Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    05. Svibanj 2017. 09:26

Martinaa94

Normalno je ali je prerano pa primam infuziju i inekcije, sad je bolje.

Zato sam i pitala!Znam da dodju ranije na svijet,ali nisam znala koji si tjedan!Bitno da se sve smirilo!Sad ces morati malo mirovati!Samo polako

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

05. Svibanj 2017. 11:33

Uf, napeto je bilo čitati tvoj post o porodu Koskice. Nije ti bilo lako, ali čini mi se da si zadovoljna, ponosna i da ti sve to nije bila prevelika trauma. 
    AnnaFit, ja sam dosta čitala članaka vezano uz sport tijekom trudnoće i svugdje piše da umjereno bavljenje sportom olakšava trudnoću, porod... pozitivno utječe na plod (veća masa, bolji rad srca). Naravno doziranje sportskih aktivnosti je individualno i ovisi o navikama prije trudnoće.

Sundi
    05. Svibanj 2017. 13:04

Koskica u kojoj si bolnici rodila?

• Bambi34
    05. Svibanj 2017. 13:07

Koskice ti si to express odradila :-) sad uzivajte :-)
    Evo ja s pregleda, sve super, mali ima 660gr, moram pripazit i usporit malo poceli su lazni trudovi...stigla robica s m&co stranice odusevljena sam i ja i mala :-) eto moje preporuke s dhlom dostavljeno u roku par dana...

mrva2017
    05. Svibanj 2017. 13:18

Cure,kako ste mi danas? Mene tlak ubija... bio je toliko nizak da sam se skoro srusila... 59/39.... dobro da mi je muz doma... sad sam vec dosla k sebi.. cim sam legla na lijevi bok u sekundi mi je bilo lakse...

Ofnica
    05. Svibanj 2017. 13:46

Mrva kako si ti uopce živa???? Pojedi nesto slano pa slatko i pij puno vode!

Mamicaaa
    05. Svibanj 2017. 13:54

Koskica iskrene cestitke! Zelim ti brz oporavak i da sve bude u najboljem redu! 😊😊
    Lagertha kazes da bi mogle bacit kladionicu 😂😂 sto mislis tko se sljedeci javlja sa sretnim vijestim? 😊😁

Sundi
    05. Svibanj 2017. 14:07

mrva2017

Cure,kako ste mi danas? Mene tlak ubija… bio je toliko nizak da sam se skoro srusila… 59/39…. dobro da mi je muz doma… sad sam vec dosla k sebi.. cim sam legla na lijevi bok u sekundi mi je bilo lakse…

Danas jebas pospani dan. Ja imam problem s tlakom inace mi je ful niski pa to osjetim. Kad idem kod doktorice hodam na 4 kat i onda mjeirm tlak i dode do 120/80 a nisam u kondi i zapusem se...

Ofnica
    05. Svibanj 2017. 15:12

Ja mislim da ce sljedeća Pandica...bas kao sto pokazuje nasa tablica. A mogla bi i Lagertha! 😉

Ninche9
    05. Svibanj 2017. 15:15

Ja mislim da ce jedna od sljedecih beba biti pravo iznenadenje.  tko zna!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI