Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    16. Travanj 2018. 12:03

Pozdrav curke, MaliJelen i Ena prekrasne su vam busice 😍 Franova jako mi je zao zbog sna, mogu mislit kako ti je, al sve ce biti u redu ne brini..
    Evo muz i ja lezimo, odmaramo. On mora mirovat zbog nesrece, ja mirujem s njim i bas uzivamo nakon toliko dana razdvojenosti 🤗
    Beba udara ludo, kako je skroz dole tako me negdje udari da mi dode da malo vrisnem 😆
    Zar sam jedino ja na -4 kg 😅 rekla mi je sestra u bolnici da ne nadoknadujem sad to na silu, ja se pocela smijati, ne bas cu se sad trpati samo da nisam u zaostatku. A svasta..
    Pharmamma drzi se i nadam se da sto prije ides doma na mirovanje, ipak je ljepse 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

MaliJelen
    16. Travanj 2018. 12:04

BabyBlue

MaliJelen

Drago mi je da djelimo isto misljenje sto se tice nasih malih zivotinjica, makar je moj mali razmazeni pizdek kaj mi ni pisat ne da da sama idem… a kad beba bude dobivala svu paznju bas me zanima kak ce reagirati…
    S obzirom da bebaci sad vec unutar trbuha sve cuju, zanima me dal koja prica sa svojom bebicom? Ja sa svojom malom, kad me uhvati ono razdrazeno blazenstvo i suzica cak krene, pricam svasta pa joj pjevam, a nas hit je https://youtu.be/-C_3eYj-pOM 🤗😍👶💞
    Boze, bas se osjecam ko luda trudnica 😂

Nisi jedina.. M me zna gro puta pitati s kim pričam 😂😂

Drago mi je da nisam 😁 
    Kad prode cijeli dan a da se ne.ritne  onda je mrdam malo i tepam, ajde Nika javi se mamici, a pesonja misli da njemu pricam 😂

16. Travanj 2018. 12:11

MaliJelen

BabyBlue

MaliJelen

Drago mi je da djelimo isto misljenje sto se tice nasih malih zivotinjica, makar je moj mali razmazeni pizdek kaj mi ni pisat ne da da sama idem… a kad beba bude dobivala svu paznju bas me zanima kak ce reagirati…
    S obzirom da bebaci sad vec unutar trbuha sve cuju, zanima me dal koja prica sa svojom bebicom? Ja sa svojom malom, kad me uhvati ono razdrazeno blazenstvo i suzica cak krene, pricam svasta pa joj pjevam, a nas hit je https://youtu.be/-C_3eYj-pOM 🤗😍👶💞
    Boze, bas se osjecam ko luda trudnica 😂

Nisi jedina.. M me zna gro puta pitati s kim pričam 😂😂

Drago mi je da nisam 😁
    Kad prode cijeli dan a da se ne.ritne onda je mrdam malo i tepam, ajde Nika javi se mamici, a pesonja misli da njemu pricam 😂

Hahahahahaha tak i ja... 😂😂 

wanttobemom
    16. Travanj 2018. 12:15

honeyhoney

Ja sam hemoroide imala čak i prije trudnoće, u jednom trenutku jako bolne. Čini se da je obiteljska boljka jer su mučili i mamu i tatu…
    Grozno, nisam mogla ni sjediti ni ležati ni stajati. I onda mi je tata rekao da pomaže ispiranje hladnom vodom nakon svake nužde. I doista je pomoglo, povukli su se u par dana i više ih nikad nisam imala.

Ovo mi je prvi put da sam ih dobila. Nisam znala ni kako trebaju izgledati. Jel to to  I bas me uplasilo. Nadam se da će proći kao i tebi 😚😚😚😚

bojana27
    16. Travanj 2018. 12:22

jutro / podne 😂😂 i ja sam s muzem na ratnoj nozi , jucer sam prosla malo gore kod svekrve , vracam se dolje a kinderbet slozen , krevetnina slozena sve rijeseno 😆 , robica sva opeglana , tetre , sve slozeno i sad mozemo mirovat ☺️☺️ I cekat da sto duze bebica bude u trbuscicu 😍😍 19.04 idem na guk u bolnicu a 27.04 se uopce ne veselim vaganju 😂😂 , svasta mi se jede a moram radi secera pazit , trenutno zvacem zvakacu samo da si zelju za slatkim utazim 🙈🙈

16. Travanj 2018. 12:33

Bojana27

jutro / podne 😂😂 i ja sam s muzem na ratnoj nozi , jucer sam prosla malo gore kod svekrve , vracam se dolje a kinderbet slozen , krevetnina slozena sve rijeseno 😆 , robica sva opeglana , tetre , sve slozeno i sad mozemo mirovat ☺️☺️ I cekat da sto duze bebica bude u trbuscicu 😍😍 19.04 idem na guk u bolnicu a 27.04 se uopce ne veselim vaganju 😂😂 , svasta mi se jede a moram radi secera pazit , trenutno zvacem zvakacu samo da si zelju za slatkim utazim 🙈🙈

I tvoj je zgrijesio ha? 😂😂😂😂😂
    Ja se veselim 24.4. ultrazvuku,  27.4. opet kopanje,  tome se ne veselim uopce.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    16. Travanj 2018. 13:11

proud bojana primate me u klub posvadanih ? 😀 kopam oci besplatno danas 😂😂😂😂
    sto se tice hemeroida hladan tus,prehrana,nevenova mast,kantarion cepici..,ne znam dta jos smiju trudnice.,,

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

16. Travanj 2018. 13:14

franovamamita

proud bojana primate me u klub posvadanih ? 😀 kopam oci besplatno danas 😂😂😂😂
    sto se tice hemeroida hladan tus,prehrana,nevenova mast,kantarion cepici..,ne znam dta jos smiju trudnice.,,

Kako bi rekla Sevka...
    Dobro dosao u klub,  sjedni udobno se smjesti 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bojana27
    16. Travanj 2018. 13:16

Oooo da , itekako , ima srece sta ga golim rukama nisam zadavila 😱 , joj mene i sad ceka kopanje i opet 27.04 😑😑 najgore mi je kad je netko grub uzasno 🤮

16. Travanj 2018. 13:23

Bojana,  bome i moj je jucer na vrijeme zasutio 😂😂😂
    Danas komuniciramo samo porukama,  valjda je skuzio da je tako manja vjerojatnost da nesto dodatno usere 😂😂😂😂

Ove moje dvije doktorice u bolnici su stvarno jako njezne,  al badava kad mene u trudnoci to sve tako boli da je to strasno. Pogotovo sada,  kad je otvoreno,  bas boli i svaki put samo cekam hoce krv poslije ili nece. Uzas!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.