Ja se sad bar neću pokefati sa svojim posto se vidimo na max sat vremena dnevno 😂 a i sad svi moraju skakat oko mene i radit po mom 🙈 držim svima fige za preglede,da cerviksi budu nepromijenjeni,a bebice da se super razvijaju ☺️☺️
Pharma, ja ti mislim da je mom vec laganini dosta toga da je sve po mom 😂😂😂😂 salim se
Ali mislim da i njemu sve to tesko pada, pshicki se muci isto kao i ja, fizicki sve je na njemu vec skoro pola godine, a jos mu je i na poslu stresno razdoblje, mijenja odjel i poziciju i taman je u tranziciji pa je rastrgan na dvije strane. Pa je i on kraceg fitilja, a bome i ja i onda nam ne treba puno da se dohvatimo, ali proci ce!
Kak si ti?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Eto mene drage moje, super je sve😀, pala sam pola kile, nemam proteina u urinu, bebolinac ima 2611grama, cca 47.5cm , cerviks isti, 3.2 , zatvorena, dobila zeleno svjetlo za laganu šetnjicu, čak i skuhat ručak al bez junačenja, fizikalija, pranja prozora😂😂. Kontrola za 2 tjedna, napravit kks i uk još jednom, nakon toga sam u TA. I meni otvoren porodiljni😂
Eto mene drage moje, super je sve😀, pala sam pola kile, nemam proteina u urinu, bebolinac ima 2611grama, cca 47.5cm , cerviks isti, 3.2 , zatvorena, dobila zeleno svjetlo za laganu šetnjicu, čak i skuhat ručak al bez junačenja, fizikalija, pranja prozora😂😂. Kontrola za 2 tjedna, napravit kks i uk još jednom, nakon toga sam u TA. I meni otvoren porodiljni😂
Ena bravooooo!
Pa on je vec beba za rodit, tak da si mirna svarno! Bas mi je drago i jako sam sretna zbog vas 😘😘😘😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hvala cure moje, presretna sam😍😘, srce mi je ko kuća kad znam da je on ok i siguran😍😘,isplatilo se mirovati, sad ću polako čak i torbu spremat sama😀. I vama svima želim super preglede i dobre vijesti😍😘🤗🤗
Ena čestitam,bas mi je drago i sad polako,uživajte u svemu😊😊mirovanje se isplatilo
Ena čestitam,bas mi je drago i sad polako,uživajte u svemu😊😊mirovanje se isplatilo
😘😘🤗hvala draga
Bok, cure, evo da vam se i jedna od vojaer članica javi
Pratim vas skoro otkad sam saznala da sam trudna, što bi bilo od početka prosinca, tako da sam prošla sa vama hrpe pregleda, mirovanja, komplikacija, padova, svađa sa muževima, lijepih slikica bebača i preslatkih robica...
Osnovne stvari: prva trudnoća, danas 23+1, cura dolazi 12.8. po uzv. Trenutno je sve školski i nadamo se da će tako ostat.
Bok, cure, evo da vam se i jedna od vojaer članica javi
Pratim vas skoro otkad sam saznala da sam trudna, što bi bilo od početka prosinca, tako da sam prošla sa vama hrpe pregleda, mirovanja, komplikacija, padova, svađa sa muževima, lijepih slikica bebača i preslatkih robica…
Osnovne stvari: prva trudnoća, danas 23+1, cura dolazi 12.8. po uzv. Trenutno je sve školski i nadamo se da će tako ostat.
Drago mi je da si s nama i da je sve ok, javi se slobodno češće😀😘, urednu trudnoću ti želim.i nadalje😀
Sortiraj odgovore
Najstariji