Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    08. Svibanj 2017. 15:25

Lagertha

Ofnica

Za epiduralnu treba imati krvnu sliku ne stariju od 3tj, evo info iz TA

Super. TNX! Reći ću onda ginekologu da mi uputnicu napiše za krv.

Jos samo da znam datum kad cu rodit pa da mi pretraga vrijedi😆!Mislim da cu otic dva tjedna prije termina tak da mi ,ako prenesem,to vrijedi!Jedino ak u bolnici nemaju neku brzinsku pretragu..Ha ha..

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

LlamaFace
    08. Svibanj 2017. 15:33

Pandice,cestitam!!! 🙆👶😍😆

mamika3
    08. Svibanj 2017. 15:38

Koskica i Doris se nista ne javljaju!Ponadala sam se da ce makar jedan post napisati!😀

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mrva2017
    08. Svibanj 2017. 15:53

Pandice cestitamo!!!! Lagano nam dolaze ljetne bebice.  

mrva2017
    08. Svibanj 2017. 16:03

Ana2711

Cure pozdrav..evo mene sa Jesenskih,samo da vas nesto pitam u vezi trudnickog tecaja u petrovoj..vas koje ste uskoro spremate tamo na porod😊..da li je istina da priznaju samo njihov tecaj da bi suprug mogao biti s vama?i gdje mogu naci raspored njihovih tecaja?treba li se prije to negdje predbiljeziti?ja sam jos daleko od termina,ali preko ljeta me nece biti uopce u zg,pa se bojim kako cu to i kada obaviti🙁hvala unaprijed🙂🙂

Nazoves 4604 720,sestra Vesna i pitas ju za termine i ona te zapise.

Nina2512
    08. Svibanj 2017. 16:07

mrva2017

Ana2711

Cure pozdrav..evo mene sa Jesenskih,samo da vas nesto pitam u vezi trudnickog tecaja u petrovoj..vas koje ste uskoro spremate tamo na porod😊..da li je istina da priznaju samo njihov tecaj da bi suprug mogao biti s vama?i gdje mogu naci raspored njihovih tecaja?treba li se prije to negdje predbiljeziti?ja sam jos daleko od termina,ali preko ljeta me nece biti uopce u zg,pa se bojim kako cu to i kada obaviti🙁hvala unaprijed🙂🙂

Nazoves 4604 720,sestra Vesna i pitas ju za termine i ona te zapise.

Hvala😊

Ofnica
    08. Svibanj 2017. 16:11

Lagerha i meni je tak...meni je Dr rekao nek mu sljedeci tjedan na kontroli to napomenem, tad cu biti 37+4. Upravo dosla doma...bebač je u 3,5tj narastao za cijelu kilu, sad je ravno 3000g. Sve drugo je uredno...i nogice su se izjednačile s veličinom glavice, jupi! 😊 Danas sam na 36+4 iako mi je Dr napisao da je realna velicina bebe za 37+4, tjedan dana starija beba.

Ofnica
    08. Svibanj 2017. 16:23

Splićanke i Karlovčanke, jeste cule da bute dobile "bebinu torbu" s potrepštinama u bolnici kad rodite, vrijednost 400kn...neke pelene, vate, tuferi, sitnice...

Maja 3
    08. Svibanj 2017. 16:35

Ofnica

Splićanke i Karlovčanke, jeste cule da bute dobile "bebinu torbu" s potrepštinama u bolnici kad rodite, vrijednost 400kn…neke pelene, vate, tuferi, sitnice…

Ne, 1 glas o tome...ajd da i mi konacno nesto dobimo..

mamika3
    08. Svibanj 2017. 16:37

Ofnica

Lagerha i meni je tak…meni je Dr rekao nek mu sljedeci tjedan na kontroli to napomenem, tad cu biti 37+4. Upravo dosla doma…bebač je u 3,5tj narastao za cijelu kilu, sad je ravno 3000g. Sve drugo je uredno…i nogice su se izjednačile s veličinom glavice, jupi! 😊 Danas sam na 36+4 iako mi je Dr napisao da je realna velicina bebe za 37+4, tjedan dana starija beba.

Nama su i bebice blizu po tezini!Jesi imala i vaginalni pregled?Ja nisam!Pitala me koliko sam trudna pa rekla da se mogu obuci!Kod koga si bila?Ja kod dr.Aksamije!Nju sam zapamtila u drugoj trudnoci!Super mi je!Smirena,detaljna,ljubazna,jako je draga....

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI