Da oduvjek pijem toliko vode, prije je to bilo oko 8 litara, a sada je 10.U trudnoci sam vec tri puta isla vaditi za secer, sto zbog vode sto zbog toga sta mi je baka imala secer a tata ima, ali nije strasno on to samo tabletama regulira.
Koskica drago mi je sto si se javila, i mene je strah te boli i da zbog toga ne odustanem.Ali koliko sam citala samo treba biti uporan i bol prode za dva tri tjedna.
Moja beba je dosta aktivna vjerojatno pliva u svoj toj vodi koju popijem 😥
Ok je piti dosta tekucine, ali kao ni s cim drugim, nije dobro pretjerivati. Ni dok nisi trudna, a u trudnoci ponajvise! Sretno! 😊
Ma kaj one tolko prenasaju?Uzmu torbu iz predradjaone do radjaone!Kad rodis lezis neko vrijeme na kolicima,torba je ispod!Oba dva puta kad sam rodila do sobe su me vozili muski!I normalno mi spustili torbu pored kreveta!Samo nek mi kazu nesto,pogodit cu ih tom torbom!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ma kaj one tolko prenasaju?Uzmu torbu iz predradjaone do radjaone!Kad rodis lezis neko vrijeme na kolicima,torba je ispod!Oba dva puta kad sam rodila do sobe su me vozili muski!I normalno mi spustili torbu pored kreveta!Samo nek mi kazu nesto,pogodit cu ih tom torbom!
Mene s tom torbom najvise muci voda, ja si svakako moram ponijeti par litara, koliko ce onda tek na mene biti ljuti.U radaoni cu se probati kontrolirati, ali noc bez vode ne bi prezivjela a ni jutro, prvo kad se probudim popijem vode.
I da ja cu roditi u Petrovoj, a jos uvijek nisam nasla informaciju da li treba biti njihov tecaj da muz bude prisutan na porodaju.Muz mi je na terenu i mi to nikako ne mozemo ici, a i ne zivimo u zg.
Ja ću gotovo sigurno uzeti epiduralnu ako ću moći. Tamara, 45 minuta ustvari nije puno putovanja. Ja sam cijelu srednju školu putovala preko 45 minuta u srednju i na faks. Istina, nisam bila trudnaDrži se što se tiče prehrane. Možda da malo smanjiš prženo kako ti je Ofnica rekla i meso i kruh. Meso ima dosta kalorija, a svježi sir i jaja imaju isto puno proteina. Grahorice su isto super i mogu se jesti bez mesa kao cjeloviti obrok. Kruh ni ne treba ako jedemo tjesteninu ili rižu taj dan. Ja sam isto puno dobila do sad, 16-17 kila.
Mi smo isto dobile na kilazi!Ne znam kako ti,ja jedem sve sto hocu!Kad rodim onda cu poceti paziti,zbog dojenja!I izbacit cu secer definitivno!No dobro,koliko cu moci!Jesi ti dobivala ravnomjerno na tezini?Ja sam recimo dva mjeseca zaredom po kilu-dvije,pa se onda desilo da sam svaki treci dobila po 4 !Taj dio mi je cudan!Ali gle bebica mi ima vec cca 3200 pa oduzmi plodnu vodu….Tvoja sigurno i vise!Ma bit cemo mi fit,bez brige!😂
Pa i ja, jedino kaj baš ne jedem kruh. Tu i tamo salenjake iz Pan peka ili komadić bureka od sira ukradem mužu. Nisam baš ravnomjerno dobivala. Prvo tromjesječje 4 kile, drugo tromjesječje 8 kila i treće još 4-5 (kako koji dan). Ustvari mi zadnjih nekoliko tjedana stagnira između +16 i +17. Najviše sam se udebljala (4 kile) kad je bilo vjenčanje i bračno putovanje. Ubile me one mekane portugalske krafnice s vanilijom ili čokoladom između, a i sendviči jer smo non stop putovali. Ma glavno da sve bude ok s maleckim, budem ja već skinula te kile.
Pitanjce vezano uz sv duh..prijavila sam se na tecaj u 6 mj, no samo sam rekla svoje ime - da li se podrazumjeva da ce doci i partner ili da ih zovem ponovno? Jel zna tko? Jel se prolazi i disanje na tim tecajevima ili to moram negdje drugdje?
Vezano uz torbe i nosenje..prigovaraju ak ima puno torbi ili ako su jako velike ili ako uzmes veci paket pelena. Bila sam nedavno gore u bolnici par dana na komplikacijama, pa sam se uvjerila kad su zene isle radjat. Doduse neki zbilja pretjeruju, od jedne su dvije sestre morale nosit stvari..
Jel ima netko raspored tecajeva za trudnice u petrovoj? I jel bio netko?
Dobar jutric svima :-) sve pospremila, oribala i sad ja i moja cetveronozna beba (pas) odmaramo i cekamo malu da dodje iz skole...ja moram pogledat preko ebaya za narucit neku lijepu torbu, a u nju cu ubacit najnuznije. Ionako tek treci dan cu bit sposobna izvuc sto iz nje buduci da znam sto me ocekuje nakon carskog ;-) nego, mene su poceli nervirat komentari zasto nemam namjere izbacit psa van iz kuce..ona je preko dana s nama u kuci, navecer spava u boksu...u zadnje vrijeme svi se nesto profinili...mami sam rekla da moze ostat par sati i onda lijepo nek ide doma jer nemam namjere se i s njom u vezi toga svadjat niti da mi dize tlak bezveze..
Cur
e hvala vam kaj me obavjestite, nisam pročutala za Pandicu...
čestitke od srca, puno pusa šaljemo Doris i ja za oporavak.
bradavice mažem prvo svojim mlijekom nskon podoja i kada se osuši stavljam purelan i nosim grudnjak i jastučiće. Jer mi ih to malo stisne da nisu toliko osjetljive akovse ne nosi grudnjak. Mene u bolnici spotali zakej ga nosim a ja velim da drkčije ne mogu jer su bradavice preosbetljive...
url=https://lilypie.com]
Dobar jutric svima :-) sve pospremila, oribala i sad ja i moja cetveronozna beba (pas) odmaramo i cekamo malu da dodje iz skole…ja moram pogledat preko ebaya za narucit neku lijepu torbu, a u nju cu ubacit najnuznije. Ionako tek treci dan cu bit sposobna izvuc sto iz nje buduci da znam sto me ocekuje nakon carskog ;-) nego, mene su poceli nervirat komentari zasto nemam namjere izbacit psa van iz kuce..ona je preko dana s nama u kuci, navecer spava u boksu…u zadnje vrijeme svi se nesto profinili…mami sam rekla da moze ostat par sati i onda lijepo nek ide doma jer nemam namjere se i s njom u vezi toga svadjat niti da mi dize tlak bezveze..
i ja imam velikog psa u kući i ne pada mi na pamet izbaciti ga..on i spava s nama..a stalno slušam kako nisam normalna, kako se beba može ugušiti dlakom i slične gluposti..
Sortiraj odgovore
Najstariji