Ma kaj one tolko prenasaju?Uzmu torbu iz predradjaone do radjaone!Kad rodis lezis neko vrijeme na kolicima,torba je ispod!Oba dva puta kad sam rodila do sobe su me vozili muski!I normalno mi spustili torbu pored kreveta!Samo nek mi kazu nesto,pogodit cu ih tom torbom!
Mene s tom torbom najvise muci voda, ja si svakako moram ponijeti par litara, koliko ce onda tek na mene biti ljuti.U radaoni cu se probati kontrolirati, ali noc bez vode ne bi prezivjela a ni jutro, prvo kad se probudim popijem vode.
Ja cu za pocetak uzeti jednu mineralnu i jednu Janu od litru!Pa ak ce prigovarat i stim cu ih gadjat!😆
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobar jutric svima :-) sve pospremila, oribala i sad ja i moja cetveronozna beba (pas) odmaramo i cekamo malu da dodje iz skole…ja moram pogledat preko ebaya za narucit neku lijepu torbu, a u nju cu ubacit najnuznije. Ionako tek treci dan cu bit sposobna izvuc sto iz nje buduci da znam sto me ocekuje nakon carskog ;-) nego, mene su poceli nervirat komentari zasto nemam namjere izbacit psa van iz kuce..ona je preko dana s nama u kuci, navecer spava u boksu…u zadnje vrijeme svi se nesto profinili…mami sam rekla da moze ostat par sati i onda lijepo nek ide doma jer nemam namjere se i s njom u vezi toga svadjat niti da mi dize tlak bezveze..
i ja imam velikog psa u kući i ne pada mi na pamet izbaciti ga..on i spava s nama..a stalno slušam kako nisam normalna, kako se beba može ugušiti dlakom i slične gluposti..
Ma taman posla!Nas pas se unazad par mjeseci konstantno linjao,ne znamo zasto!Redovno treba cistiti,kao i dosad,i to je to!Ja na svakodnevnoj bazi i usisam i prebrisem podove!Nismo nikad imali problema zbog peseka i djece!Kcer ju doslovce obozava!S nama je godinama,i kak sad izbacit zivotinjicu?Nije naucena na krevet nego ima svoj jastuk!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ružice ja koliko se sjecam da su cure pisale, muz mora proći tečaj u Petrovoj i kosta 400kn, da bi mogao biti na porodu. Nek me cure isprave ako griješim... Ps. Ti ces morati donijeti cijelu kašetu vode u rađaonu! 😂
Za sv. Duh, valjda se podrazumijeva da dolazi i partner...ja sam zvala početkom 3mj i vec nije bilo mjesta za 4mj nego tek za kraj 5mj tj sad negdje, tak da sam taj tečaj preskočila. Bila na besplatnom tečaju u Domu zdravlja, dobila bjanko potvrdu o završenom tečaju za partnera/člana obitelji pa cu samo gore upisati sekino ime posto ona stiže iz Njem za 10 dana. Valjda ce mali čekati u trbuhu do tad. Ali mislim da ta potvrda ne bi vrijedila za Petrovu posto oni traže svoj tečaj...za sv duh ce proći, tak je rekla patronažna na tecaju😜
Dobar jutric svima :-) sve pospremila, oribala i sad ja i moja cetveronozna beba (pas) odmaramo i cekamo malu da dodje iz skole…ja moram pogledat preko ebaya za narucit neku lijepu torbu, a u nju cu ubacit najnuznije. Ionako tek treci dan cu bit sposobna izvuc sto iz nje buduci da znam sto me ocekuje nakon carskog ;-) nego, mene su poceli nervirat komentari zasto nemam namjere izbacit psa van iz kuce..ona je preko dana s nama u kuci, navecer spava u boksu…u zadnje vrijeme svi se nesto profinili…mami sam rekla da moze ostat par sati i onda lijepo nek ide doma jer nemam namjere se i s njom u vezi toga svadjat niti da mi dize tlak bezveze..
i ja imam velikog psa u kući i ne pada mi na pamet izbaciti ga..on i spava s nama..a stalno slušam kako nisam normalna, kako se beba može ugušiti dlakom i slične gluposti..
Ma taman posla!Nas pas se unazad par mjeseci konstantno linjao,ne znamo zasto!Redovno treba cistiti,kao i dosad,i to je to!Ja na svakodnevnoj bazi i usisam i prebrisem podove!Nismo nikad imali problema zbog peseka i djece!Kcer ju doslovce obozava!S nama je godinama,i kak sad izbacit zivotinjicu?Nije naucena na krevet nego ima svoj jastuk!
Zaboravih,zahvaljujuc njoj je mala pocela spavat sama u sobi!Premjestili smo joj jastuk svaku vecer na pod pored uzglavlja!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja osobno nisam za psa u kuci ili stanu, ali nikad mi ne bi palo na pamet kritizirati tuđi izbor. Sta ljude briga, nek vode svoju brigu.
Ofnica: da, cula sam da im brzo popuni tecaj, zato sam zvala sredinom 4 mj za 6 mj...
Vezano uz pse i mi imamo peseka, treba samo redovno cistit pogotovo u fazi linjanja i kad dodje beba cu cesce dezinficirati podove. Na krevete ionako ne ide.
Moj pesek isto ostaje s nama i muž i ja ga volimo, on je dio naše obitelji. Naučiti će se oni dvojica jedno na drugo. Biti će malo izazovno na početku jer moj pas nije naučen na djecu, ali mi ne pada na pamet ga odvajati od nas.
Cur
e hvala vam kaj me obavjestite, nisam pročutala za Pandicu…
čestitke od srca, puno pusa šaljemo Doris i ja za oporavak.
bradavice mažem prvo svojim mlijekom nskon podoja i kada se osuši stavljam purelan i nosim grudnjak i jastučiće. Jer mi ih to malo stisne da nisu toliko osjetljive akovse ne nosi grudnjak. Mene u bolnici spotali zakej ga nosim a ja velim da drkčije ne mogu jer su bradavice preosbetljive…
Koskice drš se! Nama je patronažna na tečaju rekla da si kupimo onaj okrugli kolut s kojim djeca plivaju pa sjednemo na to ako ce nas boljeti. Šaljem pusu Doris
Zaboravih,zahvaljujuc njoj je mala pocela spavat sama u sobi!Premjestili smo joj jastuk svaku vecer na pod pored uzglavlja!
Ista stvar…mala pocela spavat u svojoj sobi otkad je ona dosla..gledala sam Bissell usisivac i parni..uglavnom usisava i riba podove…cekam da stigne u nas kupujem ga odmah..ovaj za pse ima poseban spremnik za dlake a buduci da mi imamo dugodlaku bernardinku u kuci tako nesto nam treba :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji