Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LlamaFace
    08. Svibanj 2017. 15:33

Pandice,cestitam!!! 🙆👶😍😆

mamika3
    08. Svibanj 2017. 15:38

Koskica i Doris se nista ne javljaju!Ponadala sam se da ce makar jedan post napisati!😀

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mrva2017
    08. Svibanj 2017. 15:53

Pandice cestitamo!!!! Lagano nam dolaze ljetne bebice.  

mrva2017
    08. Svibanj 2017. 16:03

Ana2711

Cure pozdrav..evo mene sa Jesenskih,samo da vas nesto pitam u vezi trudnickog tecaja u petrovoj..vas koje ste uskoro spremate tamo na porod😊..da li je istina da priznaju samo njihov tecaj da bi suprug mogao biti s vama?i gdje mogu naci raspored njihovih tecaja?treba li se prije to negdje predbiljeziti?ja sam jos daleko od termina,ali preko ljeta me nece biti uopce u zg,pa se bojim kako cu to i kada obaviti🙁hvala unaprijed🙂🙂

Nazoves 4604 720,sestra Vesna i pitas ju za termine i ona te zapise.

Nina2512
    08. Svibanj 2017. 16:07

mrva2017

Ana2711

Cure pozdrav..evo mene sa Jesenskih,samo da vas nesto pitam u vezi trudnickog tecaja u petrovoj..vas koje ste uskoro spremate tamo na porod😊..da li je istina da priznaju samo njihov tecaj da bi suprug mogao biti s vama?i gdje mogu naci raspored njihovih tecaja?treba li se prije to negdje predbiljeziti?ja sam jos daleko od termina,ali preko ljeta me nece biti uopce u zg,pa se bojim kako cu to i kada obaviti🙁hvala unaprijed🙂🙂

Nazoves 4604 720,sestra Vesna i pitas ju za termine i ona te zapise.

Hvala😊

Ofnica
    08. Svibanj 2017. 16:11

Lagerha i meni je tak...meni je Dr rekao nek mu sljedeci tjedan na kontroli to napomenem, tad cu biti 37+4. Upravo dosla doma...bebač je u 3,5tj narastao za cijelu kilu, sad je ravno 3000g. Sve drugo je uredno...i nogice su se izjednačile s veličinom glavice, jupi! 😊 Danas sam na 36+4 iako mi je Dr napisao da je realna velicina bebe za 37+4, tjedan dana starija beba.

Ofnica
    08. Svibanj 2017. 16:23

Splićanke i Karlovčanke, jeste cule da bute dobile "bebinu torbu" s potrepštinama u bolnici kad rodite, vrijednost 400kn...neke pelene, vate, tuferi, sitnice...

Maja 3
    08. Svibanj 2017. 16:35

Ofnica

Splićanke i Karlovčanke, jeste cule da bute dobile "bebinu torbu" s potrepštinama u bolnici kad rodite, vrijednost 400kn…neke pelene, vate, tuferi, sitnice…

Ne, 1 glas o tome...ajd da i mi konacno nesto dobimo..

mamika3
    08. Svibanj 2017. 16:37

Ofnica

Lagerha i meni je tak…meni je Dr rekao nek mu sljedeci tjedan na kontroli to napomenem, tad cu biti 37+4. Upravo dosla doma…bebač je u 3,5tj narastao za cijelu kilu, sad je ravno 3000g. Sve drugo je uredno…i nogice su se izjednačile s veličinom glavice, jupi! 😊 Danas sam na 36+4 iako mi je Dr napisao da je realna velicina bebe za 37+4, tjedan dana starija beba.

Nama su i bebice blizu po tezini!Jesi imala i vaginalni pregled?Ja nisam!Pitala me koliko sam trudna pa rekla da se mogu obuci!Kod koga si bila?Ja kod dr.Aksamije!Nju sam zapamtila u drugoj trudnoci!Super mi je!Smirena,detaljna,ljubazna,jako je draga....

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    08. Svibanj 2017. 16:38

https://narod.hr/u-prijevodu/akcija-bebina-prva-torba-svim-rodilistima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.