Koskice sretno. Izdrži još malo i mala Doris će biti vani.
I tako smo službeno počeli sa ljetnim bebama. Uh mene već sad hvata panika premda imam još dobra 2 mjeseca pred sobom.
Što se tiče pelena, Donnina ideja mi se čini zgodnom. Uzeti te male vrečice i u njih zamotati pelenu.
Ja sam isto planirala uzeti neku običnu smrtničku kantu samo za pelene pa je držati na balkonu. Pogotovo preko ljeta. :) 1-2 puta dnevno netko od nas može sići sa 2. kata i baciti.
Vi koje živite u zgradama, gdje držite kolica? Tipa mi smo sad na 3. katu bez lifta i stubište je poprilično strmo, dosta je stuba. Uskoro selimo na 2. kat i stubište je bitno lakše za manevriranje…no pogotovo u početku mi djeluje kao SF da hendlam i kolica i malog kad budemo bez pomoći. Poludjet ću unutra do 5 kad dođe dečko sa posla. Malo sam pronjuškala po zgradi, zasad mi se ne čini da ima nešto prostora za zavezati kolica pri podrumu ili tako nešto. Isto nema lift. :-/
Mi cemo u garazi jer isto nemamo lift a na 4.smo katu. Imas garazu?
Ja sam isto planirala uzeti neku običnu smrtničku kantu samo za pelene pa je držati na balkonu. Pogotovo preko ljeta. :) 1-2 puta dnevno netko od nas može sići sa 2. kata i baciti.
Vi koje živite u zgradama, gdje držite kolica? Tipa mi smo sad na 3. katu bez lifta i stubište je poprilično strmo, dosta je stuba. Uskoro selimo na 2. kat i stubište je bitno lakše za manevriranje…no pogotovo u početku mi djeluje kao SF da hendlam i kolica i malog kad budemo bez pomoći. Poludjet ću unutra do 5 kad dođe dečko sa posla. Malo sam pronjuškala po zgradi, zasad mi se ne čini da ima nešto prostora za zavezati kolica pri podrumu ili tako nešto. Isto nema lift. :-/
Naša će biti u autu jer dragi ima službeni za posao pa je naš doma. A zgrada nam je tako uska i sva u stepenicama da ni podrum nije neka opcija. Ovo sa autom nam se čini ok, a sad kako će biti vidjet ćemo ☺
Uh ja nemam pojma koja ću kolica imati, di ću bit i kak ću s njima. Obećala mi jedna žena daće mi nabaviti pa ćemo vidjeti hoće uspjeti i u kakvom će stanju biti ta kolica. Nadam se samo da ću ih dobiti na vrijeme i da će biti ok.
Sretnoo koskice!!! :)) Da bude sto brze I bezbolnije.
Netko je pitao za ergo adapt, ja Sam je kupila iako nisam naravno imala Jos prilike da je isprobam s nekim djetetom. Jeste ona dosta cvrsta, I vjerojatno ce biti vruce, ali I kazu svakako da se dijete sto laganije obuce, mozda cak I samo pelene ukoliko bude bas vruce, jer I nase tijelo grije dodatno. Za ljeto je kao tkana marama najbolja, ali su dosta skupe.
Jadna nasa planeta. Em sto se te pelene ne mogu razgraditi em sto in se jos treba umotati ili u najlon ili u plasticnu vrecicu svaku zasebno. Svakako, po zakonu bi se trebala kakica s pelena bacati u wc solju, pa I manje smrdi valjda onda.
Nadam se da je koskica dobila epiduralnu!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure,ja vec dva dana osjetim malog prakticki non-stop i to bas jaaaaako intenzivno,a i ako hodam duze od 15 minuta pocne me presijecat sa svih strana ukljucujuci i samu pipi,kao da pece. Kak sam citala po knjigama,pise da treba paziti na premalo ali i na previse aktivnosti,ali ne znam koji su mi kriteriji za previse?!? Luda sam sad vec pomalo 😖 a jos me zasorao i adrenalin zbog Koskice,pocelo je,pocelo
Vjerojatno me pere adrenalin zbog Koskice...upravo odradila narudzbu robice na emporiumu ahahhahahhaha LlamaFace malo primiri, ako tjesi ja sam tek 23tjedan pa me zna tako bolit. Onda primirim se i evo kuc kuc sad nekih 5dn sve super. Ja sutra idem na pregled...jedva cekam..
Maslacak i mi cemo bit na platnenim p., znaci da uzmem obicnu kantu?
Matie mi cemo definitivno kupiti ergo sport.nadam se da cemo se snaci ☺
Mi smo dole u biciklarni,bili na petom katu bez lifta!Bila je jedna susjeda koja je vukla svoja na cetvrti,idmah ispod nas!Svaka joj cast
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji