Koskice cestitam!!!!! Doris dobro nam dosla! ❤❤❤
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
He he he....Doris otvorila sezonu ljetnih beba!Cestitam od srca mami i bebiJako mi je drago sto je sve proslo u redu!Odmori se!Mislimo na vas!!!!!!!😍😙💐
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Koskice čestitam, Doris dobrodošla na ovaj ludi svijet! :D
Curke moje, jučer bila na pregledu u svom 31-om tjednu. Šta reći osim da moj Jakov ima gotovo 2 kile....Uspjela sam u malom trbuh očito uzgojiti gigantsku bebu (toliko o tome da će mi beba zbog vježbanja imati malu porođajnu težinu) . Enivej, zdrav je ko dren , težak i očito je već sad on gazda. Lijepo se uvalio na zadak i goji se, i briga ga za mamu :D
Long story short...počela sam se psihički pripremati za carski.
Ima li uopće šanse za obrnut se na luckastu glavicu?
Nije da bježim od riješenja (carskog) kao vrag od tamjana ali....želim utjehu heheh jer sam zaista željela taj famozni prirodni porod... tugica se mješa s golemom srećom što Jakov tako sjajni napreduje. Da ne pričam o tome da sam se udebljala 4, 5 kg a beba skoro dvije. Ne, ja sam fenomen.
Čestitke hrabroj mami! I Doris, dobrodosla na ovaj svijet! Hehe, tocno na termin, školski primjer poroda i bebice! Koskice ako ovo čitaš, skoncentriraj se na svaki minutu da naučiš ispravno dojiti i da pitaš i zoves sestre za sve živo, iskoristi svaku sekundu dok si tu.
Sortiraj odgovore
Najstariji