Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Noemi
    16. Travanj 2018. 09:04

Dobro jutro cure,
    Jel imate ideju sto kuhati a da nije špinat i blitva.. samo to kuham, volim al mi već na uši izlazi 
    Tinychica preslatko.   Mi planiramo uzeti psića kad beba malo poraste, imali smo labradora al smo ga morali uspavati..
    Ena velika i lijepa busa. 
    Ami u istom smo tjednu, meni je termin 14.8 i spadaš pod ljetne bebe.  I ja kao i macica sam na +6,( voljela bih da sam na manje) ... ne brini kile i trbuh će doći zadnja 3 mj. 

16. Travanj 2018. 09:09

Moj retriver mi dođe do trbuha i prisloni njuškicu na njega, kao poljubi😍, neznam kak ću kad beba dođe, morat ću mu ga pokazati jer on mora sve vidjeti ali neću dati odmah da se diraju😂. Ugodan vam dan bez bolova, ne brinite o kilama ni o vrućini s velkim trbusima, mi smo žene zmajevi i jače nego što mislimo, nema toga što nemožemo. Pharmama drži se, još malo pa domeka😘, Ivymicek, Proudy, Franovamamita 😘😘😘😘, svima također😍😍😍😍😘😘😘😘🤗🤗🤗

MaliJelen
    16. Travanj 2018. 09:39

Jutro cure! Nocka dobro prosla 🤗 nadam se da ste i vi sve naspavane.
    Sto se tice pesa, imam malog cavaliera i nemam ga di drugdje stavit neg da s nama bude, al dobro, bumo vec nekaj iskemijali... Tinchyca lijepa busa i prava mala cuvarica.😍 Moj mi zna doc tako, ali zadnje vrijeme se drzi na distanci nekako.. Pa onda odjednom zna skociti i sam me pocet ljubit i onda opet otide i gleda me s poda...
    Ena lijepa robica, vidim da polako se skuplja 🤗🤗
    A sto se kila tice.... evo jedne slicice i primjera rasta trbuha prek noci... opet se rastegao, pa dokle vise 😂😂😂 do poroda cu ko baloncek bit...

Usli u 29 tj
    Usli u 29 tj
    franovamamita
    16. Travanj 2018. 09:39

jutro cure
    ja bila budna do 2 jebene komtrakcije me mucile i onda jos ruzni snovi sanjala sam da sam rodila u ovom tjednu i bio je ziv a doktori mi rekli ds moramo pustiti ga da umre,uzas znsm da je samo san al opet  
    ivy kako si ti danas ? rucak sam vec jucer se pribiljezila kod mame da mi napravi pitu i paradajz juhu...
    ena super ulov svida mi se 😊 sretno danas na pregledu 😙
    e daaaa sto se tice zivotinja i beba kad se fran rodio imali smo peseka u kuci ali nije isla oko njega jer ga nije apsolutno zanimala cak je bjezala i bojala se 😂😂😂a vi ako su vam psi dobro odgojeni i poslusni samo naprijed upoznajte ih od prvog dana i vjerujte beba ce prije nesto pokupiti ako ga/ju ljubaka i dira tko god stigne...e to je opasno i na to pazite a ne na suzivot sa zivotinjama😀 
    trenutno nemamo nist od zivotinja u kucu al da imam nebi izbacila zbog bebe....

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    16. Travanj 2018. 09:42

Franova,uzela jucer onaj ladicar u konzumu,zadnji bijeli😁 dragi me samo gleda,jel ima kraja,ali bas mi treba,super je

ami25
    16. Travanj 2018. 09:55

MaliJelen bas si cute pa samo buša od tebe. Ja cu stavit fotkicu kad malo porastemo  Mi imamo peseka u kuci kod mojih malu razmazenu pekinezericu i bas me strah kako ce reagirat na bebu jer nove članove u svom okruzenju bas ne voli. Mama je tu kriva najvise dosta ju razmazila al ce se naucit valjda s vremenom. 

💙Bartol💙

ivymicek
    16. Travanj 2018. 10:00

Tinchyca divna busha i ovo malo što čuva 💕, sigzrno će biti nerazdvojni frendiči...
    Malijelen divna busha, samo neka raste. I ja imam osječaj da je i moj u 2 dana narastao 😱, ali i mora kada imam još 53 dana 😌.
    Franova ja bolje ali jučer baš ubijale kontrakcije 😕. Ali dobro prošlo, danas kad hodam pritisak u čučici pa se nadam da se okrenuo 🙄.
    Kuhanja danas nema. Ena uzeh si opet krilca iz konzuma i uzet ću si salatu iz Dubravice 😂.
    I to je to.
    Proud spava?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

wanttobemom
    16. Travanj 2018. 10:01

Trudnice moje imam jedno malo neugodno pitanje 🙈 ne znam jeste već o tome pričale. Je li koja od vas dobila hemeroide ili ikad imala?
    Ja ih nisam nikad u životu imala međutim jučer sam imala problema sa stolicom i malo sam se naprezala i iskočio mi je kao "plik" sa vanjske strane. Malo pecka samo. Nikad nisam imala pa ne znam ni kako to treba izgledat i dal je to hemoroid? Kako da to liječim?

Marijaa30
    16. Travanj 2018. 10:07

mali jelen, samo bušika ti je narasla, divna si :)
    nego, imam pitanje... kad bi se beba trebala okrenuti, tj da se pripremi za porod, oko kojeg tjedna?

26.8. Ivan 💙💙

Rubia
    16. Travanj 2018. 10:13

Jutro cure....
    Divni su vam stomacici a Ena robica je 😍😍😍
    Sto se tice zivotinja, moj andjeo je stradao kad sam bila u 12tj. i ne prodje dan da ne zaplacem za njim, sigurna sam da bi bio divan cuvar i bio bi uz bebu definitivno. Ja sam odrasla uz psa i mislim da je super za jacanje imuniteta kod djece a i same ljubavi prema zivotinjama. Jos nemam snage za novog ljubimca ali planiramo... 
    Sretno na pregledima, mi imamo date u cetvrtak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI