cure nisam vas dugo čitala ali evo par savjeta što je meni pomoglo. Za ispucale bradavice, uvučene i ili sa ragadama. Kupite šeširiće za dojenje i običan melem. Puno je bolji od purelan kreme.
url=https://lilypie.com]
Super,hvala!A jel se mora melem oprati prije dojenja?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika3 pa nikad ne bi rekla…suuuper izgledas al stvarno..ja mislim da sam natukla dobrano kila u ovih par dana…odradili smo Pricest jos nam ostanu 2 vjencanja i onda mogu mirovat :-) posljedice jos uvijek osjecam noge su mi se utrostrucile, nateknute strasno, prsti na rukama su mi natekli a i opet ruka trne…cisto me strah kolika cu bit na kraju…
Hvala ti!A stalno vicem da mi se kile ne vide pa da to i dokazem onda!😊
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, nikad ne bi rekla da imas 97 kg?!?Stvarno se ne vidi!Sto se epiziotomije tice, ja sam oba puta rezana i to posteno!Mislim da mi ne gine ni treci put...
Super,hvala!A jel se mora melem oprati prije dojenja?
Mora, zato je jednostavnije koristiti purelan...meni su npr.moje cure koju su rodile rekle da ih je purelan spasio..a u slučaju jačeg oštećenja treba uzeti multi-mam komprese...
Mamika, nikad ne bi rekla da imas 97 kg?!?Stvarno se ne vidi!Sto se epiziotomije tice, ja sam oba puta rezana i to posteno!Mislim da mi ne gine ni treci put…
uhh, baš me frka tog rezanja..i šivanja...sve mi to ko horor zvuči..jesi stavljala nešto na ranu od epiziotomije?
Mamika, nikad ne bi rekla da imas 97 kg?!?Stvarno se ne vidi!Sto se epiziotomije tice, ja sam oba puta rezana i to posteno!Mislim da mi ne gine ni treci put…
uhh, baš me frka tog rezanja..i šivanja…sve mi to ko horor zvuči..jesi stavljala nešto na ranu od epiziotomije?
mene isto, sto vise citam o tome to me vise strah...i upala rane, oporavka...uff
Evo cure i mene s pregleda. Sad smo ušli u 33 tjedan, bebolino procijenjen na 2150 gr. Raaasteeee 😄
Malo me brine jer je okrenuta na zadak. Hm. Postoje neke vježbe jel da? Za okretanje u pravi položaj?
Ne brinite curke za epiziotomiju, mene je toga bilo vise strah od ičega, ali zaista nije ništa strašno. Kasnije ta rana malo pecka, ali brzo to sve zarasta... ja inače nisam ničim mazala ni praskala, samo voda i redovno mijenjanje uložaka...
Za taj oggt se narucuje ili samo trebam uputnicu od ginica i to je to?
Pripremam se za odlazak ginekologu samo po uputnice. Kod moje se uvijek ceka minimalno 2 sata za uputnice. Ili ja nemam srece. Ali ajde sad sam na GO konacno pa nema veze.
uhh, baš me frka tog rezanja..i šivanja…sve mi to ko horor zvuči..jesi stavljala nešto na ranu od epiziotomije?
mene isto, sto vise citam o tome to me vise strah…i upala rane, oporavka…uff
Zato ja ne citam o tome I ne proucavam :)
Nema smisla da unaprijed pocnem brinuti I strahovati, poludila bi do poroda...
Polako nabavljam sve sto je potrebno za bebinja I za sam porod. Sreca pa se gotovo sve danas moze pokupovati bez da moram ici okolo, blazeni online shopping :P
Sto se dojenja tice, uzela sam si aventove sesirice za dojenje, velicina standard. Odlucila sam imati ih u rezervi iskljucivo zbog nekoliko madeza I sitnih pristica koji su mi u trudnoci izbili po bradavicama. Ne znam je li jos netko primjetio kod sebe takve promjene? Ugl, sesirici jesu veci od same bradavice ali navodno beba sisanjem povuce bradavicu blize samom silikonu. Bumo vidjeli kak bu islo.
Sortiraj odgovore
Najstariji