Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Svibanj 2017. 11:33

Uf, napeto je bilo čitati tvoj post o porodu Koskice. Nije ti bilo lako, ali čini mi se da si zadovoljna, ponosna i da ti sve to nije bila prevelika trauma. 
    AnnaFit, ja sam dosta čitala članaka vezano uz sport tijekom trudnoće i svugdje piše da umjereno bavljenje sportom olakšava trudnoću, porod... pozitivno utječe na plod (veća masa, bolji rad srca). Naravno doziranje sportskih aktivnosti je individualno i ovisi o navikama prije trudnoće.

Sundi
    05. Svibanj 2017. 13:04

Koskica u kojoj si bolnici rodila?

• Bambi34
    05. Svibanj 2017. 13:07

Koskice ti si to express odradila :-) sad uzivajte :-)
    Evo ja s pregleda, sve super, mali ima 660gr, moram pripazit i usporit malo poceli su lazni trudovi...stigla robica s m&co stranice odusevljena sam i ja i mala :-) eto moje preporuke s dhlom dostavljeno u roku par dana...

mrva2017
    05. Svibanj 2017. 13:18

Cure,kako ste mi danas? Mene tlak ubija... bio je toliko nizak da sam se skoro srusila... 59/39.... dobro da mi je muz doma... sad sam vec dosla k sebi.. cim sam legla na lijevi bok u sekundi mi je bilo lakse...

Ofnica
    05. Svibanj 2017. 13:46

Mrva kako si ti uopce živa???? Pojedi nesto slano pa slatko i pij puno vode!

Mamicaaa
    05. Svibanj 2017. 13:54

Koskica iskrene cestitke! Zelim ti brz oporavak i da sve bude u najboljem redu! 😊😊
    Lagertha kazes da bi mogle bacit kladionicu 😂😂 sto mislis tko se sljedeci javlja sa sretnim vijestim? 😊😁

Sundi
    05. Svibanj 2017. 14:07

mrva2017

Cure,kako ste mi danas? Mene tlak ubija… bio je toliko nizak da sam se skoro srusila… 59/39…. dobro da mi je muz doma… sad sam vec dosla k sebi.. cim sam legla na lijevi bok u sekundi mi je bilo lakse…

Danas jebas pospani dan. Ja imam problem s tlakom inace mi je ful niski pa to osjetim. Kad idem kod doktorice hodam na 4 kat i onda mjeirm tlak i dode do 120/80 a nisam u kondi i zapusem se...

Ofnica
    05. Svibanj 2017. 15:12

Ja mislim da ce sljedeća Pandica...bas kao sto pokazuje nasa tablica. A mogla bi i Lagertha! 😉

Ninche9
    05. Svibanj 2017. 15:15

Ja mislim da ce jedna od sljedecih beba biti pravo iznenadenje.  tko zna!

• Bambi34
    05. Svibanj 2017. 15:20

Ja rjesavam nevidjene probleme danas...9ipo g i ona mi dodje doma da mora na dijetu jer da mora skinut 5kg...u njezinim godinama niti sam znala sta je dijeta nit koliko kila imam...pa nevjerojatno nesto...a sta me tek ceka...pocela sam je ucit da vraca istom mjerom...al ocito kasno, trebala sam odmah a ne sad...jedva cekam raspust da se obje odmorimo od skole majke mi...mi smo imali djetinjstvo, igrali se...oni danas nista ne znaju samo gledaju glupu tv, igraju igrice, dopisuju na viberu...jucer sam je potjerala vani da se podje igrat...oni bi se doma igrali ko je vidio ic vanka...ma strasno..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.