E pa i svrha rezanja je da se ne popuca nekontrolirano...tu su babice i doktori da procijene, ako prijeti opasnost pucanja onda se cvakne. Summerchild, postotak je cak i manji od 5%!
Apropo šefova, mene je moja s 30tj pitala jel bas nužno da koristim godišnji prije porodiljnog..wtf??? 😳😳😳 Toliko o ženskoj empatiji i solidarnosti 🙄🙄🙄
Ja osobno ne bih nista prašila...ni dječji pupak ni rez međice...od zraka se najbolje suši samo od sebe.
meni su rekli da se bivacin vise ne moze kupiti
Uzmi Tyrosur prasak-evo,ja danas kupila!Umjesto Bivacina!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mi obavili pregled!Sve ok!Zatvorena sam ko Lagertha!hi hi hi...Dosla u 10,izasla u pol 11!Neki brzinski uzv i vaginalni-onaj odvratni kod kojeg imam feeling da guraju prste koliko ide!I onda me malkice boli poslije!Za tjedan dana opet idem,ak se ne porodim naravno!
Ofnice…Ctg ide nakon punog 38-og tjedna osim ako doktor zatrazi!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moj savjet. Ne stavljati previse po rezu od epiziotomije jer mozete samo napraviti veci problem jer dajete hranjivo mjesto za razvitak bakterijica koje mogu uzrokovati upalu i puno gore stvari. Pogotovo ne praske. Jer eto stavite prasak pa ulozak i lohije... Neznam moram li slikovito dalje opisivati. Najbitnije je redovito pranje i to obicnom vodom, eventualno fizioloskom. I redovito mjenjanje ulozaka.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
I ja sam primjetila da nema Pinkice!Nadam se da je sve u redu i da ce se javit!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
cure, gdje ste nasle te statistike o sv duhu?
ja sam nasla samo podatke iz 2012 i 2013 gdje je postotak 20%
http://rodilista.roda.hr/rodilista/rodilista-u-hrvatskoj/zagreb/klinicka-bolnica-sveti-duh,-rodiliste.html
http://www.kbsd.hr/Ginekologija-Upute-za-trudnice-rodilje-majke-i-oceve
inace se dvoumim izmedu sv duha i vinogradske..ima netko neki savjet, iskustvo, znacaju razliku?
dosta informacija na netu su stare par god, a koliko sam cula svake god se nesto mijenja...
nisam bas aktivna jer jako rijetko imam laptop, a mob mi svaki put izlogira :/
moj deckic fino napreduje, sad smo u 24.tjednu :) nadam se da ce i do kraja biti sve ok, nekad imam napadaje panike ali to su hormoni krivi :) jel previse jedem, jel premalo, kako da se vise pokrenem, zasto se umaram...prva trudnoca pa je svaki tjedan novost...ali proci ce i to nadam se sve uspjesno :)
Mamika3 pa nikad ne bi rekla...suuuper izgledas al stvarno..ja mislim da sam natukla dobrano kila u ovih par dana...odradili smo Pricest jos nam ostanu 2 vjencanja i onda mogu mirovat :-) posljedice jos uvijek osjecam noge su mi se utrostrucile, nateknute strasno, prsti na rukama su mi natekli a i opet ruka trne...cisto me strah kolika cu bit na kraju...
Ja sam se dugo dvoumila između Duha i Vonogracke pa mi pobjedila Vinogracka najviše što imam tamo super iskustva od prije pol godine kad su mi operirali cistu...a i tečaj je oko 18 trudnički, na Duhu je ranije pa da opet ne izostajem s posla..
Konkretne razlike ne znam..
Sortiraj odgovore
Najstariji