Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Svibanj 2017. 17:02

Matie89

Sretnoo koskice!!! :)) Da bude sto brze I bezbolnije.

Netko je pitao za ergo adapt, ja Sam je kupila iako nisam naravno imala Jos prilike da je isprobam s nekim djetetom. Jeste ona dosta cvrsta, I vjerojatno ce biti vruce, ali I kazu svakako da se dijete sto laganije obuce, mozda cak I samo pelene ukoliko bude bas vruce, jer I nase tijelo grije dodatno. Za ljeto je kao tkana marama najbolja, ali su dosta skupe.

Jadna nasa planeta. Em sto se te pelene ne mogu razgraditi em sto in se jos treba umotati ili u najlon ili u plasticnu vrecicu svaku zasebno. Svakako, po zakonu bi se trebala kakica s pelena bacati u wc solju, pa I manje smrdi valjda onda.

Pa ustvari je sling jeftiniji - oko 350 kn dođe (dođe, ali ja sam gledala filmiće na youtube i užas... nije da je prekomplicirano, ali nije ni jednostavno i izgleda mi kao da mi beba može pasti ako nisam full spretna, a nitko nije spretan na početku. Ninche, ergo sport se ne može bez umetka prva 4 mjeseca, a ergo adapt se može otpočetka pa mi se zato više sviđa...  a sport je bolji jer je prozračniji. 
    Budem onda vidjela i ja koliko će to smrdjeti pa lako kupimo taj koš... sad bar znam da to postoji  Naš stan je na 5. katu i imamo lift, ne znam kako bih inače uf. Spremišta su isto na 5. katu.

04. Svibanj 2017. 17:11

mrva2017

Lagertha, jeste vi na kraju odabrali ime?

Joj grozno, ne pitaj me to  nismo...  to me baš opterećuje, mali će se roditi i zvati ćemo ga beba.  
    Baš me zanima da li će prije moj sinek ili od Pandice... ali može se desiti i da mamica, ofnica i mamika rode prije. Sve je to jako blizu! Možemo baciti kladionicu  

• Sanja...
    04. Svibanj 2017. 17:17

Sretno Koskice...

04. Svibanj 2017. 17:39

Da li ste vi za farbanje kose u trudnoći?
    Ja čitala negdje da baš i nije pametno...

OhSoBoho
    04. Svibanj 2017. 17:44

ValentinaA

Ja čitala negdje da baš i nije pametno…

Ja sam se farbala dva puta u ovih 7 mjeseci I.planiram.jos jednom do poroda jer sam skroz sijeda. Inace, da nisam trudna, farbala bi se svaki mjesec tak da mislim da je ovo ok.

Rozaa
    04. Svibanj 2017. 17:51

ValentinaA

Ja čitala negdje da baš i nije pametno…

Od kad sam trudna kupujem u Farmacii Biokap delicato boju za kosu(80kn),odnesem frizeru iako neki frizeri imaju bio ili organske boje.Biokap boje koriste i ljudi koji idu na kemoterapije...kolko mogu pazim nekak na te stvari iako ima zena koje se farbaju kao i prije trudnoce

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• gala_28
    04. Svibanj 2017. 18:58

ja sam se jednom ofarbala otkako sam trudna, uobičajenom bojom, sredinom 4. mjeseca trudnoće. ne preporuča se u prva tri mjeseca. na sreću, taman mjesec dana prije trudnoće sam se vratila na svoju prirodnu pa nije bilo kritično. planiram baš idući tjedan opet se ofarbati i onda zadnji put krajem lipnja. ne radim ništa sa blajhom, obična smeđa boja koju držim 20 min. 

NevaNevičica
    04. Svibanj 2017. 19:24

Ja sam se isto farbala, 2 puta do sada, kao i Gala obična boja koju držim 20ak min. Čak sam naletila negdje na članak u kojem kažu kako je zbog općenitog zadovoljstva i psihičkog stanja trudnice bolje se ofarbati nego biti nezadovoljna sama sobom. Znam žene koje su cijelu trudnoću pušile, koje popiju tu i tamo pivo ili vina, tako da mislim farbanje svakih nekoliko mjeseci ne smeta.

koskica
    04. Svibanj 2017. 19:27

Cure rodila nam se Doris u 15.05 h. 3450 grama i 50 cm. Detalje poroda pošaljem.

beba i ja smo dobro

url=https://lilypie.com]

Maja 3
    04. Svibanj 2017. 19:29

Cestitam Koskice!!!! Ljubite se i mazite! Javi se kad stignes!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.