Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkica93
    20. Svibanj 2017. 11:13

Cim sam sad cula da ima neta, bolje je odmah. Tu sam dosla u ponedjeljak i ok mi je. Bas sam dosla u super vrijeme kad su u domu majstori. Od ranog jutra neki vrag buse i rondaju. Ima nas oko 10 cura. Skoro sve mahom mladje od mene sto mi je sok jer sam uvijek ja bila najmladja di god dosla. Cure su fakat ok, trenutno nemam nikakvih zamjerki na njih i nadam se da ce tako i ostati. Malo fali dragi, ali mi dodje svaki dan pa bude malo lakse dok smo tih 3 sata skupa.

Pinkica93
    20. Svibanj 2017. 11:15

Lagertha super i za  tebe da ti hoce raditi normalno.

• Anjaaa
    20. Svibanj 2017. 11:21

Ni meni neće slati poruke s moba a mogu normalno čitat. Kako si to uspjela riješit Lagertha? Samo ja nemam iPhone nego Microsoft..
    Što se trudova tiče, pošto su išli o križa ja bi ipak rekla da su pravi. Sa sinom sam prve prave trudove osjetila oko 22 navečer i normalno išla spavat, a nastavilo se idući dan oko 11 i odtad su bili sve jači.
    Netko je pitao za zaštitu za komarce iz dm-a, ja ju imam samo trebam nać jer ju nikad nisam koristila..
    Pinkice, super da ćeš nam se moć redovito javljat :)

Pinkica93
    20. Svibanj 2017. 11:26

Meni preko Androida hoce sve normalno. Bas cudno da neko hoce, a nekom nece. Ja idem preko aplikacije Chrome, ako to pomaze sta kome.

• Anjaaa
    20. Svibanj 2017. 11:54

ako vidite ovu poruku onda sam uspjela poslat s moba

Ofnica
    20. Svibanj 2017. 11:57

Super Lagertha! Joooj Anja, ni meni nije htjelo prije preko drugog moba s Microsoftom pa sam odustala, a poslije nisam provjeravala.
    Ja gotova s pregledom. 2 prsta otvorena, ctg odličan, trudove još ne očitava, plodna voda 9 (bila prvo 8 pa 10). U ponedjeljak opet kontrola, ako ce se plodova voda smanjivati ici ce indukcija. Ali veli Dr ako ce ici indukcija, položaj bebe i glave je najbolji mogući pa ce ici relativno jednostavno. Cuti cemo u ponedjeljak oko 14h.

Ofnica
    20. Svibanj 2017. 11:57

Anja uspjela si!

donna83
    20. Svibanj 2017. 12:00

Ofnica, super da se pomalo otvaraš, bit će lakše kad krene!

• Anjaaa
    20. Svibanj 2017. 12:03

Jeeii eto uspjela,ne znam ni sama kako. Mozda kako su promjenili izgled pa su i to.
    opa Ofnice, brzo ces i ti! Super da je sve ok :)

Ofnica
    20. Svibanj 2017. 12:05

Ja se nadam da nece trebati indukcija...evo do sad sam popila 1,5l vode, jos do kraja dana budem toliko...tako da taj index plodne vode bude bar na 10. 
    I savjet cure, u budućnosti kad budete išle na ctg uvijek lezite na boku...sad sam poslije sebe vidjela drugu curu koja je ležala na leđima. Kad sam ja ležala na leđima, ctg mi je bilježio smanjenu srčanu aktivnost zbog pritiskanja donje šuplje vene. Ali danas i prošli put kad sam ležala na boku, ctg je bio super.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.