Normalno je ali je prerano pa primam infuziju i inekcije, sad je bolje.
Zato sam i pitala!Znam da dodju ranije na svijet,ali nisam znala koji si tjedan!Bitno da se sve smirilo!Sad ces morati malo mirovati!Samo polako
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Uf, napeto je bilo čitati tvoj post o porodu Koskice. Nije ti bilo lako, ali čini mi se da si zadovoljna, ponosna i da ti sve to nije bila prevelika trauma.
AnnaFit, ja sam dosta čitala članaka vezano uz sport tijekom trudnoće i svugdje piše da umjereno bavljenje sportom olakšava trudnoću, porod... pozitivno utječe na plod (veća masa, bolji rad srca). Naravno doziranje sportskih aktivnosti je individualno i ovisi o navikama prije trudnoće.
Koskice ti si to express odradila :-) sad uzivajte :-)
Evo ja s pregleda, sve super, mali ima 660gr, moram pripazit i usporit malo poceli su lazni trudovi...stigla robica s m&co stranice odusevljena sam i ja i mala :-) eto moje preporuke s dhlom dostavljeno u roku par dana...

Cure,kako ste mi danas? Mene tlak ubija... bio je toliko nizak da sam se skoro srusila... 59/39.... dobro da mi je muz doma... sad sam vec dosla k sebi.. cim sam legla na lijevi bok u sekundi mi je bilo lakse...

Mrva kako si ti uopce živa???? Pojedi nesto slano pa slatko i pij puno vode!

Koskica iskrene cestitke! Zelim ti brz oporavak i da sve bude u najboljem redu! 😊😊
Lagertha kazes da bi mogle bacit kladionicu 😂😂 sto mislis tko se sljedeci javlja sa sretnim vijestim? 😊😁
Cure,kako ste mi danas? Mene tlak ubija… bio je toliko nizak da sam se skoro srusila… 59/39…. dobro da mi je muz doma… sad sam vec dosla k sebi.. cim sam legla na lijevi bok u sekundi mi je bilo lakse…
Danas jebas pospani dan. Ja imam problem s tlakom inace mi je ful niski pa to osjetim. Kad idem kod doktorice hodam na 4 kat i onda mjeirm tlak i dode do 120/80 a nisam u kondi i zapusem se...

Ja mislim da ce sljedeća Pandica...bas kao sto pokazuje nasa tablica. A mogla bi i Lagertha! 😉

Ja mislim da ce jedna od sljedecih beba biti pravo iznenadenje. tko zna!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji