proud bome da i ja to gledam bas sam buknila 😂😂😂😂
a sprdas ti mene za cucicu kucicu ? ahahahahahauua

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova, lijepa okrugla busa 😃
Osjeca se manjak 😋 muzevi su nastradali kad se porodite 😋

26.8. Ivan 💙💙
Ko sisa kucu, bitno da je cuca spremljena 😂😂😂😂
Sorry, al umirem, tablet hoce bit fin, al nis od toga hahahahaha
O manjku necu, zaboravih vec kako se to radi

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ajmo koja divna hrana,štrukle izgledaju savrseno enamami svaka cast 😙😙
proud cevapi ajme milina preee 😂😂
pharm ajme paaa preslatko je 😍
mlsdamamica uuiiii njami vjerujem da si se fino najela a cek vi imate neki restoran ili?
babyblue uuuuu dobaci mogla bih malo sladoleda ☺☺
cureee py sta je to danas s hranom 😂😂😂ja isla maloprije u kucu pkupala se oprals kucu i sredila čučicu ipak dragi sutra dolazi pa ono 😂😂😂😂
gledajte moju veceru sa sestrom i klincima u dvoristu na dekici
Dada grill bar 😊

Mame, imamo jedan problem koji mi se poceo dogadati negde pred mjesec dana, a sad mi se dogada sve cesce, barem 2 puta tjedno..malo me sram zbog toga, ali cesto puta kak kihnem ko da ne mogu kontrolirati mokracu, a nisam ni prehladena, nije mi ni sila na wc, ni nista...sutra nam je 24 tj, jel to normalno u trudnoci ili? Imate li kakvih savjeta?
Mame, imamo jedan problem koji mi se poceo dogadati negde pred mjesec dana, a sad mi se dogada sve cesce, barem 2 puta tjedno..malo me sram zbog toga, ali cesto puta kak kihnem ko da ne mogu kontrolirati mokracu, a nisam ni prehladena, nije mi ni sila na wc, ni nista…sutra nam je 24 tj, jel to normalno u trudnoci ili? Imate li kakvih savjeta?
Dobrodosla u klub😂 skroz ti je to normalno i cesto se dogadja. Meni redovno bilo da kihnem ili zakasljem, osim ako netom prije nisam piskila🙈

Ja stalno piskim dok kisem 🤣🤣 nego ja ludaaa , muz dao danas otkaz 😆😆 a ja se i dalje veselim nedjelji i rostilju 😍

evo nas na puni tjedan ☺
Buškica... Došao okrugli tjedan i prava buškica... Divni... 💕💕💕
Noćica

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
hvala cure 😙😙😙
bojana pa sta bi da je dao otkaz?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro curke..eto nam subote😀 i sunca😎..
Teic ja vjerujem da nam se svima u trudnoći desi da pišnemo, nije to ni za sramit se ni išta takvo, ne brini😘.
Ugodan vam i nsm vikend svima😍😘🤗🤗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji