Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    16. Travanj 2018. 09:42

Franova,uzela jucer onaj ladicar u konzumu,zadnji bijeli😁 dragi me samo gleda,jel ima kraja,ali bas mi treba,super je

ami25
    16. Travanj 2018. 09:55

MaliJelen bas si cute pa samo buša od tebe. Ja cu stavit fotkicu kad malo porastemo  Mi imamo peseka u kuci kod mojih malu razmazenu pekinezericu i bas me strah kako ce reagirat na bebu jer nove članove u svom okruzenju bas ne voli. Mama je tu kriva najvise dosta ju razmazila al ce se naucit valjda s vremenom. 

💙Bartol💙

ivymicek
    16. Travanj 2018. 10:00

Tinchyca divna busha i ovo malo što čuva 💕, sigzrno će biti nerazdvojni frendiči...
    Malijelen divna busha, samo neka raste. I ja imam osječaj da je i moj u 2 dana narastao 😱, ali i mora kada imam još 53 dana 😌.
    Franova ja bolje ali jučer baš ubijale kontrakcije 😕. Ali dobro prošlo, danas kad hodam pritisak u čučici pa se nadam da se okrenuo 🙄.
    Kuhanja danas nema. Ena uzeh si opet krilca iz konzuma i uzet ću si salatu iz Dubravice 😂.
    I to je to.
    Proud spava?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

wanttobemom
    16. Travanj 2018. 10:01

Trudnice moje imam jedno malo neugodno pitanje 🙈 ne znam jeste već o tome pričale. Je li koja od vas dobila hemeroide ili ikad imala?
    Ja ih nisam nikad u životu imala međutim jučer sam imala problema sa stolicom i malo sam se naprezala i iskočio mi je kao "plik" sa vanjske strane. Malo pecka samo. Nikad nisam imala pa ne znam ni kako to treba izgledat i dal je to hemoroid? Kako da to liječim?

Marijaa30
    16. Travanj 2018. 10:07

mali jelen, samo bušika ti je narasla, divna si :)
    nego, imam pitanje... kad bi se beba trebala okrenuti, tj da se pripremi za porod, oko kojeg tjedna?

26.8. Ivan 💙💙

Rubia
    16. Travanj 2018. 10:13

Jutro cure....
    Divni su vam stomacici a Ena robica je 😍😍😍
    Sto se tice zivotinja, moj andjeo je stradao kad sam bila u 12tj. i ne prodje dan da ne zaplacem za njim, sigurna sam da bi bio divan cuvar i bio bi uz bebu definitivno. Ja sam odrasla uz psa i mislim da je super za jacanje imuniteta kod djece a i same ljubavi prema zivotinjama. Jos nemam snage za novog ljubimca ali planiramo... 
    Sretno na pregledima, mi imamo date u cetvrtak 💙

16. Travanj 2018. 10:21

Jutro curke!
    Evo ja se sad probudila!
    Moram pohvaliti sve lijepe busice 😍😍😍😍
    Ena jos malo i dejt s bebicom jeeeeej
    Franova i Ivy nadam se da ce danas biti mirniji dan,  bez kontrakcija i drugih boljki.
    Jucer sam se pofajtala s M,  ni danas ne pricam s njim,  pa mi zapravo bas pase sto sam sama.
    Sto se tice zivotinja mi smo imali macu,  kad sam rodila Maksa. Spasila sam ju ko bebicu sa ceste i nije bilo sanse da je vratim na cestu samo zato sto sam dobila dijete. Tjednima prije nego se rodio je pocela spavati ispod kinderbeta i uvijek ga je tako cuvala. Kasnije mi je zapravo macke znalo bit zao,  jer kad je Maks postao mobilan bilo je svega. Primi ju za glavu i digne,  pa za rep,  pa za capu i hoda tak s njom. A macka strpljiva do boga,  i to samo s njim,  on joj je jedini mogao raditi sto je htio.
    Ugl vise ju nemamo,  razbolila nam se,  pa smo ju uspavali,  ne pitajte kako smo to podnijeli.
    Ako mene pitate apslutno sam za suzivot sa ljubimcima.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

16. Travanj 2018. 10:22

I jos nesto cure! Ja sam od danas sluzbeno na porodiljnom 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    16. Travanj 2018. 10:24

Malijelen  preslatka i buša i ti 😍 i mi danas ušli u 29. tjedan.
    Wanttobemom ako te ne boli i ne peče jako nemoj s ničim tretirati. Proći će samo od sebe i povuči se. Bitno je da prilagodiš prehranu kolko god možeš. Kockica leda može eventualno pomoć. Normalna pojava u trudnoći.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ami25
    16. Travanj 2018. 10:26

Wanttobemom-ja sam ih imala prije trudnoće i bas me bilo strah da ne dobijem opet hvala Bogu zasad je super sve. Inače sam se mazala sa balzamom od kantariona. I to unutra. Da malo bljak zvuči i peklo bi ko sam vrag al je pomoglo i prošlo. Sad u trudnoći ne bi znala dal bi stetilo iako mislim da ne bi saml nije ugodno.
    Macica meni je s 18 tj bio nogicama dole sad u petak na pregledu glavicom dole tako da ni ja ne znam kad se okrene kao za sve. Mislim da je sada beba jos mala i stalno se vrti a kasnije kad poraste i ima manje mjesta mozda ostane tako do kraja
     Bas i mene zanima. 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.