Mame, imamo jedan problem koji mi se poceo dogadati negde pred mjesec dana, a sad mi se dogada sve cesce, barem 2 puta tjedno..malo me sram zbog toga, ali cesto puta kak kihnem ko da ne mogu kontrolirati mokracu, a nisam ni prehladena, nije mi ni sila na wc, ni nista...sutra nam je 24 tj, jel to normalno u trudnoci ili? Imate li kakvih savjeta?
Mame, imamo jedan problem koji mi se poceo dogadati negde pred mjesec dana, a sad mi se dogada sve cesce, barem 2 puta tjedno..malo me sram zbog toga, ali cesto puta kak kihnem ko da ne mogu kontrolirati mokracu, a nisam ni prehladena, nije mi ni sila na wc, ni nista…sutra nam je 24 tj, jel to normalno u trudnoci ili? Imate li kakvih savjeta?
Dobrodosla u klub😂 skroz ti je to normalno i cesto se dogadja. Meni redovno bilo da kihnem ili zakasljem, osim ako netom prije nisam piskila🙈
Ja stalno piskim dok kisem 🤣🤣 nego ja ludaaa , muz dao danas otkaz 😆😆 a ja se i dalje veselim nedjelji i rostilju 😍
evo nas na puni tjedan ☺
Buškica... Došao okrugli tjedan i prava buškica... Divni... 💕💕💕
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
hvala cure 😙😙😙
bojana pa sta bi da je dao otkaz?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro curke..eto nam subote😀 i sunca😎..
Teic ja vjerujem da nam se svima u trudnoći desi da pišnemo, nije to ni za sramit se ni išta takvo, ne brini😘.
Ugodan vam i nsm vikend svima😍😘🤗🤗
Franovamamita , duzan mu je sve prekvremene od prosle godine i placu jos nije za 3 mj dobio a racune treba olatit iskopcat ce nas 😑 ide bezveze na posao a ne dobiva novce samo trosi za gablec i za gorivo , a i 2 godine nije prijavljen 🤮
jutro
teic normalno je i meni se pap puta dogodilo...
bojana ma i moj je bio kod privatnika i radio prekovremene i svaki vikend i isto to mu nisu placali...fuj...zaato i je otisao van,hajde bit ce nekako samo da su djecica nam dobro 😉
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro cure, čitam redovito al ne stignem komentirati... a rekla sam biti aktivnija
Mene ne muci to piskanje (bar ne još), ali zato vjetrovi... , izludit ću
Danas muž slavi ročkas, radila sam nutella tortu i svekar radi roštilj.. bit će klope ..
Da li koja zna,. Zaboravila pitat dr. Da li je obvezno Radit OGTT ako je GUK normalan ?
Želim vam ugodan vikend
Bojana, bolje da je dao otkaz, nego da mu sluzi zabadava. Tesko je naci dobar posao, al bolje da je doma, nek da trosi vama, a nece dobiti.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji