Koskica i Doris se nista ne javljaju!Ponadala sam se da ce makar jedan post napisati!😀
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure pozdrav..evo mene sa Jesenskih,samo da vas nesto pitam u vezi trudnickog tecaja u petrovoj..vas koje ste uskoro spremate tamo na porod😊..da li je istina da priznaju samo njihov tecaj da bi suprug mogao biti s vama?i gdje mogu naci raspored njihovih tecaja?treba li se prije to negdje predbiljeziti?ja sam jos daleko od termina,ali preko ljeta me nece biti uopce u zg,pa se bojim kako cu to i kada obaviti🙁hvala unaprijed🙂🙂
Nazoves 4604 720,sestra Vesna i pitas ju za termine i ona te zapise.
Cure pozdrav..evo mene sa Jesenskih,samo da vas nesto pitam u vezi trudnickog tecaja u petrovoj..vas koje ste uskoro spremate tamo na porod😊..da li je istina da priznaju samo njihov tecaj da bi suprug mogao biti s vama?i gdje mogu naci raspored njihovih tecaja?treba li se prije to negdje predbiljeziti?ja sam jos daleko od termina,ali preko ljeta me nece biti uopce u zg,pa se bojim kako cu to i kada obaviti🙁hvala unaprijed🙂🙂
Nazoves 4604 720,sestra Vesna i pitas ju za termine i ona te zapise.
Hvala😊
Lagerha i meni je tak...meni je Dr rekao nek mu sljedeci tjedan na kontroli to napomenem, tad cu biti 37+4. Upravo dosla doma...bebač je u 3,5tj narastao za cijelu kilu, sad je ravno 3000g. Sve drugo je uredno...i nogice su se izjednačile s veličinom glavice, jupi! 😊 Danas sam na 36+4 iako mi je Dr napisao da je realna velicina bebe za 37+4, tjedan dana starija beba.
Splićanke i Karlovčanke, jeste cule da bute dobile "bebinu torbu" s potrepštinama u bolnici kad rodite, vrijednost 400kn...neke pelene, vate, tuferi, sitnice...
Splićanke i Karlovčanke, jeste cule da bute dobile "bebinu torbu" s potrepštinama u bolnici kad rodite, vrijednost 400kn…neke pelene, vate, tuferi, sitnice…
Ne, 1 glas o tome...ajd da i mi konacno nesto dobimo..
Lagerha i meni je tak…meni je Dr rekao nek mu sljedeci tjedan na kontroli to napomenem, tad cu biti 37+4. Upravo dosla doma…bebač je u 3,5tj narastao za cijelu kilu, sad je ravno 3000g. Sve drugo je uredno…i nogice su se izjednačile s veličinom glavice, jupi! 😊 Danas sam na 36+4 iako mi je Dr napisao da je realna velicina bebe za 37+4, tjedan dana starija beba.
Nama su i bebice blizu po tezini!Jesi imala i vaginalni pregled?Ja nisam!Pitala me koliko sam trudna pa rekla da se mogu obuci!Kod koga si bila?Ja kod dr.Aksamije!Nju sam zapamtila u drugoj trudnoci!Super mi je!Smirena,detaljna,ljubazna,jako je draga....
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
https://narod.hr/u-prijevodu/akcija-bebina-prva-torba-svim-rodilistima
Sortiraj odgovore
Najstariji