Drage cure hvala vam svima od srca, puno puno puno.
dakle 04.05 ujutro u 4.18 dobivam trudove na 5-6-5-6 min, dignemo se mm i ja u 5.50h
mm pizdi i paničari ne zna di mu je glava.
jedem ujutro jedan sendvić i popijem kavu, idem se otuširati ( brijanje obavila uvečer) na wc kakiti, obucem se i pravac vz.
mm pizdi tokom vožnje, svi mu smetaju, trubi, nebre se sparkirati, komica
prime mene u ambulantu oko cca 7h, rade mi ctg, ovaj jebeno ništa ne očituje a ja umirem.
(tad sam to mislila a to su bili super trudovi)
pregleda me dr. Kaže cerviks nestao, otvorena 1 prst, rade amnioskopiju, plodna voda mliječna.
i šibaju tako mene trudovi kao menstrualna bol do nekih 11h, tad mi se bol seli u kičmu i pucaju me na 3-4-5-2min kako koji ali vrlo kratki. Traju oko 30 sec. Uslijed jednog takvog truda pukne mi vodenjak, trčim na wc, vidim zeleno. Panikaaaaaaa.
malena se pokakala. Dok me zove na pregled kaže otvorena oko 2 cm. Slijedi jbn ctg opet ništa ja prodišem svaki trud koji sad već drži oko 60 sec. Jači su. Šalju me na klizmu u 12.25, rekli su mi tu kakajte do 14.10, zatim tuširanje i rađaona. Ja se tuširala 15 min jer me šibaju trudovi... Sestre došle par put do mene nek požurim. Došao suprug, jadan problijedio kad me vidio. Spuštamo se u rađaonu, mene svakih 5 koraka trud, stojimo, dišem idemo dalje. U rađaoni ne znam za sebe. Trud na trud.
tražim epiduralnu, kaže anesteziolog otišo kući, tražim dolantin samo da mogu živjeti slijedi pregled otvorena 6-7 cm. Kaže ništa. Preotvorena trudovi me šoraju, bacaju po krevetu, mm ne vidim i mislim si daj bože da umrem, za par min pregled otvorena 8-9 cm. Kažu idemo probati tiskati objašnjavaju kako slušam ih i radim. Par puta pokušam, nejde, idemo prodisati par trudova, kaže babica tiskajte koliko trud ide najmanje, prodišite. I zatim u slijedećem trudu rodila. U jednom tiskaju glavica, u drugom beba. Ugl. Imala sam jako kratki i jako bolni porod za prvorotku. Svi u rađaoni čestitaju. Ja van sebe. Mazimo se beba, mm i ja, i tad slijedi agonija. Majko moja milena šivanje. Jako sam popucala iznutra, šivali me i kiretirati oko sat vremena. Vikala sam da prestanu da ne mogu izdržati više. Ali sad smo u sobi, malena je papala u rađaoni, papala je i u sobi. Mene boli sad malo. Ali živa sam i malena je bombončić.
url=https://lilypie.com]
Annafit…Moju su sa 32 plus 2 procjenili na 2400!U pon cemo vidjet kolika joj je kilaza!Uglavnom,ne mora znaciti da ces na carski!Kakve si gradje?Ako si sitna i niska onda velika beba mize biti problem!Ja sam rodila sina od 4500 vaginalno,bilo je sve ok,ali sam 177 visoka!Da li su ti rekli sta drugo vezano uz tezinu?Procitala sam da se do 36-og tjedna stignu okrenut,a onda je mala vjerojatnost poslije toga jer nemaju mjesta!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ajme,koskice,pa ja bih rekla da si se namucila!I imala si trudove,a ctg ih ne ocitava😲!Hvala Bogu,sve je dobro,sto je najbitnije!Zelim ti brzi oporavak!Ako slicajno stignes odgovoriti-kako ide s dojenjem i zar su ti odmah prvi trudovi bili na 5-6 min? Opet 😲
Veliku pusu saljem!Ljubi bebu!!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Kooskicaa cestitke od sveg srca
Zelim ti brz oporavak i zdravu mirnu bebicu :D
Joj meni ovi hormoni rade bas, cim ovake vjesti cujem odma mi suze idu jako sam slaba na porodaje ...
Joj ja skorz citam ali ne pisem nikako i onda sve zaboravim sto sam htjela reci...
Ali ako sam dobro shvatila ni jedna cura nije trenutno u bolnici i sve je za sada ok..
Nadam se da ce tako ostati i da ce te uspjeti mirovati..
Pinkice brzo nam ozdravi :D
E sto se tice tog erga ja koliko sam do sada shvatila nije bas najpametnije malu bebu stavavljati unutra ako nemate iskustva sa nosiljkama, za tek rodene bebe su najbolje elasticne marame...
Ja iskreno ne bi eksperimentirala jer rijec je o bebinim kukovima i kraljeznici ...
Ja sam dobila neku rabljenu na poklon i probala ju zavezati i stvarno je jako lagano a izgleda mi jako komplicirano....
Kod njih je problem sto imaju vise slojeva, ali postoje razni materijali i razni nacini vezanja... A polovnih imate koje nisu tako skupe..
Imate grupu na faceu nosenje djece , tamo su ljudi i sa polozenim tecajevima i licencama i moze se sve pitati i raspitati, isto tako imaju web stranicu....
Joj imala sam bas los dan i sad me ova vjest o malenoj Doris bas razveselila :D ...
Mi jos nista nemamo za bebicu osim rabljene robice sto smo nesta dobili, a najbitnije je da nademo smjestaj.... Ali ja se eto nadam svemu najboljem i da ce se sve rijesiti ...
Da trudovi su me odmah primilai na 5 min li ti ko menstrućlni bolovi su bili super. Ovi nakon oucanja vodenjaka su bili strašni. nznači 2 h jakih trudova.
dali su mi je na podoj kroz nekih pola sata i idmah je papala.
url=https://lilypie.com]
Koskice, čestitke i uživaj u bebici.
Ja sam zbog preuranjenih trudova u bolnici ali nadam se da ću kroz koji dan ići doma jer su za sada trudovi zaustavljeni.
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Da trudovi su me odmah primilai na 5 min li ti ko menstrućlni bolovi su bili super. Ovi nakon oucanja vodenjaka su bili strašni. nznači 2 h jakih trudova.
dali su mi je na podoj kroz nekih pola sata i idmah je papala.
Aha,kuzim!Mislila sam da su odmah bili jaki!Nisu,hB!Kako ste provele noc?😊
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Koskice, čestitke i uživaj u bebici.
Ja sam zbog preuranjenih trudova u bolnici ali nadam se da ću kroz koji dan ići doma jer su za sada trudovi zaustavljeni.
Tvoja hobotnica zeli van???😀Nek se oni strpe jos malo!Jel to normalno za blizanacke trudnoce ili....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji