Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    13. Travanj 2018. 18:02

Proud neka je stanje nepromijenjeno i neka si ti doma. Uživaj i još malo si u sigurnim tjednima.
    😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

13. Travanj 2018. 18:05

ivymicek

Proud neka je stanje nepromijenjeno i neka si ti doma. Uživaj i još malo si u sigurnim tjednima.
    😘😘😘

Tako i ja gledam,  na sljedecoj  kontroli sam vec ko zmaj,  35+1,  i mirni smo 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

13. Travanj 2018. 18:08

ProudMomy

ivymicek

😘😘😘

Tako i ja gledam, na sljedecoj kontroli sam vec ko zmaj, 35+1, i mirni smo 😉

S 35 smo već ok?

13. Travanj 2018. 18:12

Ena31

ProudMomy

ivymicek

😘😘😘

S 35 smo već ok?

Tako je meni rekla doktorica na htinoj onda,  ajmo bar do 35,  to je prvi siguran tjedan. Tada jesu jos nedonoscad,  ali vec su dovoljno jaki. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

13. Travanj 2018. 18:15

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

ivymicek

😘😘😘

S 35 smo već ok?

Tako je meni rekla doktorica na htinoj onda, ajmo bar do 35, to je prvi siguran tjedan. Tada jesu jos nedonoscad, ali vec su dovoljno jaki. 😉

Onda super, meni moja dokica rekla da s 34 vani ne zaustavljaju porod jer je to isto kao ok već...znači za 12 dana sam 35😀😀, jeeyy(a po uzv bude mi već bebo 36+1), ma možemo mi to😀😀

mateya1993
    13. Travanj 2018. 18:16

Bok cure. Evo i mene s pregleda.Sve je u redu,zatvorena sam,beba je dobro al sam baš tužna. U mjesec dana sam dobila 7kg, neznam kak toliko puno.Istina bio je Uskrs pa sam malo više jela al se nisam prejedala. Ginekologica uopće nije izmjerila bebu jer idem u utorak na 4D pa valjda zato. Neznam niti koliko je duga,teška  Htjela sam da bude partner samnom dok mi radi uzv i sve je jako površno i na brzinu pogledala . Opet mi je rekla da joj izgleda da je curica,ali mi nije 100% potvrdila. Nisam bila u ordinaciji niti 10 min. Moram ponovo na OGTT kaj me baš i ne veseli al ajde znam kak je,preživjet ću kao i prvi put. Baš sam tužna. Rekla mi je kaj se tiče kilograma nek se držim onih školskih 12kg.  Probat ću smanjiti kruh i slatko,da me ne strefi na idućem pregledu. Ako imate kakav savjet vezano za prehranu, na što da propazim samo pište. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

13. Travanj 2018. 18:26

mateya1993

Bok cure. Evo i mene s pregleda.Sve je u redu,zatvorena sam,beba je dobro al sam baš tužna. U mjesec dana sam dobila 7kg, neznam kak toliko puno.Istina bio je Uskrs pa sam malo više jela al se nisam prejedala. Ginekologica uopće nije izmjerila bebu jer idem u utorak na 4D pa valjda zato. Neznam niti koliko je duga,teška Htjela sam da bude partner samnom dok mi radi uzv i sve je jako površno i na brzinu pogledala . Opet mi je rekla da joj izgleda da je curica,ali mi nije 100% potvrdila. Nisam bila u ordinaciji niti 10 min. Moram ponovo na OGTT kaj me baš i ne veseli al ajde znam kak je,preživjet ću kao i prvi put. Baš sam tužna. Rekla mi je kaj se tiče kilograma nek se držim onih školskih 12kg. Probat ću smanjiti kruh i slatko,da me ne strefi na idućem pregledu. Ako imate kakav savjet vezano za prehranu, na što da propazim samo pište.

Ma bitno da je bebo dobro, nemoj biti tužna zbog kila, bolje da ponoviš oggt nego da se pikaš svaki mjesec i nosiš uzorak, a na 4dćeš saznati sve što danas nisi, tako da relax 😘

MaliJelen
    13. Travanj 2018. 18:30

mateya1993

Bok cure. Evo i mene s pregleda.Sve je u redu,zatvorena sam,beba je dobro al sam baš tužna. U mjesec dana sam dobila 7kg, neznam kak toliko puno.Istina bio je Uskrs pa sam malo više jela al se nisam prejedala. Ginekologica uopće nije izmjerila bebu jer idem u utorak na 4D pa valjda zato. Neznam niti koliko je duga,teška Htjela sam da bude partner samnom dok mi radi uzv i sve je jako površno i na brzinu pogledala . Opet mi je rekla da joj izgleda da je curica,ali mi nije 100% potvrdila. Nisam bila u ordinaciji niti 10 min. Moram ponovo na OGTT kaj me baš i ne veseli al ajde znam kak je,preživjet ću kao i prvi put. Baš sam tužna. Rekla mi je kaj se tiče kilograma nek se držim onih školskih 12kg. Probat ću smanjiti kruh i slatko,da me ne strefi na idućem pregledu. Ako imate kakav savjet vezano za prehranu, na što da propazim samo pište.

Citam i vidim dosta slicnosti, kao prvo ginekologica kaj te ne pregleda kak treba niti izdvoji vremena da poprica s tobom i objasni neke stvari i naravno da te to izdeprimira... A zbog kila se ne zivciraj, i ja sam isto tak odjednom dobila par kila i prek noci trbuh narasao, tajice uske postale, isto izdeprimirana. Sad jedem sve, najvise slatkisa, bez njih budem zivcana i ukratko prestala se brinuti oko toga. Papam kaj mi dode pod ruku 🍰🍩🍔🍭😁

baarbaraa29
    13. Travanj 2018. 18:37

Proud odlicno!! Znaci jos malo🤗
    Ena meni je bas dok.u pon rekla da je 34 nekakva granica. Iako po meni je i to bas prerano, ali nadajmo se da nijedna nece morat bas tako rano!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

13. Travanj 2018. 18:41

baarbaraa29

Proud odlicno!! Znaci jos malo🤗
    Ena meni je bas dok.u pon rekla da je 34 nekakva granica. Iako po meni je i to bas prerano, ali nadajmo se da nijedna nece morat bas tako rano!

Nadam se da nijedna neće prije 37og tjedna barem, ali nekako je lakše kad znaš da i ovako može biti ok😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.