Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tmr28
    04. Svibanj 2017. 20:50

Cestitke

Me+mybaby
    04. Svibanj 2017. 20:50

Koskice cestitam!!!!! Doris dobro nam dosla! ❤❤❤

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mamika3
    04. Svibanj 2017. 20:55

He he he....Doris otvorila sezonu ljetnih beba!Cestitam od srca mami i bebiJako mi je drago sto je sve proslo u redu!Odmori se!Mislimo na vas!!!!!!!😍😙💐

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

04. Svibanj 2017. 21:20

Cestitammm :-))*

LittleG
    04. Svibanj 2017. 21:29

Čestitke mami, dobrodošlica Doris!

• Bambi34
    04. Svibanj 2017. 21:51

Aaaa super vijesti cestitamoooooo :-)

MalaRuzica
    04. Svibanj 2017. 21:57

Cestitam od srca :)

• AnnaFit157
    04. Svibanj 2017. 22:02

Koskice čestitam, Doris dobrodošla na ovaj ludi svijet! :D 

Curke moje, jučer bila na pregledu u svom 31-om tjednu. Šta reći osim da moj Jakov ima gotovo 2 kile....Uspjela sam u malom trbuh očito uzgojiti gigantsku bebu (toliko o tome da će mi beba zbog vježbanja imati malu porođajnu težinu) . Enivej, zdrav je ko dren , težak i očito je već sad on gazda. Lijepo se uvalio na zadak i goji se, i briga ga za mamu :D 

Long story short...počela sam se psihički pripremati za carski.

Ima li uopće šanse za obrnut se na luckastu glavicu? 
    Nije da bježim od riješenja (carskog) kao vrag od tamjana ali....želim utjehu heheh jer sam zaista željela taj famozni prirodni porod... tugica se mješa s golemom srećom što Jakov tako sjajni napreduje. Da ne pričam o tome da sam se udebljala 4, 5 kg a beba skoro dvije. Ne, ja sam fenomen. 

Ofnica
    04. Svibanj 2017. 22:05

Čestitke hrabroj mami! I Doris, dobrodosla na ovaj svijet! Hehe, tocno na termin, školski primjer poroda i bebice! Koskice ako ovo čitaš, skoncentriraj se na svaki minutu da naučiš ispravno dojiti i da pitaš i zoves sestre za sve živo, iskoristi svaku sekundu dok si tu. 

• Kiara19
    04. Svibanj 2017. 22:12

Cestitke mami i bebici! :****

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.