Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    13. Travanj 2018. 18:52

mateya1993

Bok cure. Evo i mene s pregleda.Sve je u redu,zatvorena sam,beba je dobro al sam baš tužna. U mjesec dana sam dobila 7kg, neznam kak toliko puno.Istina bio je Uskrs pa sam malo više jela al se nisam prejedala. Ginekologica uopće nije izmjerila bebu jer idem u utorak na 4D pa valjda zato. Neznam niti koliko je duga,teška Htjela sam da bude partner samnom dok mi radi uzv i sve je jako površno i na brzinu pogledala . Opet mi je rekla da joj izgleda da je curica,ali mi nije 100% potvrdila. Nisam bila u ordinaciji niti 10 min. Moram ponovo na OGTT kaj me baš i ne veseli al ajde znam kak je,preživjet ću kao i prvi put. Baš sam tužna. Rekla mi je kaj se tiče kilograma nek se držim onih školskih 12kg. Probat ću smanjiti kruh i slatko,da me ne strefi na idućem pregledu. Ako imate kakav savjet vezano za prehranu, na što da propazim samo pište.

Ne sviđa mi se tvoja doktorica. Pa kaj sad ak ideš na 4d, mogla je reci barem mjere.. Al za utjehu, drugi tjedan je vec tu. Kolko sam skuzila, u ovim tjednima brzo nabiramo, beba raste, trbuh a i mi. A ti si valjda imala i manje prije pa zato... Ne brini za kile.

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    13. Travanj 2018. 18:53

Proud, super....miruj i dalje i sve bude u redu. Puno si izdrzala, jos malo 😃😃

26.8. Ivan 💙💙

13. Travanj 2018. 18:59

mateya1993

Bok cure. Evo i mene s pregleda.Sve je u redu,zatvorena sam,beba je dobro al sam baš tužna. U mjesec dana sam dobila 7kg, neznam kak toliko puno.Istina bio je Uskrs pa sam malo više jela al se nisam prejedala. Ginekologica uopće nije izmjerila bebu jer idem u utorak na 4D pa valjda zato. Neznam niti koliko je duga,teška Htjela sam da bude partner samnom dok mi radi uzv i sve je jako površno i na brzinu pogledala . Opet mi je rekla da joj izgleda da je curica,ali mi nije 100% potvrdila. Nisam bila u ordinaciji niti 10 min. Moram ponovo na OGTT kaj me baš i ne veseli al ajde znam kak je,preživjet ću kao i prvi put. Baš sam tužna. Rekla mi je kaj se tiče kilograma nek se držim onih školskih 12kg. Probat ću smanjiti kruh i slatko,da me ne strefi na idućem pregledu. Ako imate kakav savjet vezano za prehranu, na što da propazim samo pište.

Vidiš, zato ja volim ići kod svoje doktorice, detaljna je, ispod pol sata nemože trajati pregled, svaki put sve mjeri, gleda, proučava, uspoređuje, pita kak se osjećam, kaj me boli..i onda sve te mjere zapiše na povjest bolesti koji zaklama na hrpicu od prije i vrati mi te sve papire.

Mya
    13. Travanj 2018. 19:05

Ena31

mateya1993

Vidiš, zato ja volim ići kod svoje doktorice, detaljna je, ispod pol sata nemože trajati pregled, svaki put sve mjeri, gleda, proučava, uspoređuje, pita kak se osjećam, kaj me boli..i onda sve te mjere zapiše na povjest bolesti koji zaklama na hrpicu od prije i vrati mi te sve papire.

Slažem se ena s tobom,da i nije detaljan bio bi koliko pitanja uvijek imam i zelim znat,da zbilja ne ide pa ima i drugih doktora,sve za nas mir

13. Travanj 2018. 19:06

Moj ginic je isto jako detaljan,  al kad dodjes u TA onda tek vidis kaj je rad na traci. Sve ide jako brzo,  jer vas je u cekaoni 100,  pa oguglas.
    Ja si sad unaprijed pripremim pitanja i samo rokam da mi sve kazu. Matey,  zao mi je sto je tvoja ginicka takva,  jer pobogu oni su tu zbog nas,  ne mi zbog njih.
    Za kile ne znam kaj da kazem,  nisam nikad toliko dobila. 
    Sad sam dobila kilu za nepunih 3 tj,  nije mi nitko nis rekao. Osobno si povlacim granicu na 11kg plusa ukupno,  jer sam tak s prvim dobila. 
    Sada sam na +8kg

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Gaby
    13. Travanj 2018. 19:08

Bok cure..imam pitanje..Mozda postavljam pitanje na krivom mjestu al sam u panici sta raditi.Prva mi je trudnoca.U 26 sam tj.i danas sam bila na pregledu.Kako mi zadnja dva puta nije pregledavala cerviks jucer je odlucila pregledat me vaginalno.Sve je bilo ok dok nisam kuci i primjetila smedi iscjedak.nisam htjela panicarit..no onda sam se cula sa prijateljicom koja me pricom zabrinula!!Dali je moguce da mi je takla sluzni cep i da se pocnem otvarat ???Nema toga puno,onako u tragovima ali...???Pliz help..a ko za vraga eto vikend

mateya1993
    13. Travanj 2018. 19:10

Hvala Vam cure.Malo ste me utješile :) Zadnji put je detaljno sve pogledala i izmjerila. Danas mi je samo opet objašnjavala di se šta nalazi,poslušali smo otkucaje i to je to.Uvijek kad dođem,prvo sjednem i malo popričamo.Pita me kako sam da li osjećam probadanja ili bolove. Veli mi kakve pretrage bi morala napraviti i onda pregled. Nakon toga mi sve isprinta i doviđenja. Ako imam kakvo pitanje pitam ju doslovno već na vratima. Nijednom nisam kod nje bila pola sata. Zato mi je malo čudno bilo dok sam čitala ovdje da ste vi neke unutra po 40min. Ova doktorica je mlada i u redu je, e sad zašto nije detaljnija zbilja neznam.U utorak se nadam da budu detaljni. Istina od početka baš i nisam dobivala na težini jer sam imala mučnine,čak sam nešto malo i izgubila al ono čini mi se puno tih 7kg mada mi se ne vidi. Veli mi dečko da mi je samo odjednom trbuh iskočio. Još uvjek stanem u iste hlače   tješim se  

💖 Nikol -12.08.2018💖

13. Travanj 2018. 19:13

Gaby

Bok cure..imam pitanje..Mozda postavljam pitanje na krivom mjestu al sam u panici sta raditi.Prva mi je trudnoca.U 26 sam tj.i danas sam bila na pregledu.Kako mi zadnja dva puta nije pregledavala cerviks jucer je odlucila pregledat me vaginalno.Sve je bilo ok dok nisam kuci i primjetila smedi iscjedak.nisam htjela panicarit..no onda sam se cula sa prijateljicom koja me pricom zabrinula!!Dali je moguce da mi je takla sluzni cep i da se pocnem otvarat ???Nema toga puno,onako u tragovima ali…???Pliz help..a ko za vraga eto vikend

Ako je pregled bio malo grublji moguce je krvarenje nakon njega. Sluzni cep je specifican,  bijeli sa smedjim ili crvenkastim zilicama i onako je kompaktan,  nije iscjedak. Ako se ipak ne mozes umiriti,  odi na hitnu,  bez obzira kaj je vikend k njima mozes u bilo koje doba dana i noci,  tvoj mir je najvazniji. Sretno!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bojana27
    13. Travanj 2018. 19:16

Vama je svima super i da se bebice nedaj Boze rode prije kad ste vecinom zagreb :) a meni da se rodi ranije ide za petrovu a ja ostajem u Ka , tako da zivim za to da ipak docekamo termin ☺️

Noemi
    13. Travanj 2018. 19:16

drage cure, sve ste lijepe i vi i bušice
    nadam se da uživate u lijepom danu, vi koje ne morate mirovati.
    ja sam danas obavila 4D u polikinici Podobnik. sve ju redu, beba se baš lijepo okrenula pa sam dobila puno slikica.. kako trudnoću vodim kod socijalnog ginekolga ovo su mi prve fotkice..
    za kila ja ne mogu dati savjet jer isto smatram da puno dobivam a pazim sto jedem, već sam se od folne udebljala 4 kg prije trudnoce, krenula sa 62. sad sam na 68 u 22 tjednu.. mislim nije to kritično ali s obzirom da baš pazim mislim da je puno i još sam dosta aktivna.. pitam se koliko bi natukla da moram mirovati.. ali opet najvažnije je da su bebice ok. meni je moj ginekolog rekao da pazim koliko i što jedem, više voća i povrca, manje slatkog i grickalica, da beba uzima koliko joj treba.
    evo moje curke, bile su sve moguće poze, noga na glavi, zijevanje, cuclanje prsta,razne akrobacije,  sve u sat vremena :-D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.