Bravo koskice, čestitam! I to bez epiduralne, wow :)
Martina drži se, nekako mislim da je sad samo vazno da ležiš...
Inace, netko je pitao za promjene "tamo dolje". Meni je sve nekako nateknuto, ne znam kako drugacije objasniti. I bas sam se uplašila neki dan kad sam to napipala jer se ne sjecam da mi je u prvoj trudnoći tako rano se nesto dolje promijenilo. Sad sam punih 31 tjedan
Koskice, čestitam!!! Nisi ni svjesna koliko si sretna što je tako kratko trajalo! Rodila si u roku 2h! Za prvorotku, čudo i za poželit! Sad lipo odmarajte i uživajte jedna u drugoj! Doris dobrodošla!!!
Super Koskice! Stvarno si bila jako hrabra i mukotrpna! Ali sve si izdrzala...nadam se da cemo mi tvojim stopama! Sad je najveća nagrada u tvojim rukama!
Mene od sinoć glava rastura, nikako spavala...jutros sam u pola 6 popila Lupocet, i skroz malo popustilo. Mislim da je to od ove promjene vremena.
Mamika3, normalno je da se blizanci rode oko 3-4tj ranije, tak je i mene i seku mama rodila. Martina93 drzi se, samo slušaj doktore i ici ces doma skoro nadam se!
Annafit…Moju su sa 32 plus 2 procjenili na 2400!U pon cemo vidjet kolika joj je kilaza!Uglavnom,ne mora znaciti da ces na carski!Kakve si gradje?Ako si sitna i niska onda velika beba mize biti problem!Ja sam rodila sina od 4500 vaginalno,bilo je sve ok,ali sam 177 visoka!Da li su ti rekli sta drugo vezano uz tezinu?Procitala sam da se do 36-og tjedna stignu okrenut,a onda je mala vjerojatnost poslije toga jer nemaju mjesta!
Visoka sam 168, kilaža prije trudnoće 54.5 kg, Sada oko 59. 5 maksimalno. Imam sitne kosti, nemam baš neke široke kukove, normalne recimo.Ah...živi bili pa vidjeli.Cijelo vrijeme čitam sve o prirodnom, nabrijavam se...i sad sam se već nekak pomirila s planom B.
Doris, Koskica i tata čestitaaaaammm.. Bravo! Svaka čast!
Cure, krenulo je s ljetnim bebama...uh, sad jedna po jedna tako dalje...
Koskice cestitam, samo nek je malena dobro, nadam se da ces se i ti brzo oporaviti.
Kako si zadovoljna bolnicom u vzu? Da ne zivim u Njemackoj to bi bio i moj izbor pa me zanima.
Normalno je ali je prerano pa primam infuziju i inekcije, sad je bolje.
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Normalno je ali je prerano pa primam infuziju i inekcije, sad je bolje.
Zato sam i pitala!Znam da dodju ranije na svijet,ali nisam znala koji si tjedan!Bitno da se sve smirilo!Sad ces morati malo mirovati!Samo polako
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji