Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Me+mybaby
    28. Travanj 2017. 20:25

Cure moje moram se izjadati malo. Vec 2 dana hodam po doktorima zbog onih proteina u urinu. Jucer kod svoje doktorice(koju sam prvi put vidjela jer je dosla nova), onda hitno krv, danas opet kod nje i ona me poslala hitno u Petrovu. Tamo sam bila na cjelodnevnom izletu. Iz hitne su me prebacili u trudnicku. Tamo me pogledao dr. Zlopasa i poslao opet vaditi krv i na uzv. Na uzv-u sam cekala sigurno 3 sata. Nije bilo doktora, a kad je dosao bilo je 100 zena. I na kraju svega toga vratim se u trudnicku da pogledaju sve nalaze. Doktor je otisao i mijenja ga neka prepotentna budala koja ima nastup ja sam ful sarmantan. I onako sjedi na stolu, zavodi specijalizanticu i pita me, a kaj bi vi htjeli!!!! Imao je svoj monolog od 15min. Ja sam samo pricala sama sebi..diiisiii. Ugl. Hvala Bogu pustili me doma na mirovanje. Moram mijeriti tlak i za 2 tj opet doci. Nadam se da necu ovog vise vidjeti jer cu se samo na peti okrenuti i otici van.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Sundi
    28. Travanj 2017. 20:33

5D u poliklinici Harni. Ali to ti je bilo jos vaginalno. Vise nisu tak lijepe slike.  Nije ti to ne znam kak skupo...

Sundi
    28. Travanj 2017. 20:38

Me+mybabay
    Pa za Zlopasu kazu da je jedan od iskusnijih porodnicara u hrv. Mislim da je on voditelj odjela. A iz mojeg iskustva sto mladi doktor veci ego..

Ofnica
    28. Travanj 2017. 23:27

Moja ginica mi svaki put da 2D slikicu, makar i sama na nekima tesko razaznam sto je gore. Nije mi važna slika nego da mi veli da je beba dobro i da sve štima. Ali to veli tek kad ju pitam, inace je dosta šutljiva doktorica. Super iskustvo imam s Dr. Zudenigom na Sv. Duhu koji mi je dva puta koliko sam bila kod njega na uzv, svaki put detaljno opisivao sta je na ekranu, je li u redu, sto tocno gleda i provjerava, kakva je prokrvljenost i opskrbljenost kisikom...stvarno super odnos prema pacijentici. I kolegica koja je bila kod njega imala je isto iskustvo, ona je drugororkinja i veli da nitko do sad joj nije tako okrenuo ekran prema njoj i sve objasnio i opisao sto promatra i kontrolira.

Sundi
    29. Travanj 2017. 06:28

O  Sv. Duhu sam do sada cula najbolje komentare. Ja se uvijek raspekmezim kad gledam bebicu. Prosli put je bio taj veliki ultrazvuk trajao je sve skupa cca sat vremena. I sve su mi objasnili i sve sam cula i imam i pismeno cjelu A4 stranicu sto je sve provjerila. Ali poslije bi svako malo pitala sister si vidla jel sve ok. Idem kod iste doktorice od 12 godine i na kraju dok je sve provjerila zena si je odahnula, sjela i zakljucila da sad pomalo moze u penziju... Bila ja puno pod vecim stresom od mene tijekom pregleda sa listom sto sve treba provijeriti. Nikad mi ne napravi paniku i to mi je lijepo kod nje. Vise je onak dok pitam a sto ako dobim secer a sto onda pa ima inzulina. Ali zato mi je dala 10 strana uputstva s prehranom i sto sve smijem jest a sto sve bas i ne. 

Martinaa94
    29. Travanj 2017. 12:00

Čitam stalno, pišem rijetko. Držim fige curkama koje imaju komplikacija - izdržite još pokoji tjedan. 
    Mi smo sada 29. tj, obavili pregled na Merkuru, sve super, bebice imaju svaka po 1100 gr, trebamo izgurati jos 6 tjedana pa bi za blizance bilo ok da idu van. 

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

Eloa
    29. Travanj 2017. 14:42

Curke, samo da vam velim za grudnjake za dojenje. Imate sad u Lisci akciju, na internet shopu imaju dva modela, jedan model  snizeni sa 220 na 109kn, i drugi model po 159kn,ali ako uzmes ta dva dode oko 270kn... 
    Ja sam isprobala ovaj po 159 kn u trgovini i bas je udoban i sad sam si kupila,tj.dragi mi je kupio ta dva u trgovini. Ovaj model kaj je sad po 109 kn je samo na internetu... 
    Ja sam inace planirala otici u hm pa isprobat i kupit najudobniji,al sad me zadesilo da se ne smijem kretat pa sam odlucila da uzmem ipak ovo za sto znam da je udobno... Dobro da sam isla probati ga pred tjedan dana ;-)

• gala_28
    29. Travanj 2017. 17:09

Sundi, suuper je slikica! Ma mislila sam i ja ići na 4D ali me član obitelji koji je doktor i sam se bavio uzv pregledima (ali ne na trudnicama) odgovorio pričom da još nije dokazano da li ti napredni uzv uređaji štete. Onda sam se još malo lomila, ali sam odustala jer se radilo samo o mojoj nestrpljivosti i radoznalosti, pa sam odlučila dočekati malog i vidjeti ga kako spada prvi put uživo. 
    Da ovaj nije proširio tu svoju paranoju i na ostale članove moje obitelji, vjerojatno bih na kraju otišla ali svi su se uzgraktali. :-/

mamika3
    29. Travanj 2017. 18:44

Sta ste vi spremile za izlazak iz bolnice?Polako spremam torbu za rodiliste,uz to robu za sebe i bebu za izlazak!Imam jos dosta,ali radije nek to bude spremno!Pocela sam danas robicu prati i odlucila da necu koristit omeksivac!Imam i duplo ispiranje i neki program Allergy plus-mislim da ce to bit ok!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Travanj 2017. 18:46

Martinaa94

Čitam stalno, pišem rijetko. Držim fige curkama koje imaju komplikacija - izdržite još pokoji tjedan.
    Mi smo sada 29. tj, obavili pregled na Merkuru, sve super, bebice imaju svaka po 1100 gr, trebamo izgurati jos 6 tjedana pa bi za blizance bilo ok da idu van.

Kakav je osjecaj kad te blizanci udaraju?😃

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.