Splićanke i Karlovčanke, jeste cule da bute dobile "bebinu torbu" s potrepštinama u bolnici kad rodite, vrijednost 400kn…neke pelene, vate, tuferi, sitnice…
Ne, 1 glas o tome…ajd da i mi konacno nesto dobimo..
Da,da....Do kraja godine bi to trebale dobivat rodilje u svim HR rodilistima!A unutra je sve ono kaj smo pokupovale!Dobije se vaucer pa se ppdigne torba u ljekarni!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, ni ha nisam imala vaginalni. Bila sam kod Dr. Zudeniga.
Nije da sam se zalila sto nema vaginalnog...hi hi hi...Njega se ne sjecam!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lagerha i meni je tak…meni je Dr rekao nek mu sljedeci tjedan na kontroli to napomenem, tad cu biti 37+4. Upravo dosla doma…bebač je u 3,5tj narastao za cijelu kilu, sad je ravno 3000g. Sve drugo je uredno…i nogice su se izjednačile s veličinom glavice, jupi! 😊 Danas sam na 36+4 iako mi je Dr napisao da je realna velicina bebe za 37+4, tjedan dana starija beba.
Aha, da to kažem doktoru u bolnici? Ja sam poslala svom odabranom, al budem onda u četvrtak ovom u bolnici rekla. Nadam se da će i meni raditi uzv ovaj tjedan da vidimo koliki je i dal' je sve ok
Lagertha slažem se…ja sam isto za to da mi jos malo pričekamo hihi 🙊
Ja cu pricekat termin!😁Vezano uz krvnu sliku za epiduralnu…Nisam pitala jer sam tek sad stigla na forum!Uglavnom,to je pravilo,vrijedi za sve bolnice,toliko znam,ali kad sam ju ja dobivala nisu me uopce pitali za to!Idem na pregled sljedeci pon pa ti mogu onda pitati,nije mi problem!
Nama je rekao anesteziolog na tecaju u petrovoj da je bitno da imamo bar jedan nalaz krvne slike tijekom trudnoce jer oni gledaju broj trombocita koji ne smije bit manji od 100. Toliko sam upoznata o tome.
Cure, u petak smo u 13h naruceni na uzv u amb. za viskorizicnu trudnocu na SV.DUHU. Koja je bila tamo ili u obicnoj TA, jel se dode na red otprilike u to vrijeme ili se mora dugo cekati? Kak vam je iskustvo s njima po tom pitanju?
Cure, u petak smo u 13h naruceni na uzv u amb. za viskorizicnu trudnocu na SV.DUHU. Koja je bila tamo ili u obicnoj TA, jel se dode na red otprilike u to vrijeme ili se mora dugo cekati? Kak vam je iskustvo s njima po tom pitanju?
Ja sam isla tamo na anomaly. Dosla sam na red kako sam bila narucena, mozda par minuta kasnije.
Ja sam isla tamo na anomaly. Dosla sam na red kako sam bila narucena, mozda par minuta kasnije.
Na visokorizicnoj ili obicnoj Ta?
Lagertha, meni je ovaj Dr u bolnici to rekao da mu napomenem, pitaj bas u bolnici jer si prema d1 uputnici sad kod njih. Ovo je info za sv. Duh, ti si u Vinogradskoj pa ti je mozda i ok starija krvna slika.
Mamika, Zudenigo je u visokorizičnoj, isla sam njemu po privatnom dogovoru.
Eloa, u visokorozicnoj kad sam do sad bila (2 puta na uzv) čekala sam mozda po 5-10 min, moja kolegica isto. Ali danas nas je vise bilo naručeno u 14h, navodno su i kasnili jos od jutra s terminima...ja dosla na red tek u 14.40, a kolegica moja u 15.30. Mislim da nema pravila, ovisno o danu.
Sortiraj odgovore
Najstariji