stigao trebao bih oko 19h doci ☺ a ti slobodno idi malo do dm-a makar daj si oduska sat vremena vjerujem nece stete napraviti i kao sto kazes gazis vec na sigurnom 😙😙😙😙
    ena a reci im da mobitel kraj sebe s upaljenim tonovima nikad se ne zna kada to moze krenuti, ali ni nemoj se sad previse opterecivati kad ce kad ce,ti ces prenjeti ja ti kazem 😂😂😂😂
    meni najbolje kad je mene dragi pitao koji cu ja dan tocno roditi da zna si organizirati put 😂😂😂eh boze

I moj dragi misli isto, da ću prenjeti, ne coprajte mi😂🤣...

21. Travanj 2018. 14:59

Ena31

franovamamita

I moj dragi misli isto, da ću prenjeti, ne coprajte mi😂🤣…

Ena ja ti kazem,  mi idemo do 40+ ,  nema veze kaj smo na vrhu popisa,  sigurna sam da ce nas neko skinut s trona haahhaha

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

21. Travanj 2018. 15:01

mandrina

Usporedjujuci cijene, cini mi se da su popusti bolji ta vece stvari nego za sitninu, a pogotovo jer se moze usporedit kolica, krevetice i ostalo…
    Bodi koji sam u nami na trgu platila 36kn, ovdje je s popustom 40.
    Za sad su pale samo tetre, a i to sam se slatko nasmijala kad mi je tip rekao da su po 12kn, a da imaju i povoljnije pakete po 5kom za 60 kn😂
    Sad cekam muza da dodje i da krenemo u rasprave oko kolica, a moja curka uvjezbava novu koreografiju.

Možda iza 17h bude veći popust, late night shoping je-barem u kafićima😂😂, meat and eat,  lui na ulazu 2, caffe bar terace ulaz br 1 na katu, caffe bar vrtuljak kod dječje igraonice...i nezz koji još, 50posto popusta na piće...a i pojedine trgovine znaju imat, mislim da i Bipa...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.